Foto bij Curiosity - 05

Het heeft weer veel en veel te lang geduurd, sorry sorry, ik ga weer proberen om de dag up te loaden. Heb veel uren in de trein dit weekend, dus kan ook mijn voorraad weer wat aanvullen (jeej).

@magiclove, haha Dave verliefd, ja wie weet. Maar als May hem niet meer wil straks dan maakt het natuurlijk niet uit hoe verliefd Dave wel of niet is haha. Hoe gaan je examens? En migraine aanval naar zeg. En kun je alle kleuterliedjes spelen en zingen? Dave is ook een schatje! Eindelijk iemand die het ziet haha

@Luckey, haha, Dave is wel een beetje van het er om heen draaien. Direct antwoord geven is zo geen Dave manier van een gesprek voeren. Haha mag ik vragen waarom de naam niet meer past nu? Ben wel benieuwd wat er precies gebeurd is waardoor je daar vanaf wijkt haha.

@Assietje, jemig, dat is inderdaad een bizar lange reactie, super leuk! Haha ben blij dat je mijn reactie op jouw reactie leuk vond, hihi. Ah leuk dat je je zo kan identificeren met May, dat was ook wel een beetje de bedoeling. Ik kon me totaal niet vinden in hoe Anastacia reageerde in 50 tinten, dus dat was één van de dingen die anders moest nu haha. Super lief al je complimentjes! Nou ja sommige vrouwen komen daar pas heel laat achter, ook al hebben ze regelmatig seks gehad. Daarnaast zit er ook nog een soort 'schaam barrière' in. Het is raar om zo te reageren, dus ban je die reacties bij jezelf uit. Het zal je verbazen hoeveel vrouwen/mannen van 40 of 50 er achter komen dat ze stiekem wel masochistisch zijn, terwijl ze dat nooit echt gemerkt hebben. Je moet voorzichtig zijn met wat je op internet zet natuurlijk, maar ik ben blij dat je geruster je berichtje kan typen. Haha ben blij dat de spoiler weer spannend was haha.

@Green245, haha sorry, typ foutje.. Eerlijk gezegd wist ik er ook nog lang niet alles van bij 50 tinten, niet echt een hele goede weergave van hoe het echt gaat zou ik zeggen.

@girlicious, jeej nog meer lange reacties! Haha, ach Dave is liever te vroeg met zijn Dominantie uitleg dan te laat, grijns. Haha May zou zich toch nooit laten gebruiken als een leuk speeltje? Tenzij zij alleen leuk speeltje wil zijn, dan wel natuurlijk. Haha goed punt, het is zeker belangrijk dat de submissive ook alles weet van de Dominant, maar toch werkt dat iets anders. Haha dank je voor je succes wensingen en je kudo! En ik ben blij dat de spoiler je weer nieuwsgierig heeft gemaakt!

@katl1, bij dezen!

Ben benieuwd wat jullie vinden van het volgende stukje! Let me know!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • Luckey

    De naam paste niet meer omdat niet echt leek meer op grey
    Hij staat wel weer klaar ;)
    Ik ga snel verder leze. om te kijken of ik hem weer uit de kast moet pakken ;)

    8 jaar geleden
  • Assietje

    ... *vorig berichtje* ...

    Mij lijkt het toch vreemd om er zo laat pas achter te komen. Ik vraag me toch ook wel af hoe je al die dingen weet?? Heb je werkelijkwaar zo lang het internet afgestruind om al deze informatie te verkrijgen, om daarna te kunnen bepalen wat goed en fout is en om daarna ook nog eens zo'n fantastisch verhaal te kunnen schrijven?!

    Echt waar ik vind dit verhaal echt enórm fantastisch!! Ik houd ondertussen ook echt enorm van dit verhaal!!

    En goed zo, May. Je moet eerlijk zijn en niet te overhaast een beslissing nemen. Dat is nooit goed!! Maar ergens ben ik bang, dat May allerlei dingen op internet vind, die haar ook een verkeerd beeld gaan geven. Net als 50 tinten grijs. (Ik moet eerlijk toegeven dat ik ook op internet heb gekeken.) Maar lang niet alles laat nou zien van: daar heb ik zin in. Het ziet er niet heeel fijn uit allemaal. Maar ik denk dat dat ook aan mij ligt.
    Alleen ik ben nu wel een soort van bang, dat May er nóg meer afgeschrikt wordt, dan dat ze al was. Maarja, als ze besluit om uiteindelijk niet verder te willen gaan, dan is dat haar keuze. En niet de mijne...

    Ik kan best geloven dat mensen het fijn vinden, maar ik snap het ook wel dat mensen het totaal niet durven / niet leuk vinden of iets in die richting...

    In ieder geval: Nu ga ik het volgende hoofdstukje lezen!! Ik zag namelijk je berichtje in mijn inbox. Ik wilde het volgende hoofdstukje al gaan lezen, maar toen bedacht ik me, dat ik nog een andere helft zou schrijven!! Oftewel, hier is het!! TADAAAA!!!!

    Nu ga ik zeer snel verder, en ben ik benieuwd wat May op internet gaat vinden (en of ze wel zo ver komt)...

    8 jaar geleden
  • magiclove

    en toch zijn ze schattig! Dave is echt te schattig ;p
    May die hem niet wil? maak dat de kat wijs, ze kan het ontkennen zoveel ze wil maar ze zal toch naar hem gaan ;p
    Ugh ja migraine aanval, al een paar dagen gehad eigenlijk, gelukkig nu weer over en dat terwijl ik blokfluit moest oefenen, was geen leuke combinatie ;p
    Ik kon de liedjes goed spelen maar door stress op het examen maakte ik een paar kleine fouten, jammer want ik kon het moeilijkste eigenlijk perfect thuis spelen en dan het zang gedeelte krijg ik te horen dat ik een goede en sterke zangstem heb (ook al zing ik echt vals) maar dat mijn ritme soms verschilde tegenover het liedje (wat wil je als je er een 200tal moet kunnen, dan slaag je dat gemakkelijk door elkaar)
    Al bij al zal ik er wel voor door zijn alleen minder goed dan ik had gehoopt, stomme stress
    Nog maar een paar examens en ik kan eindelijk op reis ;D
    Heb jij examens? Hoe gaat het bij jou?

    8 jaar geleden
  • xLisanx

    Ahh snel verder, ben echt benieuwd!!

    8 jaar geleden
  • 3strawberry3

    Jaaaa eindelijk weer een deeltje! Ik was al bang dat ik je een schop onder je kont moest geven :p super weer <3

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen