Foto bij Curiosity - 08

Nieuw stukje tijd! I know I know het heeft weer even geduurd, maar ik hoop dat het niet te lang was.

@lily_luna, haha Dave moet natuurlijk een beetje zijn afstand houden, als hij niet teveel May wil beïnvloeden in haar keuze. Maar alleen een site was wel heel bot haha. (heb je je naam verandert? of herken ik je nu niet *schaam schaam*)

@Green245, Dave is niet zo van overbodig woorden haha, dank je voor je kudo!

@katl1, haha Dave is niet zo van de overbodige woorden. Vijftig Tinten is best een leuk boek om te lezen hoor, haha. En als je geïnteresseerd bent in de link, let me know dan stuur ik hem via de pb naar je toe.

@magiclove, haha hij is niet echt een gentleman via de telefoon haha. Ja kan me voorstellen dat het niet snel genoeg voor bij kan zijn! Gaat het wel een beetje voorspoedig?

@girlicious, haha hier onder ga je lezen of het klopt dat je dan genoeg weet haha. Hey hij moet natuurlijk niet alle lol van het zelf uitzoeken voorkauwen en denk je dat May dat gewoon zou aannemen? Haha hij is niet zo van de lieve inleidinkjes op smsjes haha.

@Luckey, natuurlijk lijkt het seks gedeelte op 50 tinten, het hoofdthema rondom het verhaal is BDSM haha, dus dan lijkt het er echt wel op. Het grootste probleem van 50 tinten is hoe de Dominant met zijn submissive om gaat en haar grenzen. Afijn, dat is geen discussie voor hier haha. Haha jaa Dave blijft vermoeiend, grijns.

Let me know wat jullie van het onderstaande stukje vinden! En tnx weer voor de lieve reacties!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Assietje

    Omg...
    Nu gaat het hier niet stoppen, omdat ik weet dat er nog veeeele hoofdstukjes komen, maar alsnog voelt dit wel als een enorme cliffhanger. Ik wil weten hoe het verder gaaaat!! Maar eerst ga ik dit berichtje afschrijven.

    Ik ben nu toch ook wel benieuwd naar die site...

    Maar één ding: uit die site is het voor haar nog niet duidelijk waarom mensen zo met elkaar zouden leven. Maar waarom beslist ze dan toch dat dit het niet gaat worden?? Omdat ze niet overal toestemming voor zou willen vragen?? Dat snap ik wel. Dat zou ik zelf ook niet kunnen.

    Daarnaast: wat nu geen fantasie is, kan het toch ook nog worden?? Ik denk echt dat ze het zou moeten ervaren, voordat ze een mening kan geven. Alleen ik weet niet of dat wel echt de bedoeling is. Is dat mogelijk in de BDSM wereld?? Ergens lijkt me dat niet logisch, maar hoe moeten dan nieuwe mensjes (die interesse tonen) geïnformeerd worden??
    Ik vraag me het echt af.

    Ik lees al die reactie van mensen, maar persoonlijk denk ik dat die spoiler gewoon is als May de volgende ochtend foto's gaat zoeken van Submissives.

    Ze moet eerst maar eens gaan slapen en er dan daarna een goede beslissing over maken. Je moet je niet laten leiden door je gevoelens denk ik. Je moet doen wat je verstandig vindt en wat uiteindelijk ook goed voor je is.

    Oké, ik stop met adviezen geven en ga snel verder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    XxAssietje

    8 jaar geleden
  • lily_luna

    hmmm may denk toch nog maar is goed na, voor je-je keuze maakt je wilt geen spijt krijgen ;p
    en ik heb mijn naam niet verander gwn nog nooit geen reactie geplaatst ;)

    8 jaar geleden
  • Jokar

    pikante plaatjes......
    interessant hoor :P
    ik vindt dit aan de ene kant best zielig :/

    Kudo
    en snel naar die pikante stukjes :P

    8 jaar geleden
  • magiclove

    Wow die spoilers maken ons echt veel te nieuwsgierig ;p
    Haha oh nee, dit gebeurt toch niet op haar werk? ;p
    Dat zou pas te erg zijn ;p terecht een schaam moment dan ;p
    Rond de middag heb ik er één en volgende week ook nog één, dat zal nog wel lukken zeker? ;p
    Snel verder

    8 jaar geleden
  • 3strawberry3

    Je maakt ons niet alleen veel te nieuwsgierig met die spoilers maar je zet ons ook nog op het verkeerde been! :o ik dacht echt dat ze het wel zou doen :(

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen