Foto bij 14. Jaimy A. Wright

Ik sloot zuchtend de laptop af en staarde voor me uit. Ik kon het niet ontkennen. Harry Edward Styles bleef in mijn gedachten spoken. En dat niet alleen na onze skypegesprekken of na het bellen nee. bijna elke seconde van de dag. Ik ging door mijn haar en dacht even terug aan het gesprek. Nog twee weken. Dan zouden we elkaar gaan zien. Een glimlach verspreiden zich over mijn gezicht. Ik kon niet wachten om zijn sterke getatoeëerde armen rond mijn middel te voelen. Mijn handen die hun weg vonden naar zijn lange krullen en er zachtjes door gingen. Ik zuchtte. Jezus Jaimy stop met denken en ga naar de kapper. Ik had gevraagd aan Harry welke kleur hij mijn haar zag en dat was bruin. Maar dat was zo gewoontjes? Dus ging ik voor zwart gaan. Oké dat was ook niet echt speciaal maar met mijn blanke huid en met mijn tatoeages ging het me wel staan. Ik stond op en pakte mijn tas en liep het huisje uit.

Ik liep een paar straten verder en liep de kapper binnen. 'Hey Jaimy.' Zei mijn vaste kapster Joy. Ik glimlachte. 'Wat leuk.' Zei ik en keek naar haar rode haren. 'Wil je ook rood?' Vroeg ze. Nu liet ze me twijfelen. 'Ik weet het niet zo goed, een vriend van me zei bruin, ik wou zwart maar dat rood lijkt me ook wel nice.' Zei ik en beet op mijn lip. 'Wacht ik pak even de stalen en hou ze even bij je gezicht. Nog een andere kleur?' Vroeg ze. 'Paars!' Riep ik. Ze grinnikte en kwam daarna terug en hield het bruin bij me. zoals ik al dacht het leek te gewoon en ik schudde mijn hoofd. Het zwart ging wel maar nog altijd niet wat ik zocht. Het rood stak af en dat vond ik wel fijn. Ze hield het paars er tegen en ik knikte. 'Die wil ik.' Zei ik. Ze knikte en pakte de kleuring. 'wil je je haar ook knippen?' 'Ja maar alleen de puntjes.' Zei ik ze knikte en begon aan mijn haar.

Toen mijn haar eindelijk klaar was keek in ik de spiegel. Ik grijnsde naar de kleur en ging er met mijn hand door geweldig. 'Bedankt Joy.' Zei ik toen ik tevreden opstond. 'Ben benieuwd wat die vriend van je gaat zeggen. Ik grinnikte en dacht aan Harry zijn reactie. 'Ik zal het je zeker laten weten.' Zei ik met een glimlach. Ze knikte en ik betaalde haar en liep de kapperszaak uit. Ik wandelde even langs de supermarkt en kocht eten voor deze avond en liep terug naar huis.

Toen ik thuis kwam zaten Tedd, Rosa en Joshua er natuurlijk al. Ik grinnikte. 'Goedemiddag mensen.' Zei ik en liep naar de keuken. 'Wow Jaimy je haar is paars.' Zei Tedd. 'Wat heb jij goede ogen.' Zei ik lachend en draaide met mijn ogen. 'Ik dacht dat je voor zwart ging?' Zei Joshua. 'Heb me bedacht.' zei ik en plofte naast Tedd. 'Nou het staat je in ieder geval wel.' Zei Rosa. 'Bedankt meid.' Zei ik en pakte mijn gsm. Ik zag dat ik een Whatsapp van Harry had.
Hey there, Would you like to go on a date with me when I'm back? x Ik begon te blozen. 'Wat is er?' Vroeg Joshua en Tedd keek op mijn scherm en die keek me aan. 'Serieus, daar moet je toch niet over denken.' Zei hij. Ik grinnikte en gaf hem een klap. 'Wat zeg het me wat stond daar?' Vroeg Rosa. Ik negeerde haar en begon terug te sturen. Your so adorable Harry Styles, I would love to go on a date with you. x Ik drukte op verzenden en Tedd grinnikte. 'Nou vertel.' zei Rosa ongeduldig. 'Nou ik ben al een tijdje met Harry aan het bellen en ja hij vroeg of ik op een date met hem wou als hij terug kwam.' Zei ik. Rosa haar ogen leken uit haar oogkassen te vallen en ik grinnikte. 'Jij mijn beste vriendin gaat Harry Styles daten omg dat is wereldnieuws.' Zei ze lachend. Ik grinnikte. 'Jaja.' Zei ik lachend en draaide met mijn ogen. 'Gaan we vandaag nog iets doen?' Vroeg Tedd. 'Nee ik wil luieren vandaag.' Zei ik lachend. Iedereen knikte instemmend. 'Ik ben benieuwd wat die over m'n haar gaat zeggen.' Zei ik tegen Joshua. Hij knikte. 'Ja hij wou bruin niet?' Ik knikte en haalde mijn schouders op. 'Hij zal het wel mooi moeten vinden anders heeft die pech.' Zei ik lachend.

Reageer (1)

  • VampireMouse

    wohoeee weer een deeltje van jou :D vind ik leuk ^^
    ben benieuwd naar zn reactie en naar hun ontmoeting en naar hun date *zucht*
    met andere woorden: schrijven (A)
    kan niet wachten op het vervolg.

    xx

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen