Foto bij 17. Harry Styles

We waren twee weken en ik was zenuwachtig. Vandaag ging ik Jaimy zien. Ik was niet te houden. Liam probeerde me te kalmeren maar het lukte niet echt. We zaten in het busje. Ik wreef in mijn handen. Ik had een zwarte skinny jeans aan en een licht blauw hemdje dat wat open stond. Mijn haar zat in een dotje en ik glimlachte. Het busje stopte bij het adres en ik zuchtte. Ik wreef mijn handen droog aan mijn broek. 'Kom op Harry je gaat het goed doen. Je kunt het, je kent dat meisje oké.' Zei Louis en keek me doordringt aan. 'Ja, ik vertel jullie straks alles.' Zei ik hen. 'Natuurlijk, alle details Styles.' Zei Niall. Ik grinnikte en stapte uit. 'Bye.' Zei ik en pakte de roos die ik had gekocht en liep naar het huisje en belde aan. 'Hallo met Jaimy?' Klonk door de speaker. 'Met Harry Styles.' Zei ik. 'Oh Harry uh ja kom maar binnen. Ik moet alleen mijn schoenen nog aan doen.' Zei ze en drukte op de buzzer. Ik liep naar binnen en liep naar de tweede verdieping. De deur stond open en ik liep voorzichtig binnen een jongen en meisje zaten op de zetel naar de tv te kijken. Het meisje keek me aan en ik herkende haar van de skype het was Rosa. Ze gaf de jongen een duw en de jongen keek op. 'Oh hey.' Zei hij. 'Jaimy komt.' Zei hij. 'Joshua ik wil je straks uit mijn huis oké.' Gromde ze en daar stond ze.

Ze glimlachte naar me. Haar ogen straalde en ik bekeek haar. Haar paarse haren die over haar schouders hingen. Haar tatoeages die haar nek en arme sierde. Haar kleedje dat sierlijk rond haar lichaam zat. Ik had een goede keuze gemaakt met dit kleedje te kiezen. Haar slanke benen die overgingen in haar voeten die in de hakken zaten. Ik keek terug naar haar gezicht en we stortte zich in elkaars armen. Ik pakte haar op en knuffelde haar stevig. 'Eindelijk zie ik je Styles.' Zei ze. Ik glimlachte en zette haar terug neer. 'Kom mevrouw Wright.' Zei ik en stak mijn arm uit. Ze glimlachte en stak de hare erin. 'Tot morgen Joshua en Rosa. Straks men huis uit!' Riep ze nog en deed de deur dicht.

We liepen het restaurant binnen en we kregen een afgelegen plek. Ik glimlachte naar de vrouw en ik deed de stoel van Jaimy naar achter en ze ging zitten. Ik ging zitten en keek haar aan. 'Oh ik ben zo blij je nu in het echt te zien.' Zei ze en keek me even aan. Ik glimlachte. 'Ik ook hoor Jaimy.' Zei ik, ik legde even mijn hand op de hare. Ze leek even rood te worden maar keek me dan recht in mijn ogen aan. Ze leek dwars door mijn ziel te kijken. Niet naar mijn uiterlijk, niet naar mijn status als beroemdheid. Nee ze leek echt naar mij te kijken. Harry Styles van Homles Chaples, éénentwintig jaar. Ik glimlachte. 'Heb je nog plannen deze week?' Vroeg ik haar. 'Nee, ik heb een week rust. Ik moet aan mijn nieuw boek beginnen.' Zei ze met een sierlijke glimlach. Ik liet haar hand los toen ik zag dat het eten kwam. Ze glimlacht en bedankte de ober. 'Smakelijk Harry.' 'Smakelijk Jaimy.' En zo begonnen we druk pratend te eten. Soms viel er eens een stilte maar dat was een aangename stilte.

We waren na het eten naar buiten gegaan. Het busje stond om de hoek dus wandelde we rustig naar daar. 'Het was fijn.' Zei ze. Ik glimlachte en pakte haar hand vast. Ze keek me aan en verstrengelde voorzichtig haar vingers met de mijne. Ik glimlach en zij kopieerde mijn glimlach. We stapte in het busje en onze handen bleven aan elkaar vast, het leek wel of er lijm was opgespoten. Na een rit van een halfuur stapte we uit en liepen we haar appartement binnen. 'Ik kan niet benadrukken hoeveel plezier ik heb gehad.' Zei ik. Ze glimlachte. 'Ja het was super, Harry.' Ze kneep in mijn hand. Ze liet mijn hand los en gaf me een knuffel. Ik snoof haar geur op en knuffelde haar terug. 'Moeten we snel nog eens doen.' Fluisterde ze in mijn nek. 'Ja.' Ademde ik uit maar los laten nee dat wou ik niet. Ze keek me even aan en liet me los. 'Ik kom je morgen halen voor deel twee van de date.' Zei ik met een grijns. 'Deel twee?' Vroeg ze verbaasd. Ik knikte. 'Jup het strand.' Zei ik lachend en drukte en kus op haar wang. 'Tot morgen ik haal je op om tien uur s'morgens.' Zei ik en liep naar de deur. 'Bye Jaimy.' Zei ik. 'Doei Harr.' Zei ze en ik deed de deur dicht. Ik zuchtte opgelucht en liep met een grijns naar het busje.

Reageer (1)

  • VampireMouse

    WOEHOEEEEE :D
    zo leuk ^^
    snel verder ghehe

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen