Foto bij Curiosity - 10

Hoi lieverds. Sorry dat het even geduurd heeft, maar ik was druk dit weekend, had mijn solliciatie vrijdag en toen zondag Pinkpop, was genieten! Nu over tot de orde van de dag, jullie geweldige reacties!

@loly, het is inderdaad een goede gids ja, dat vond ik ook haha. Niet vergeten dat omdat het niet lijkt alsof ze het niet voor hun plezier doen, dat niet zo is. Als ze een subje vernederen of heel veel pijn doen, dan is dat ook omdat het subje daar onwijs van geniet. Sommige mensen zijn masochistisch en genieten dus ontzettend van pijn en anderen raken er juist extreem opgewonden van om extreem vernederd te worden. Het zijn juist die seksuele voorkeuren die overeenkomen die een Dom en subje op het seksuele vlak zo hecht maken. Over alles wat ze doen is gesproken en is besproken of het voor het subje fijn is of niet. Als het subje het niet wilt en het dus een harde grens is, gebeurd het niet. Het is lastig oordelen of het voor het subjes genot is of niet, als je niet dezelfde seksuele voorkeur hebt zeg maar.

@AineAurora, aah mooie nieuwe naam heb je zeg!

@yourfriend, leuk dat je weer wat laat horen, altijd leuk om te horen dat je altijd naar de hoofdstukejs uit kijkt! Haha, je gaat lezen of dat gebeurd of niet.

@girlicious, ach je kan niet iedereen te vriend houden haha. Mensen die dachten dat dit alleen maar over seks ging, kunnen wel eens teleurgesteld zijn nu, dus ik snap dat die zich teruggetrokken hebben haha. Sollicitatie ging super! Ben geaccepteerd, dus dat is harstikke leuk! Ik vind het leuk om te lezen wat je denkt dat de nieuwe hoofdstuk titel wordt! Het duurt nog even voor je daadwerkelijk gaat zien wat de nieuwe titel wordt, want dit hoofdstuk heeft 18 delen haha. Dank je weer voor je kudo!

@Green245, haha sorry, je moet nog wel even lang geduld hebben tot de pikante stukjes haha. Sorry.. En bedankt weer voor je kudo!

@magiclove, fijn dat het goed ging! Nog succes met je laatste examen, deze week toch?

Tijd voor een nieuw stukje weer! Het is een kort hoofdstukje, maar als jullie heel lief zijn, komt er of vanavond of morgenochtend nog een stukje! Let me know what you guys think.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • Assietje

    Hihi, die spoiler is geweldig!!

    8 jaar geleden
  • Assietje

    Ik ben weer eens een hele tijd niet op Q geweest door vakanties enzo... Zucht, telkens ben ik er weer even en dan ben ik weer afwezig. Sorry!! Ik ga deze komende week heeeeel veel bij lezen. Ook ga ik proberen om weer meer op tijd te reageren, maar ik ben bang dat ik dat niet kan beloven. Oké, nu ga ik lezen. Aan het eind krijg je sowieso één hele lange reactie!! Bij deze beloofd!!

    Xx

    8 jaar geleden
  • F4Nina

    Super leuk hoofdstukje! En dankjewel :)

    8 jaar geleden
  • loly

    Ik snap wel dat het besproken is, maar in de verhalen lijkt het alsof het subje er soms helemaal niet mee eens is... Enerzijds spreeks sm/bdsm me heel hard aan en zijn er dingen waarvan ik echt opgewonden geraak en ik mee zou kunnen leven. Anderzijds zijn er ook dingen die me er van wegduwen..

    8 jaar geleden
  • magiclove

    ja morgen mijn laatste, een moeilijk vak, dus hopelijk lukt het
    aww arme May toch, zo zenuwachtig. Amai zoiets zou ik nooit in een koffietent willen bespreken ;p May heeft toch wel lef (niet dat we dat nog niet wisten) ;p
    Die spoilers zijn echt leuk
    snel verder!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen