Foto bij Chapter 8

Ookal heb ik de vraag aan RickmanLover persoonlijk beantwoord maar voor het geval er meerdere zijn die het zich afvragen:
'Of er een extra vrouw bijkomt, of dat het gewoon een verhaal word van Snape na de reactie van Lily's dood'
Nou, het word geen liefdesverhaal met een extra vrouw, maar gewoon een verhaal van Snape ook als Harry op school komt. Ik ben van plan om tot zijn dood door te blijven schrijven, als dat lukt. Sommigen zullen Snape zien als de bad-guy maar ik vind dat hij geweldig is :) ook als hij zo oneerlijk is tegenover Harry. Maar dat is mijn mening.
Hij is slecht en goed maar uiteindelijk toch goed, ik wil laten zien dat hij niet alleen slecht is en zo'n soort verhaal is er nog niet...
Althans dat denk ik...
Is het nu duidelijker???

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Kiefer

    Kudoo

    8 jaar geleden
  • EveningStar

    Nu dit ik stukje lees: En die James Potter, trouwde met haar en ik was niet eens op hun bruiloft uitgenodigd, niet dat ik dat erg vond maar toch, ze heeft dus niet eens aan me gedacht tijdens hun bruiloftsplannen'

    Hoop ik eigenlijk de JK Rowling een boek gaat schrijven uit het oogpunt van Severus. Ik ben zo benieuwd naar zijn gedachtegang in al die Hogwarts jaren!

    8 jaar geleden
  • RickmanLover

    Oh, wat gaat Albus doen?
    Snel veder! <3

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen