Foto bij Curiosity - 06

Omdat jullie op het vorige stuk zo lang hebben moeten wachten, nu alvast weer een stukje! Ik vond al jullie reacties weer super lief!

@magiclove, Haha Dave is ook wel een beetje schattig. Haha, oké oké, dan wil May hem wil haha. Oo zonde van de stress op je examen zeg! Maar het zal vast wel goed komen! Ik duim voor je! En waar ga je naar toe op reis? Nope geen examens voor mij, ik ben al aan het studeren, druk bezig met de laatste vakken van dit jaar af te ronden, maar alleen maar projecten, heb mijn laatste tentamens een paar maanden geleden al gehad.

@SannieGirl, leuk om te horen dat je zo benieuwd bent!

@3strawberry3, haha je mag me altijd schoppen als je vindt dat het te lang duurt hoor. Stiekem motiveert dat namelijk best wel op weer aan het schrijven te gaan haha. Dank je wel!

@Assietje, Dave is stiekem best zorgzaam hoor. Ook al heeft hij wat andere ideeën bij een relatie dan de doorsnee persoon, stiekem is hij best lief. Haha ik vind leuke reacties ook altijd super lang om te krijgen! Maar ik heb het volgende hoofdstukje al gepost voordat je de tweede helft van je berichtje kon neer zetten, lekker puh haha!

@katl1, google kan best nuttig zijn, zolang je je maar beseft dat wat google zegt niet 100% de waarheid is. May is wel een beetje in de war ja, maar zoiets heeft vooral tijd nodig.

@Green245, haha ja misschien is dat wel een goede omschrijving voor 50 tinten ja haha.

@girlicious, googlen hoeft niet slecht te zijn, zolang je je maar goed beseft dat google niet altijd de waarheid vertelt, maar slechts verschillende kanten van een situatie kan laten zien. De Meester is anders dan zijn onderdanige. Ik hou me ver weg van uitspraken van beter of belangrijker, maar ze staan allebei anders in de band. Ze zullen dus beiden ook niet precies hetzelfde doen in de relatie, het is niet voor niets een zogenoemde power exchange relatie. A fijn, daar gaat vast nog wat meer informatie over komen in het verhaal. Je gaat vanzelf lezen hoe het loopt!

Goed tijd voor een nieuw stukje. Persoonlijk vind ik de komende stukjes niet zo heel interessant. Blijft nog steeds wat informatie geven en Mays struggle met of ze het wel of niet iets vind. Ook hiervoor geld weer als je vragen hebt stel ze alsjeblieft. Let me know what you guys think!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Girlicious

    Ooh jee
    Ik denk echt dat ze een heel verkeerd beeld krijgt van Google
    Ik vind Google in elk geval waardeloos
    Vraag Dave gewoon om wat meer uitleg over wat het nou allemaal inhoud...
    Dat kan hij best uitleggen
    Zelfs een film als fifty shades geeft het verkeerde idee
    En Dave kan toch gewoon zeggen wat hij doet als Dominant, hij heeft het vaker gedaan dus lijkt me makkelijk uitleggen...
    Hij moet daar niet te moeilijk over doen want May is echt een amateur in dat sm wereldje, en Dave heeft het eerder meegemaakt en doet het vaker
    Dus kan hij haar de beste en meest realistische uitleg geven
    Een demonstratie mag ook maar hij kan het denk ik het beste uitleggen, in elk geval beter dan Google...
    Ugh echt die spoilers joh, ik word alleen maar nieuwsgieriger!
    En saaie hoofdstukjes ben ik nog niet tegen gekomen in deze story
    Ik denk ook niet dat dat mogelijk is.... ;)

    Kudooo!
    Snel verder!

    8 jaar geleden
  • katl1

    VERDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Serieus, ik wil weten op welke sites ze uitkomt!

    8 jaar geleden
  • Assietje

    Nu wil ik weten hoe het verder gaaaaatt!!!!

    Ik heb net al een berichtje getypet, dus ik weet niet zeker of deze weer zo lang wordt, maar we zullen zien!!

    Laat May alsjeblieft niet afschrikken wat er allemaal op het internet staat!!

    (In mijn hoofd komen alleen maar de woorden: *ik wil weten hoe het verder gaat, ik wil weten hoe het verder gaat, ik wil weten hoe het verder gaat, ik wil weten hoe het verder gaat*)... Er gaat misschien niet iets al te zinnigs in dit berichtje komen te staan...

    En echt niet. Dit hoofdstukje is echt wel interessant!! Hierdoor merk je goed wat May allemaal denkt, voelt, (doet,) wilt en waar ze over twijfelt. Dat is (vind ik) juist interessant!! Dat zorgt juist voor diepgang. In het verhaal, maar ook in de personen. (Oké, diepgang in personen... klinkt vreemd...)

    Ik wil weten hoe het verder gaat!!!;)
    Tell me!!!

    En ik ben toch ook wel benieuwd waar de Spoiler over gaat. Of tenminste over wíe het gaat. Ik heb wel zo'n vermoeden dat het Dave is, maar ergens heb ik het gevoel dat mijn vermoeden niet klopt...
    Gaat May Dave uiteindelijk toch bellen voor info?? Dat zou wel de meest eerlijke bron zijn (denk ik). Hij heeft ervaring *wenkbrauwwiebel*

    Oké, dit was het weer voor vandaag!! (Tenzij ineens mijn inbox vandaag nog wordt aangevallen door een nieuw hoofdstukje van je natuurlijk.);)

    8 jaar geleden
  • magiclove

    Haha stel je voor dat een collega die laptop leent en dan dat ziet staan tussen geschiedenis ;p
    haha stoute May zal die dan denken ;p
    Wel ja inderdaad jammer van de stress, maar ben er normaal wel door (:
    Ik ga op reis naar Kroatië, Dubrovnik om precies te zijn, voor een weekje (:
    Oh ik heb juist mijn projecten afgerond en nu examens, lijkt wel een omgekeerde wereld ;p
    Nog 2 weken en dan zijn we er vanaf (:
    snel verder en nog veel succes

    8 jaar geleden
  • Aslansdaughter

    Damn jij schrijft goed!
    Snel verder please

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen