Foto bij O12 - Days Later

Days Later

Een zucht van opluchting rolt over mijn lippen als ik wakker ben, vandaag mag ik eindelijk weer dingen doen.
De afgelopen week was dood saai, ik mocht alleen maar in bed liggen. Terwijl de rest allemaal leuke dingen gingen doen in London lag ik lekker in mijn eentje thuis in bed. –hoor je de sarcasme daar?
Maar vandaag is het anders. Ik mag mijn bed uit! Vooruitgang!
De jongens hadden afgesproken om vandaag weer eens langs te komen, iets waar ik enorm naar uit kijk natuurlijk.
Demy, Finn en Jonah zijn nog steeds hier in Engeland. In Nederland hebben ze inmiddels twee weken vakantie –hier maar één week maar ik hoef natuurlijk nog niet naar school-
Het is gezellig, ze komen altijd bij mij op de kamer rondhangen en eten altijd met mij mee aangezien ik mijn bed niet uit mocht. Mijn vader heeft een extra kamer met een stapelbed voor logés wat nu best handig is.
Rustig sla ik de dekens van me af waarna ik langzaam uit bed stap, na zo lang gelegen te hebben moet ik eerst rustig aan doen had de dokter gezegt. Natuurlijk ben ik wel mijn bed uit geweest om te douchen of naar de wc te gaan, maar de rest van de tijd heb ik in bed doorgebracht.

Met ietwat moeite trek ik mijn kleren aan, een skinny jeans en een shirtje met een jack. Oh wat heb ik die jeans gemist! De bel gaat en ik hoor mijn vader roepen dat hij open doet. Ondertussen haal ik een borstel door mijn haren waarna ik make-up op doe. Een complete routine die ik enorm gemist heb.
Als ik klaar ben en me weer mooi voel loop ik de trap af, om begroet te worden door zeven jongens en een meisje. Acht personen waar ik een best sterke band mee heb gekregen de afgelopen weken, niet dat ik niet al een enorme band had met Demy, Finn en Jonah, maar het is gewoon nog sterker geworden.
“Je ziet er goed uit, Rose” zegt Jonah met een wenkbrauwwiebel tegen me. Demy lacht waarna ze met haar ogen rolt en de jongen in zijn zij port.
“Beter dan mijn net-uit-bed-in-bed-look of niet?” lach ik dan tegen de jongen. Hij denkt even na, waarna hij grijnst en knikt.
“Ik ben blij dat ik je net-uit-bed… nogwat look niet gezien heb” lacht Louis dan vrolijk.
“Gemeen hoor, Lou, ik was heel mooi. Net een Disney Princess” grijns ik.
“Oh, maar dat ben je nu ook al” en ook hij doet een wenkbrauwwiebel. Een lach rolt over mijn lippen en de rest lacht vrolijk mee.
“Wat gaan we doen vandaag?” vraag ik dan waarna ik op de bank neer plof.
“Niall wil iedereen mee nemen naar Nandos” zegt Liam met een lach.
“Niall en eten, maar natuurlijk” grinnik ik.
Niall kijkt een beetje beschaamd waarna ik naar hem glimlach “Maar ik vind het een geweldig idee”
De rest knikt instemmend.
“Je eerste keer buiten je slaapkamer eten in een geweldig restaurant” zegt Niall met een lach.
“Ja! Geweldig, thanks Niall” en ik sla mijn armen om hem heen.
Om eerlijk te zijn heb ik daar echt enorme zin in, no offence dad, maar het eten hier was niet zo geweldig de laatste dagen. Ik heb enorme honger naar iets écht lekkers.

Een half uur later zitten we met zijn tienen aan één tafel, mijn vader was ook mee gegaan. Ik zit tussen Louis en Niall in, tegenover mij zitten Jonah, Finn, Demy, Zayn en Liam. Mijn vader zit naast Niall en Harry zit naast Louis.
Het is enorm gezellig en iedereen lacht en praat en het eten is heerlijk!
“Maar, Rose, voel je je wel gewoon goed enzo?” vraagt Liam me na een tijdje.
“Ja, ik voel me echt een stuk beter als een week geleden” antwoord ik met een knikje.
“Mooi zo” glimlacht Niall dan tegen me, die mee luisterde. De rest is allemaal druk in gesprek met elkaar.
“Ik begin alleen wel enorm moe te worden” mompel ik als ik ineens begin te gapen. Mijn ogen voelen zwaar aan, en dan zou je denken dat je na zo’n tijd in bed liggen wel energie voor tien zou hebben…
“Iedereen is al uit gegeten, dus we gaan maar weer naar huis” glimlacht mijn vader dan naar me. Ik knik, damn mijn lichaam is echt in één klap helemaal uitgeput.

In de auto was ik in slaap gevallen en als ik wakker ben lig ik alweer in bed. Eigenlijk hoopte ik dat ik tot laat in de avond wakker kon blijven met de jongens, maar mijn lichaam is dus meer uitgeput de afgelopen weken dan ik had verwacht.
“Hey, je bent wakker” klinkt het vanuit de deuropening.
Een glimlach siert mijn lippen bij het zien van de blonde, Ierse jongen. Hij komt mijn kamer binnen en gaat naast me op het bed zitten.
“Waar is de rest?” vraag ik Niall.
“Die zijn alweer naar huis, ook zij waren moe maar ik wilde wachten tot je weer wakker werd. Al zei je vader dat je waarschijnlijk niet wakker werd tot morgenochtend” grinnikt Niall.
Een lach siert mijn lippen, hij is zo lief…
“Ik wilde je gewoon nog even… welterusten wensen” zegt hij dan met een glimlach, het klonk alsof hij iets heel anders wilde vertellen, maar ik ben te moe om er naar te vragen.
“Wil je een liedje voor me zingen?” vraag ik hem dan met een glimlach.
“Ik? Dat had je beter aan Harry kunnen vragen” zegt Niall een beetje ongemakkelijk.
“Nee, kom op, Niall” lach ik terwijl ik hem speels in zijn zij por “Je zit in een extreem beroemde boyband, denk je nu echt dat je niet goed genoeg zingt om voor mij te zingen?”
Hij kijkt een beetje naar de grond waarna hij me weer aan kijkt en zijn schouders op haalt.
“Nee, ik wil dat jij zingt. Het is altijd jou stem waar in naar uitkijk in jullie nummers” grinnik ik en ik zie hoe hij een kleurtje krijgt op zijn wangen.
“Welk nummer?” vraagt hij me dan.
“Shake it off, van Taylor Swift” zeg ik met een serieuze blik. Niall kijkt me een beetje verbaast en verward aan en zijn gezicht is gewoon kosteloos, waardoor ik in de lach schiet.
“Grapje toch?” lach ik tegen hem.
“Dat had ik niet van jou verwacht, mevrouw Maverick” lacht hij dan toch ook.
“Nee?” hij schud zijn hoofd als antwoord.
“Maar nu ga ik een keer samen met jou dansen én zingen op dat liedje!” zegt hij lachend met een dwingende ondertoon –die een beetje verdwijnt door zijn gelach.
“Oké! Afgesproken” lach ik “Maar doe maar…” ik denk even diep na “Maakt niet uit, een lieve” grinnik ik.
En niet veel later val ik in slaap onder het gezang van een engel, tenminste dat is hoe ik deze jongen altijd al zag…

~×××~
Omg sorry dat ik zo lang niet gepost heb, en sorry dat dit stukje een beetje pruttig is. Ik wil het verhaal een beetje langer maken door wat simpele stukjes ertussen te zetten maar de stukjes hierna worden wat meer stukjes richting het plot!

Aangezien ik vind dat jullie moeten weten waarom ik ineens zo weinig upload zeg ik bij deze maar dat ik de laatste tijd nogal met mezelf in de problemen zit.
Ik ben mijn motivatie en inspiratie kwijt en die probeer ik weer terug te krijgen maar het lukt niet echt ben ik bang. Het is dat het bijna zomervakantie is anders was ik waarschijnlijk helemaal kapot x'd
Maar ik ga weer proberen wat meerdere keren per week te uploaden, ik kan alleen niks beloven. Sorry ):

Hope u like it!
Love you all<3
Leave a comment below(flower)
××Roww

Reageer (2)

  • Hansen

    Nou, ik vind dit ook een hartstikke leuk hoofdstuk hoor! En verder precies wat FollowYourDream zegt: schrijf wanneer je zin hebt! x

    8 jaar geleden
  • FollowYourDream

    Oh veel succes!!!
    En je moet schrijven wanneer je zin hebt! Wij lezers kunnen heus wel een tijdje wachten (Allez ja ik toch)
    En ik vond het echt een leuk stukje!
    Xxx

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen