Foto bij 041

Kayla POV

4 maanden tijdsprong


Daar zit ik dan in de woonkamer, op de bank van Harry met Lux op mijn schoot naar Doornroosje te kijken. De tour is voorbij en de jongens zijn druk bezig in de studio voor hun nieuwe album. Er is veel gebeurd de laatste vier maanden. Zayn kondigde aan een break nodig te hebben en besloot niet veel later One Direction te verlaten. Dit viel in als een bom bij iedereen, de fans, het management, de jongens, familie, vrienden en andere bekenden. De tour ging gewoon door zonder Zayn maar het was anders. Op het podium waren de jongens ontzettend vrolijk zoals altijd maar achter de schermen hing er een sombere sfeer. Iedereen miste Zayn zijn aanwezigheid. De grapjes waren niet meer leuk, de liedjes waren niet meer hetzelfde iedereen was gewoon een stukje van zijn hart kwijt. Natuurlijk probeerde iedereen vrolijk te zijn en te doen alsof er niks gebeurd was maar je kunt jezelf nu eenmaal niet voor de gek houden. Zayn was nog bij een aantal concerten komen kijken maar had het gebouw al verlaten voordat wij de kans kregen met hem te praten. Hij voelde zich schuldig tegenover de jongens en had het gevoel dat hij iedereen in de steek liet. Perrie werd gezien als de schuldige, door haar zou Zayn One Direction verlaten hebben. Natuurlijk ergens zat hier ook waarheid in maar het was niet enkel haar schuld. Zayn kon het gewoon niet meer aan, hij wilde een normale jongen zijn en genieten van alles en iedereen om hem heen en hier was Perrie deel van. Hij miste zijn familie en vrienden thuis. Hij wilde gewoon thuis zijn en samen met zijn ouders en zusjes eten. Hij wilde boodschappen kunnen doen in een supermarkt zonder gestoord te worden maar wat hij het aller liefste wilde was tijd doorbrengen met de vrouw van wie hij het meeste houdt. We hebben Zayn vaak genoeg vertelt dat hij zich niet schuldig hoeft te voelen en we zijn keuze snappen en respecteren. Hij gelooft ons alleen niet, hij denkt dat we dit zeggen om hem een plezier te doen maar dat is alles behalve waar. Harry, Louis, Liam en Niall hebben deze gevoels ook wel eens gehad maar zij kunnen er makkelijker mee leven dan Zayn. Harry heeft mij en Gemma bij hem op tour en zijn ouders komen vaak genoeg langs. Liam en Sophia kunnen ook veel tijd samen spenderen maar Zayn en Perrie konden dit niet. Als Zayn vrij was dan moest Perrie wel optreden of andersom. Ze hadden geen tijd meer voor elkaar en dat hebben ze nu wel.
Tijdens de tour hebben Louis en Eleanor ook een punt achter hun relatie gezet. Bij beide was het gevoel niet meer zoals het op het begin was. Eleanor is zelfs verliefd geworden op iemand anders. Voor niemand behalve de fans kwam dit als een schok binnen. We zagen het aankomen en waren blij voor Louis en Eleanor dat ze beide vrede hebben met dit besluit. Jammer genoeg kreeg ik veel haat toen dit bericht naar buiten kwam. Ik zou namelijk degene zijn die deze breuk veroorzaakt heeft. Eleanor en ik zouden elkaar alles behalve aardig vinden en elkaar continue in de haren vliegen. Hoe mensen bij deze onzin zijn gekomen is ons een groot raadsel. Eleanor en ik zijn nog steeds ontzettend goede vriendinnen en spreken elkaar nog wekelijks. En ook al zijn El en Lou nu al een hele poos uit elkaar blijf ik iedere dag haat krijgen. Ik had verwacht dat ik aan de haat zou kunnen wennen, niet dus. Ik probeer social media te ontwijken maar dat is in deze tijd onmogelijk, daarnaast gaan ze op televisie en de radio gewoon net zo hard door. Gelukkig heb ik nu afleiding met Lux. Lou en Tom zijn op vakantie en hebben Harry en mij gevraagd om een weekje op Lux te passen. Ik logeer nu voor een week bij Harry terwijl ik de zorg voor Lux op me neem. We kijken veel films, gaan naar de speeltuin, zwemmen of bakken koekjes.


Lees de SPOILER!!
SORRY!! Ik ben depressief geweest en ben er nu zo goed als bovenop. Ik had jullie iets moeten laten weten maar dat lukte gewoon niet. Ik beloof dat ik nu lekker veel ga schrijven. Ik ga vooruit schrijven! Ik ben vandaag ook een nieuw verhaal begonnen. Een 5SOS story: Mommy | Luke Hemmings. Neem asjeblieft een kijkje en misschien een abo? Ik ga proberen 1 a 2 hoofdstukjes per week te activeren voor deze en de Luke story. Het is een heel andere story als deze maar ook heel leuk! Ik zou het echt onwijs gaaf vinden als jullie mensen ook over mijn nieuwe story willen vertellen. Nogmaals mijn excuses! Ik weet trouwens ook dat dit hoofdstuk prut is maar het gaat leuker worden dat beloof ik!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen