Foto bij 2

Dit is evlyn :O

Ik was in mijn kamer tot ik me bedacht dat ik hier niet kon uithuilen. Dan zouden mijn ouders ne doorhebben en was ik er geweest! Ik deed het raam open en snoof de geur op van het bos ( er ligt een bos naast ons huis). Ik wou ernaartoe! Ik ging op de rand van het Open raam zitten en sprong uit het raam. Gelukkig zat ik niet heel erg hoog en belandde ik goed. Ik rende het bos in en veranderde in een wolf. Ik huilde uit. En schreeuwde de longen uit mijn lijf. Ik rolde door de bladeren en rende een heel eind. Aan de andere kant van het bos zag ik de villa. Ik voelde een bepaalde drang om er naartoe te gaan maar deed het toch niet. Ik ging terug naar huis en klom via de regenpijp omhoog. Dat was niet zo moeilijk omdat ik vrij licht en lenig was. Ik dook mijn bed in en viel onmiddelijk in slaap.

Volgende ochtend

Ik werd vroeg wakker. Mijn ouders waren al weg dus ik kleedde me aan ontbeet snel en rende het bos in waarna ik in een wolf veranderde. Ik rende een heel stuk tot ik mijn school zag. Oh nee! School! Helemaal vergeten!
Ik rende terug naar huis en pakte snel mijn tas in. (ik was ondertussen al terug veranderd)

Eenmaal op school

Ohnee! Telaat. Ik rende naar mijn lokaal wiskunde." Juffrouw Everdeen! Waarom bent u te laat?" Zei mijn leraar wiskunde. "ik was vergeten mijn wekker te zetten meneer." Zei ik. Vooruit, voor een keer zo ik het door de vingers juffrouw.
" Hey Everdeen! Was je nog bezig met je keukenmes? Of gebruik je al scheermesjes!?" Ik was hartstikke kwaad maar zei heel koeltjes: " nee daar was ik niet mee bezig. Ik begrijp het als jij van je vreselijke zelf af wil maar ik ben gelukkig met mezelf!" Ik wist dat ik nu eigenlijk net zo erg bezig was als hun maar ik kun er gewoon niet meer tegen!

Aan het eind van deze vreselijke schooldag

Ik rende naar huis om mijn spullen weg te leggen en in het bos te verdwijnen. Maar toen ik naar binnen wou gaan werd ik tegen gehouden door mijn grijnzende ouders. Ze zeiden:" Sorry meissie maar we zijn het erover eens dat je niet in dit huis thuishoort." Je spullen liggen allemaal al in de prullenbak de plek waar het thuishoort.
Wat?! Zetten ze me het huis uit? Ik rende huilend weg naar het bos tot ik opeens iets zag.............

Zouden jullie aub suggesties willen geven voor een titel? Ik ben jullie heel dankbaar als je dat doet! En ik zou het ook niet erg vinden als je even over de kudo knop aait! :P

Reageer (3)

  • Hermelienlover

    Wat een leuk en spannend verhaal(flower)
    Maar wat een stomme ouders en jongens en meisjes echt hoor doe eens normaal:@

    8 jaar geleden
  • Immortelchild

    Why Does It Always Me Again Befall
    Why am I going Tackle Always Be Taken
    Why Am I Always The SlachttoffeIk
    Why am I always the Pinut?
    Why do they always have me
    Vertaling: Waarom Moet Dat Altijd Weer Mij Overkomen
    Waarom Moet Ik Nou Altijd Te Pakken Worden Genomen
    Waarom Ben Ik Altijd Het SlachttoffeIk
    Waarom Ben ik altijd de pinut?
    Waarom moeten ze mij altijd hebben
    Gewoon een ideeeetjes, niet heel goed ofz...

    8 jaar geleden
  • Heronwhale

    Titels ben ik niet goed in. Maar misschien kun je iets met wolf erin doen omdat zij er in kan veranderen.
    Ik vind haar ouders echt onaardig. Ik denk dat ik ze in elkaar ga slaan met mijn favoriete wapen.....

    Een banaan.

    En omdat die kudo knop zo aardig is zal ik hem aaien
    (dance)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen