Een jaar gaat voorbij en samen met Zakaria. We zijn officieel getrouwd. Ook hadden we besloten geen bruiloft te geven uit respect voor alle doden die er gevallen zijn. Het is hier in Malediven werkelijk prachtig. Zakaria heeft heel het strand voor ons afgesloten. Een prachtige villa heeft hij hier laten bouwen omdat ik dit echt als mijn vakantieland wil hebben. 'We hebben wat te vieren.' roept hij mij toe wanneer hij zijn mobiel heeft neergelegd. 'Tell me.' 'Tja, ik kreeg net het nieuws binnen.' 'Neee?' roep ik nieuwsgierig.

Een maand geleden hebben we alweer meegedaan aan een modeshow. Reda en ik hebben ons laten gaan terwijl ze in The Slimani's ook druk bezig waren. Uiteindelijk heb ik wat nieuwe creaties laten showen en iedereen was er weg van. Ook Zakaria en zijn partners hebben heel wat moois gemaakt. Ik ben zo benieuwd naar de winnaar. De winnaar wint 1.000.000 euro en staat nog eens op nummer 1. Dat is heel wat ook al ik in het geld nadat ik mijn vaders kluis heb geopend. Er zat echt ontelbaar veel geld in en zelfs hele mooie diamantjes. Ik heb de helft van het geld opgestuurd naar Afrika en Palestina waar de mensen vergaan van de honger. Met de andere helft heb ik een prachtige villa laten bouwen voor sam en zijn familie die mij erg dankbaar zijn. Ik heb aanvaard dat het nooit meer als vroeger zal zijn. Maar ik zie ze weer, en het doet me goed. Nu heb ik nog een kleine verassing voor jullie. Ik zal over drie maanden bevallen van een jongetje.

'Vertel vertel!!' 'Nou raad eens.' Hij doet heel geheimzinnig en dat stoort mij. Ik verga van de zenuwen. 'The Slimani's en The Ziani's.' Geschrokken sta ik op en veeg al het zand weg. 'WATT?!' roep ik ongelovig. 'We hebben allebei gewonnen!' Hij tilt me blij op en loopt met mij naar de zee. 'Aaahh wat doe je?!!' Hij gooit me zonder pardon in het water. Buiten adem kom ik boven water en werp hem een dodelijke blik. Hoe is het mogelijk dat allebei de bedrijven hebben gewonnen? Het is nog nooit voorgekomen. 'De media staat vol van ons. En dan heb ik nog een kleine verassing.' lacht hij. 'Wat?' 'Eigenlijk twee.' Ik geef hem een stomp op zijn schouder en duw hem in het water. 'Vertel!!' 

Hij komt niet meer bij van het lachen en laat zich vallen op het strand. 'Met het geld zullen Reda en ik een nieuwe bedrijf bouwen.' 'Waarom?' vraag ik hem helemaal verward. 'Omdat we samen gaan werken. De twee bedrijven worden één.' Mijn ogen worden groot van verbazing. 'Ga weg?' 'Echt waar.' roept hij trots. Klappend in mijn handen ga ik naast hem liggen. Hij leunt op zijn elleboog en kijkt me diep in de ogen aan. 'wat?' lach ik verlegen. Mijn wangen kleuren rood. Hij drukt zijn lippen lichtjes op de mijne. Ik rol op hem en kus hem passievol op het mond. 'Wat was het andere nieuws dat je me wou vertellen?' 'Oh Selma en sam gaan verloven.' 'Ik wist het!!' schreeuw ik vol blijdschap. Zakaria lacht en neemt mij in zijn armen. Samen blijven we naar het heldere hemel kijken. 'Ik hou van je.' fluistert hij me toe. 'Ik hou ook van jou.' meen ik. Nog nooit heb ik me zo gelukkig gevoelt. Mijn ogen die weer stralen. Mijn glimlachende masker die is verdwenen. Nu ben ik het die het leven toelacht. Mijn hart die weer is geheeld. Het voelt goed, verdomd goed. Ik kan niet wachten op wat de toekomst me brengt. 


The end.

Reageer (1)

  • Girlicious

    OMG zo perfect dit!
    Een perfecter en mooier einde kon gewoon niet....
    Wauw!
    Die laatste zinnen ook gewoon!

    'Nog nooit heb ik me zo gelukkig gevoelt. Mijn ogen die weer stralen. Mijn glimlachende masker die is verdwenen. Nu ben ik het die het leven toelacht. Mijn hart die weer is geheeld. Het voelt goed, verdomd goed. Ik kan niet wachten op wat de toekomst me brengt. '

    Girl... ik ben gewoon sprakeloos
    Ze krijgen een jongetje!
    Een kleine Zakaria!!!
    OMG zo %*&$(*#*)( schattig is dat!!!
    En omg Selma en Sam gaan trouwen!
    Whieeehhhh!!!!!
    Omg! Dit was echt mooi
    Wel jammer dat het nu is afgelopen!
    Het einde is echt perfect maar nu moet ik heel lang zonder mijn Zakaria!
    Net als mijn allerliefste Ilias
    Waarom hecht ik me zoveel aan de jongens in jouw story?!
    Omdat ze damn perfect, cute en handsome zijn Girlicious
    Ooh ja,, true true
    Ik heb helaas al een kudo gegeven dus kan het nu niet doen
    Maar dit was echt een super mooi lief perfect einde!
    (K) (H)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen