Mensen keken raar naar hem , toen hij gemaskerd en wel , naar binnen liep , bang voor een overval ? Ryan keek eerst zenuwachtig terug maar het masker gaf hem een soort ... vrijheid. hij hoefde niet bang te zijn, niemand wist wie hij was. de schaamte en de nervositeit ebde weg, en hij vroeg of hij de baas kon spreken. een paar minuten later hadden ze een deal.

licht, camera, actie.
daar stond hij dan , alsof hij daar altijd al had gestaan. hij stelde zich voor als 'the silent voice' niemand grinnikte.
het was doodstil, iedereen wachtte af op wat komen ging. zonder iets te zeggen, geen handbeweging niets. begon ryan op zijn gekregen elictrice gitaar te spelen. sommige mensen schrokken op, sommige mensen begonnen te smoezen "Dat is Just to get high !"
Ryan voelde zijn vingers over de ijzeren snaren gaan, hij voelde hoe hij over elk drempeltje ging om bij die ene noot te komen. al snel voelde hij ook de wamrte van de spotlights door zijn vest heen, naar achter leunend speelde hij gitaar, waarnaar hij een voet naar voren stapte om met zijn gezicht bij de microfoon te komen.
met vuur zong hij zijn eerste 2 zinnen, die hem deden denken aan een goede oude vriend.

He was my best friend, I tried to help him,
But he traded everything, for suffering,


geen reactie van uit het publiek, gelukkig.
ryan sloot zijn ogen, en zette zich schrap op wat komen ging, en dat was een uitbarsting van adrealine, het voelde als vuur dat olie had geproefd en aan geraakt. het vuur voedde zich met het olie.

But I can still remember what his face looked like,
When I found him in an alley in the middle of the night.


deze twee zinnen waren van cruciaal belang dat ze met vuur worden gezongen, zo veel emotie, ik herinner me je gezicht ook wel ! dacht Ryan, die zijn volume zwaarder maakte voor zijn favoriete maar ook moeilijkste zin van het hele liedje.

Tell me what you know! Tell me what you gone and done now!

het lied speelde zich zelf, terwijl Ryan zijn ogen gesloten hield en mee sprong op het nummer, met zijn gitaar solo had hij van het podium gesprongen om daarna tegen de muur op te lopen en er tegen aan te springen, zodat hij vliegend naar achteren sprong om daarna een back flip te maken, Ryan kon het allemaal.
door het masker.
het masker had zoveel power, hij kon beter zingen, hij kon dansen, hij durfde liedjes te zingen zonder dat hij bang was iemand te kwetsen of zijn imago te schaden. want zijn imago is braaf zijn en goede cijfers halen, dat was absoluut niet dit ! een beetje de rockster uit hangen en liedjes over High zijn zingen. het lied was afgelopen, maar niet zijn act. dit was nog maar het begin.

Reageer (1)

  • KatRaven

    (N)(N) stout xD

    maar wel super gaaaf =D snel verder ^-^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen