Foto bij Dream World | 4

Cover made by _Spring

Hope you like it!
X Nadie

Na een paar minuten komt Soraka weer beneden met een kort roze glitter jurkje. Met deze keus kan ik wel leven. ‘Alsjeblieft.’ Zegt Soraka terwijl ze het jurkje aan Saffier geeft. Saffier is 22 jaar oud en daarmee één jaar ouder dan Soraka, maar hij is vrij klein en zou het jurkje dus wel moeten passen. Saffier zucht en neemt het jurkje dan aan. ‘Maak hier maar geen gewoonte van.’ Hij staat op en loopt naar de badkamer. ‘Eigenlijk had je hem ook nog hakken moeten geven.’ Lach ik. ‘eigenlijk wel hé?’ Ik eet de rest van mijn stukje appeltaart op en wacht tot Saffier klaar is met omkleden. Als Saffier na tien minuten nog steeds niet terug is sta ik op en loop ik naar de badkamer. Ik klop op de deur en wacht op antwoord. ‘Wat?’ Roept Saffier. ‘Lukt het niet?’ Vraag ik lachend. ‘Niet grappig! Ik snap echt niet hoe meiden dat zo snel aan krijgen hoor.’ Ik lach en vraag dan of ik moet helpen. ‘Nee, nee ik ben al klaar. Saffier doet de deur van het slot en loopt naar buiten. ‘Als je nu ook nog als een meisje loopt ziet het er beeldig uit.’ Saffier zet een hand in zijn zij en loopt vervolgens heupwiegend de woonkamer in. Ik sjok hem achterna en plof weer naast Soraka op de bank. ‘Je zou vaker jurkjes moeten dragen.’ Lacht Soraka. ‘Het is prachtig!’ Roept Hera dan ook.
Ik pak mijn mobiel en maak stiekem een foto van Saffier. Daar kan ik hem misschien nog ooit mee chanteren, mocht het nodig zijn. Saffier gaat zich weer omkleden en dan kletsen we met zijn allen nog wat.

Als rond half acht iedereen weer naar huis is ruim ik samen met Hera de tafel af. ‘Mag ik dadelijk Frozen gaan kijken?’ Vraagt Hera aan mij. ‘Ja, zodra we klaar zijn met opruimen.’ Hera knikt en begint zo snel ze kan alles op te ruimen. Ik snap echt niet wat zij met die film heeft, ze heeft hem al zeker 10 keer gezien. Als alles opgeruimd is ga ik naast Hera op de bank zitten en neurie mee met het liedje “let it go”. ‘Vanessa? Moet jij nog iets doen vandaag.’ Vraagt mam aan mij terwijl ze de kamer ingelopen komt. ‘Nee, hoezo?’ Mam gaat naast mij op de bank zitten. ‘Omdat ik eigenlijk nog brood nodig heb voor morgen alleen de bakker in de stad is al dicht dus dan moet je naar de bakker van twee dorpen verderop. Zou jij dat even willen gaan halen? Ik heb zonet al besteld.’ Ik knik en sta dan op. ‘Mag ik ook mee!?’ Gilt Hera door de kamer. ‘Dat moet je aan Vanessa vragen.’ Zegt mam. Hera kijkt mij met van die puppy ogen aan. Ik zucht en knik dan. ‘Vooruit, maar wel opschieten.’ Hera springt uit haar stoel en rent naar haar schoenen. Na een paar minuten is ze klaar en kunnen we aan rijden.

‘Koop je ook chocola?’ Vraagt Hera terwijl ze op de achterbank aan het springen is. ‘Hera, ga een rustig op de bank zitten en nee geen chocola voor jou daar word je veel te druk voor en je bent al druk.’ Hera trekt een sip gezicht en gaat dan stil zitten. Na enkele minuten begint Hera opnieuw op en neer te springen. Ik zucht en probeer haar te negeren. Na een tijdje begint het irritant te worden dus draai ik me naar Hera om. ‘Hera. Ga nu eens gewoon rustig zitten!’ Ik hoor getoeter en draai me snel weer om. Maar nog voordat ik het stuur vastgepakt heb rijd er een andere auto met volle vaart tegen onze aan. De auto word tegen een boom aan geslingerd en komt daar tot stilstand. Ik knipper een paar keer met mijn ogen en laat even tot mij doordringen wat er zojuist gebeurd is. Ik draai me om om te kijken of alles goed gaat met Hera. Hera staart mij met bange oogjes aan maar mankeert gelukkig verder niets. Helaas is dit maar voor korte duur want een seconden later knalt er een volgende auto vol op de onze en word onze auto als een mondharmonica tussen de boom en de andere auto geplat.

Reageer (1)

  • Girlicious

    Mooie cover!!!
    Goed gedaan van Spring!
    Saffier is echt geweldig met die jurk!
    En ook nog heupwiegen! Geweldig!
    Maar omg!!!!
    :O :O :O
    Ze zijn oke toch? TOCH?!
    Nu ben ik bezorgd...
    Aangezien jij niet met happy endings werkt....
    Maar dat zou wel heel snel zijn dan....
    Nee Hera en Vanessa zijn ongedeerd! Dat moet gewoon
    Ik eis het! (cool)
    Wel gemeen van die moeder. Ik heb brood besteld bij de bakker van 2 straten verderop..
    Ga jij even?
    Ugh moeders....
    Hopelijk zijn ze ongedeerd!

    Kudo!
    Snel verder!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen