Foto bij Curiosity - 07

Super lief weer al jullie reacties! Hartstikke bedankt! <3

@girlicious, haha je bent echt bang voor wat ze op google gaat vinden he? Geen zorgen, May is een verstandige dame en ze weet zelf best wel goed wat ze voor waar aan moet nemen en dat ze kritisch moet zijn als het op google neer komt. Dus het komt goed haha. Daarnaast is het logisch dat Dave wat de ruimte geeft aan May om haar eigen informatie op te zoeken, niet omdat internet het beter uit kan leggen, maar ook omdat ze natuurlijk tijd nodig heeft om alles een plekje te geven. Bovendien zal Dave het nooit vanuit een submissive perspective kunnen uitleggen. Ben blij dat je nog geen saaie hoofdstukjes tegengekomen bent! :)

@katl1, hieronder ga je meer lezen over de sites :)

@Assietje, lief dat je eerst het berichtje in het vorige stukje af hebt gemaakt! Knappe zelfbeheersing ook haha. Als reactie daarop: ach ik heb zo mijn bronnen waar mijn informatie vandaan komt, laten we het daar op houden. Eventuele informatie over die bronnen wil ik wel met je delen, maar niet via zo'n openbaar bericht haha. Je gaat hieronder lezen of May afgeschrikt wordt of niet haha. Ben blij dat je het interessant vind en dat je de diepgang van de personen kan waarderen. Dat is echt iets wat ik heel belangrijk vind haha.

@magiclove, haha ja precies, dat lijkt me super ongemakkelijk. Een soort van uhm May is dit voor een opdracht of uh???!! haha. Kroatië, gaaf zeg! Lekker relaxen, heerlijk! Nog succes met je examens!

@xALIENx, dank je wel!

@Green245, sorry voor de cliffhanger, haha.

Hieronder weer een stukje, ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Assietje

    Haaaaaai!!

    Ik ben echt al heeel lang miet meer op Q geweest. Ik miste dit verhaal wel echt hoor. Ik had alleen te veel andere dingen aan mijn hoofd. Het lag niet echt aan school (tenminste... Niet alléén aan school), maar nu ik eindelijk vakantie heb, lijkt alles wel weer meer op hun plaats te vallen.

    In ieder geval!! Genoeg over mij en meeer over jouw, weer eens geweldige, hoofdstukje!!!!
    Ik had echt precies hetzelfde als May... Ik begon met zoeken bij Wiki en heb toen alle nieuwe woorden ook opgezocht. Ik ben toen alleen niet verder gekomen dan wiki, omdat ik weg moest, maar misschien begin ik wel weer een keer met mijn zoektocht.

    Ik heb ondertussen in mijn afwezigheid fifty shades of grey gezien en alle drie de boeken gelezen. Puur en alleen, omdat ik wilde weten waar ik dit verhaal mee moest vergelijken en om te kijken wat er nou zo schlecht aan was. Dit verhaal is voor mij alleen nog niet ver genoeg gevorderd (wat ik tot nu toe gelezen heb) om daarover te oordelen.

    Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat jij er zo slecht aan vond. Je had toch alleen de film gekeken??
    Stuur mij anders maar een pb'tje. Ik ben nu ondertussen erg nieuwsgierig...:$
    Maar ik ben echt heeeel erg benieuwd naar die link...

    En wowowow, de spoiler... Dat klinkt positief... Maar moet May niet eerst het ervaren of uitgelegd krijgen door Dave, wilt ze zeker van haar zaak zijn??
    Nouja dat lijkt mij logisch tenminste. Ik zie het wel!!

    Nu snel verder met de rest lezen.

    Bey!!
    XxAssietje

    8 jaar geleden
  • lily_luna

    Echt serieus!? Ze heeft de hanse dag zitten zoeken ze stuurd 1 sms en ze krijgt de link naar waar ze de hele dag op zoek is geweest! Ik ben echt nieuwsgierig naar het volgende hoofdstukje!!

    8 jaar geleden
  • Jokar

    een link, wauw Dave, Wauw.
    jij bent niet zo een prater ofnie?
    Snel verder
    en Kudooo

    8 jaar geleden
  • katl1

    Hé Dave, ietsje meer dan een link graag! Al is het maar een groet ofzo...
    Eigenlijk wordt ik stiekem wel benieuwd wat er allemaal in vijftig tinten grijs staat... (al denk ik niet dat ik het zelf ga lezen)
    En nu wil ik eigenlijk ook best graag de precieze link die Dave heeft doorgestuurd (A)
    Snel verder please!!!!

    8 jaar geleden
  • magiclove

    oeh snel verder
    ben benieuwd wat ze nu zal vinden
    En enkel maar een link sturen? Kom op Dave dat kan beter! (;
    Uhu Kroatië, ik kijk er echt naar uit, die examens kunnen niet snel genoeg voorbij zijn (:
    Dankje!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen