Foto bij Une

"Oke klas. Voor de laatste opdracht van dit jaar zullen jullie in tweetallen een opdracht maken. Deze opdracht zal 20 procent van je eindcijfer zijn, dus zorg dat je je best doet. De opdracht vinden jullie via het online school systeem, net zoals de tweetallen." Zegt de Maatschapij leraar, Mister Wickell. Snel sluit ik het e-book voor maatschappijleer af en ga naar de portal van Birch Wathen Lenox School, de beste privé middelbare school in New York, en mijn school. Via linkjes kom ik uiteindelijk bij de nieuwe opdracht voor maatschappij uit. Even kruis ik mijn vingers, in de hoop dat ik samen met Maddie mag werken, mijn beste vriendin die nu ook over mijn schouder met mij meekijkt. Snel klik ik de lijst aan met namen om te zien met wie ik moet samenwerken.

Mijn ogen glijden over het scherm heen, op zoek naar mijn naam. Maddie heb ik wel al gevonden, zij is samen met Jacob, helaas voor mij dus. Als ik mijn naam uiteindelijk onder aan de pagina gevonden heb staar ik even verward naar de naam die achter die van mij staat. Michael Clifford? Wie is Michael Clifford?
"Wie is Michael Clifford?" Vraag ik aan Maddie als ik echt geen idee heb wie deze Michael is.
"Oh nee." Fluisterd Maddie terwijl ze haar hand voor haar mond staat. Vragend kijk ik haar aan, wat heeft zij nou weer?
"Hoe bedoel je?"
"Dat is die jongen met de beurs…" Even kijk ik haar spottend aan, we hebben hier helemaal geen mensen met een beurs. Dan bekruipt een angstig gevoel me, we hebben wel iemand met een beurs hier zitten! Ik draai me om in mijn stoel zodat ik naar de achterkant van de klas kan kijken. Helemaal op de laatste rij zit een jongen met blauw geverfd haar met zijn hoofd op tafel.
"Dat meen je niet!" Fluister ik weer naar Maddie.
"Jawel, dat is Michael Clifford, helaas lieverd. Ik vind het echt erg voor je!"

"Fijn weekend klas, en een tip, begin op tijd. Dit is een groot project en ik heb in het verleden al veel mensen zien falen omdat ze te laat begonnen zijn." Sluit Mister Wickell de les af waarna iedereen zijn spullen in pakt en elkaars partner gaat opzoeken. Snel stop ik mijn Ipad in mijn tas samen met mijn aantekeningen schrift. Gehaast loop ik naar de leraar toe voordat hij het lokaal verlaat.
"MIster Wickell." Piep ik met een hoog stemmetje, nog steeds ontdaan over mijn partner.
"Ja Miss Stinson?"
"Kan ik een andere partner krijgen?"
"Nee, sorry." Hierna staat hij op en loopt het lokaal uit waardoor ik met stomheid geslagen achter blijf. Even kijk ik vragend naar de deur waar de leraar net door verdwenen is.
"En?" Vraagt Maddie terwijl ze bij me komt staan. Nog steeds verbaast schud ik alleen maar mijn hoofd. Hoe kan hij me zo iets aan doen?
"Sorry lieverd, ik spreek je straks, oké?" Zegt Maddie nog voordat ze me een knuffel geeft en samen met Jacob het lokaal verlaat. Nog steeds sta ik aan de grond genageld. Ik wil hier een goed punt voor halen, en dat ga ik niet laten verpesten voor die Michael!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen