Foto bij Curiosity - 13

Tijd om het post tempo wat te verhogen weer, dus hier weer een stukje! :)

@3strawberry3, nou je gaat hieronder lezen of je daar gelijk in hebt haha. Sorry voor de spoilers, maar stiekem vinden jullie ze wel leuk haha

@Scoundrel, haha, ik vond de slechte grap wel goed. Hoe kom je op al die usernames zeg? Aah check ik snap het haha. Zou gaaf zijn om geld te kunnen verdienen met iets wat je leuk vind ja. Oo nee? Te bang dat de nieuwsgierigheid te extreem wordt?

@Jxsmijn, wat leuk dat je reageert! Welkom! :D

@girlicious, haha, al die analyses altijd van de spoilers, geweldig om te lezen! Ik kan er natuurlijk niets over zeggen verder. Haha Dave is niet zo van vrijheid nee, dus wat dat betreft zou het kunnen. Bedankt weer voor je kudo!

@xALIENx, sorry voor de cliffhanger, maar ik poste nu snel weer, maakt dat het minder erg?

@katl1, haha, nee May is niet zo goed met vrijheid. Details daarover gaan nog wel volgen in het verhaal. Bedankt weer voor je reactie!

Jullie reacties waren weer geweldig! Hieronder weer een stukje met wat meer informatie van Daves kant, ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Assietje

    Ik ben heeeel benieuwd naar het antwoord of het zoveel anders is ...

    En ik ben nu ook wel benieuwd wat Dave vindt. Wat hij vind dat hij iemand is waar May vroeger over gedroomd/gefantaseerd heeft.

    En o.ow, die Spoiler ...
    Ik weet niet of het zoveel goeds betekent...

    8 jaar geleden
  • katl1

    Haha, graag gedaan hoor ;) Ik heb de gewoonte dat te doen bij alle verhalen waar ik een abo op heb. Al is het maar een snel verder, dat is altijd beter dan helemaal geen reactie krijgen. Dat merk ik ook bij mn eigen verhalen :)
    En nu ben ik niet alleen benieuwd naar het rechtstreekse gevolg, maar ook naar de voorbeelden later in het verhaal, van niet goed zijn met vrijheid...
    Dus, Snel verder! ;)

    8 jaar geleden
  • Vargas

    Ja, als mijn bedrijf later niet lukt (niet genoeg geld, of weinig klanten) dan ga ik eerst maar gamen voor geld. Of tutorials voor make-up/gezichtsreiniging/massages maken (:

    Niet in de spoiler kijken is zoooo lastig XD In het begin deed ik het wel. Maar dan lig ik er echt lang nog aan te denken O: En het volgende hoofdstuk is sws al spannend. Its so satisfying, even without sex :3

    Maar ik kan echt niet wachten tot ze naar de slaapkamer gaan ^^ Al is het Alleen maar om te kijken of ik met mijn verhaal de goede kant op ga. Ik wil ze langzaam laten beginnen, maar omdat ik er niet zoveel over weet, weet ik niet of alleen blinddoeken en/of handen vastbinden onder kinky seks valt of onder lichte sm.. Maybe van de week toch maar eens wat opzoeken. Kan je me misschien wat goede sites aanbieden? Als je die hebt, natuurlijk. Ik kan anders ook wel googlen (:

    8 jaar geleden
  • lily_luna

    goed zo dave!!!! may wilt haar gelijk krijgen, maar dat gaat zo niet lukken. snel verder, kudo!!

    8 jaar geleden
  • Bombinate

    Ze zegt nee maar uiteindelijk haalt hij haar vast over :X
    Hopelijk maakt ze geen slechte keuzes

    Snel verderr (dance)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen