Foto bij Curiosity - 17

Super lief weer alle reacties! En omdat girlicious me weer wees op dat ik in de top stond, heb ik tijd gemaakt om een extra hoofdstukje online te zetten!

@3strawberry3, haha klinkt stiekem ook best wel goed he. Ben blij dat ik je pauze een stuk aangenamer kon maken! Succes met leren nog.

@lily_luna, haha zijn jullie de verwarde May nu al zat ja? Het is voor haar natuurlijk wel iets lastiger op een rij zetten dan het voor jullie lezertjes is haha.

@yourfriend, jeetje, je hebt hard door gewerkt, maar goed bezig! Heb je nog een beetje bij kunnen slapen?

@Jxsmijn, Haha, nou ja er zijn mensen die zo'n passionele zoen tegen de muur geweldig vinden, terwijl BDSM niets voor hun is. Los van het verhaal zou ik zeggen dat ze het moet proberen, precies wat Dave zegt, ze zou er niet op terug komen als ze er geen interesse in had. En wat een goed idee om met een spoiler op de spoiler te reageren haha.

@girlicious, haha klonk inderdaad sexy he haha. Binnen BDSM is het natuurlijk anders dan in een gewone relatie. Dat betekend dat in veel BDSM relaties commanderen niet ongewoon is en dat de onderdanige dat zelfs plezierig vind. Dave is dus wel eerlijk over wat hij met haar wil doen, binnen de band die hij graag met haar zou willen hebben. Ik ben nog altijd op zoek naar een geschikt plaatje van Dave, maar tot nu toe kom ik nog niet verder dan de foto van de heerlijke kerel bij het hoofdstuk Denial. Hoop dat je daar wat mee kan haha.

@xALIENx, ze moet natuurlijk wel een beetje blijven strijden voor wat ze voelt he, anders zou het wel heel makkelijk zijn haha.

@katl1, niet heel moeilijk, kost wel duizend veel tijd haha. Enne de reacties zorgen er wel voor dat ik steeds een voorraadje houdt, het motiveert me om te schrijven! Maar ik begrijp het al, ik moet op letten wat ik zeg bij jou, haha :P

Nou tijd voor een nieuw stukje, het enalaatste stukje van dit hoofdstuk. Ben benieuwd what you guys think! Oo en ik vroeg me af, ik zie het heel vaak bij andere verhalen, lijkt het jullie wat om in de loop van het verhaal af en toe vanuit iemand anders' point of view een stukje te lezen? Of zijn er al stukjes die geweest zijn, die jullie graag nogmaals willen lezen maar dan met een andere point of view? Let me know!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • 3strawberry3

    Thaaaanks! Nog een paar dagen knallen en dan hopelijk mn bachelor :)
    En noooo ik hoop echt dat die spoiler door Dave is gezegd en niet door May :(

    8 jaar geleden
  • Bombinate

    Ooeh welke vraag??
    Ze moet echt een beslissing nemen voordat ik gek word.
    Elk hoofdstuk hoop ik op het antwoord (flower)
    Dave pov is ook leuk
    Ben wel benieuwd wat hij denkt
    Ze kunnen ook eerst elkaar beter leren kennen..

    Snel verder (hoera)
    Weer ff rea op spoiler:

    als May dat zegt betekent het dus nee

    8 jaar geleden
  • yourfriend

    Nou ik ben 2 dagen van slag geweest, ik kan niet meer zo goed tegen op blijven als vroeger xD ik voel me nu echt oud

    weer een top stukje met een vreselijk gemeene cliffhanger!!! Nu moet je wel heel snel verder ik zit echt te wachten tot may toegeeft! En we pikante stukjes krijgen

    8 jaar geleden
  • Girlicious

    Ooh jee. Denk niet dat May eraan toe gaat geven
    En weet je wat ik echt een keertje wil? Een Dave pov. Kijken hoe hij over alles denkt!
    Wat denkt hij, wat voelt hij, wat wilt hij?(naast May)
    Lijkt me wel interessant om die man wat beter te leren kennen
    Ooh haha die man van Denial is toch die een kus op iemands hand drukt en die ik zo damn sexy vond?
    Ben benieuwd naar de nieuwe titel!

    Kudo!
    Snel verder!

    8 jaar geleden
  • Jokar

    spanund
    snel verder en Kudo

    waag het niet om "dank je wel!" te zeggen, hehe ik haat dat woordje :P

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen