Foto bij Curiosity - 12

@magiclove, oo jeetje, zo’n omschakeling is altijd hopen dat het goed gaat ja, maar ben blij dat het goed is gegaan! Haha, nou je hoeft niet langer nieuwsgierig te zijn, hier is het nieuwe hoofdstuk haha.

@Amirite, nou ik wacht rustig weer af hoe je straks weer heet haha. Geeft wel spanning, steeds het zien van een nieuwe username, haha! Druk met gamen, gaaf! Wat doe je voor gamen als ik vragen mag? Massive Angelface, ik weet niet zo goed wat ik me daarbij voor moet stellen haha.

@Green245, ik schrijf al weinig? Dat valt wel mee toch? Dank je voor je kudo!

@katl1, haha, maakt niet uit of je origineel bent of niet, het feit dat je de moeite neemt om te reageren, vind ik al super fijn! Haha Dave is we lvan de moeilijke vragen ;)

@lily_luna, nou je hoeft niet langer nieuwsgierig te zijn, hier is het volgende stukje! Haha, je gaat hier onder geven of dat gebeurd of niet. Dave zal in ieder geval zijn best wel doen denk ik haha. En bedankt voor je kudo!

@girlicious, haha sorry voor de cliffhangers, die spoilers zijn gewoon te leuk om te doen. Natuurlijk zal Dave haar belonen voor haar eerlijkheid, hij heeft in het begin uitgelegd dat dat het belangrijk is in zo’n band, dus eerlijkheid zal hij altijd waarderen. Natuurlijk is hij teleurgesteld, de arme man is gek op May, maar ja als het niet werkt dan werkt het niet he. Ja was wel een vervelende situatie, maar gelukkig komt ze er wel weer bovenop, het koste alleen iets meer tijd dan ik verwacht had. Dank je voor je kudo en je leuke reactie weer!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • 3strawberry3

    Ik verwacht een soort van stiekem wil je het wel van Dave. En aaaaargh ik probeer elke x niet de spoilers te lezen maar dan wint mn nieuwsgierigheid en dan kan ik weer niet wachteeeeen :(

    8 jaar geleden
  • Vargas

    Here I am, Amirite (: Am I right? (sorry, ik moest deze slechte grap maken)
    (A) Ik bedoel deze, maar dan dus massive/heel groot :P
    Gewoon casual gaming, voor plezier. Al wil ik ook graag voor geld gamen, al moet ik dan eerst betere spullen (:

    Ik ben wel benieuwd naar wat Dave gaat zeggen ^^ Staat vast wel iets van onder de spoiler, maar ik lees de spoilers niet :3

    8 jaar geleden
  • Bombinate

    Verder :$

    8 jaar geleden
  • Girlicious

    “Ik heb nooit gefantaseerd over in elkaar geslagen te worden door iemand anders nee,”

    Door.iemand ánders? Dan fantaseert ze dus wel over in elkaar geslagen worden door 1 bepaald persoon.
    Teveel vrijheid? Daarom moet je je aan Dave over geven. Heb je toch je vrijheid maar niet te veel.
    Vaak loopt het mis omdat mensen te weinig vrijheid krijgen in een relatie
    Ik ben benieuwd naar Daves kant van het verhaal
    Ben benieuwd wat hij erover te zeggen heeft!

    Kudoo!
    Snel verder!

    8 jaar geleden
  • Aslansdaughter

    Neeeeeeee geen cliffhanger :(

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen