Foto bij Curiosity - 09

Super lieve reacties weer! We zijn wel een aantal lezertjes en reageerders verloren zie ik, awh..

@Lily_luna, wie weet dat May nog van gedachten verandert, je weet het niet haha. Dat verklaart waarom ik je naam niet herkende, welkom! Super leuk dat je reageert!

@Green245, jaa ik wist wel dat jij fan zou zijn van die pikante plaatjes. Oei oei als er nog een seks hoodfstukje komt dan ben jij dol gelukkig of niet :P

@magiclove, ik kan daar niets over zeggen, maar onderstaande stukje wel. Dus snel lezen zou ik zeggen haha. Is je examen goed gegaan? En succes met de laatste volgende week!

@3strawberry3, jaa ik zoek mijn spoilers natuurlijk wel goed uit. Ze moeten nieuwsgierig maken, maar mogen niet teveel weg geven. Ben ik sadistisdch als ik mijn lezertjes bespelen stiekem het leukste vind? hihi

@loly, ik heb je de site gestuurd! Let me know wat je er van vind als je wilt. Ben heel benieuwd namelijk.

@katl1, precies, May moet eerlijk zijn wat ze wilt, niet zomaar dingen doen die niet goed voelen.

@girlicious, tsja ik kan natuurlijk niet verklappen wat ze gaat doen, maar je kan er wel over lezen haha. May moet die keuze zelf maken natuurlijk. En dat klopt, nee tegen bdsm is inderdaad nee tegen Dave. Je gaat hier onder lezen awar de pikante plaatjes van zijn.

Ik heb vandaag sollicitatie, super super spannend, so wish me luck! Hieronder nieuw stukje voor jullie, laat me weten wat jullie ervan vinden!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Assietje

    Je bent me heus niet verloren hoor. Had dus alleen persoonlijke dingetjes waardoor ik haast geen tijd meer had voor Q en eigenlijk het soms ook vergat of dat mijn hoofd er niet naar stond. Sorry!! Ik hoop dat je het niet aan jezelf heb toegeschreven dat ik weg was. Ik kwam soms alleen nog maar op Q om mijn gastenboek te beantwoorden. Voor de rest kon ik niet veel meer hendelen.

    Maar ik laat mijn abo's nooit in de steek. Tenminste, nooit voor altijd. Na een tijdje kom ik echt wel weer terug. Als het verhaal niet goed was had ik ook geen abo genomen. Ondanks dat ik er sinds een jaar pas echt op kijk, weet ik ondertussen wel welk verhaal echt leuk is of welke schrijfstijl mij totaal niet aanstaat. Als ik twijfel neem ik echt geen abo. Dan doe ik hem bij de lijst: ooit nog een keer naar kijken.

    Maar nu over het hoofdstukje:
    Yeahhh!!!! Ze is weer gaan kijken. Het is toch wel een goed teken dat ze nog een keer is gaan kijken. Dat betekent dat ze het (nog) niet los kan laten en dus toch nog wel geïnteresseerd is. Ze is tenminste niet helemaal afgeschrikt.

    En die spoiler... Slaat dat op het feit dat ze Dave niet durft te bellen of een berichtje durft te sturen en er daarom alleen mee worstelt??

    XxAssietje

    8 jaar geleden
  • loly

    Bedankt om hem door te sturen, het is een goede gids... De verhalen die erop staan, gaat het er echt zo aan toe want ik vind ze redelijk brut. Het lijkt helemaal niet of ze het doen voor het subje, maar puur voor hun eigen plezier. Ze vernederen het subje meer dan dat ze haar laten genieten..

    8 jaar geleden
  • F4Nina

    Sorry haha ik ben er nog hoor 😉 ik was Keya 😉

    8 jaar geleden
  • yourfriend

    Mij ben jeniet verloren hoor. Ookal reageer ik niet altijd meer lees ik elk hoofdstjk!!! Ik kijk er altijd na uit!!
    Nou ben ik heel erg benieuwd hoe May uit eindelijk toch nog in deze dbsm wereld komt want tja dt verklpt de titel wel
    misschien kan ze het gewoon eens proberen, ervaren

    8 jaar geleden
  • Girlicious

    Lezers verloren?
    Omg die gaan spijt krijgen! Die lopen een super goede en totaal niet oversekste story mis
    Ja die klonk dubbelzinnig omdat de story een soort van over seks gaat maar je hebt seks en je hebt seks you know... jij omschrijft het gewoon goed
    Hoe ging je sollicitatie?

    BDSM niet haar ding? Maar... maar....maar.... dan... dan... kunnen May en Dave ook geen soort van relatie krijgen :(
    Ben benieuwd wat ze uiteindelijk gaat beslissen en wat Dave ervan vind. Wel goed dat May aan zichzelf en haar grenzen denkt.. maar stiekem heeft ze wel interesse want ze kan het niet loslaten.
    Weet je wat ik voorstel?
    De volgende titel word iets als 'Try' (titels zijn niet mijn sterkste punt) waarin ze proef sm hebben met elkaar. Dat Dave laat zien wat zijn fantasieen zijn en dat ze iets proberen samen. Dan dwingt hij haar tot niks maar laat hij alleen zien wat hij allemaal voor ideeen heeft..

    Kudoo!
    Snel verder!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen