Foto bij 3?

En ze zaggggggg!
Ja sorry maar eerst mamaa pov.
Mama:veronica
Papa:anton

Ohja! Neem plzzz een abo en zet er een leuke reactie in! Dan is mijn dag weer helemaal goed! (wat ik nodig heb want de cito-entree komt eraan)

Mamaaaa pov.

"Eindelijk van dat domme kind af! Zag je haar gezicht!?" "schat, ben je niet een beetje te ver gegaan?" Zei anton. "grapje zeker?" "veronica ik meen het! Straks vind de politie haar en verteld ze alles!" Veronica was even stil. "denk je dat ze dan nog leeft?" "hoezo?" "nou...." Begon veronica "als ze dood is heeft ze misschien een brief geschreven waar wij in staan en dan.." "en school!" Zei anton opeens" "hoe konden we zo stom zijn!" "We hadden haar moeten dumpen bij de buren ofsow!" Zei veronica. En ze zagen hun fout. Alleen niet op de manier van een ouder. Ze zagen alleen hun fout in uit pure egoïsme.

Evlyn pov.

"Licht!" Mompelde ik. Het was zo fel als de pest! En het was ook nog eens paars!
Ik liep ernaar toe en zag dat het licht uit een boom kwam. Ik klom erin, veranderde in een mens en klom de hut in waar het licht vandaan kwam. Toen ik binnen was zag ik een boog waar mijn naam in gekerfd was en een pijlen koker met pijlen waar mijn naam Ook in gekerfd was. Het paarse licht gloeide nog lichtjes in de gekerfde letters, maar toen ik het luik sloot van de hut doofde het licht. Ik dacht goed na hoe ik de pijl en boog Kon gebruiken. Jagen! Maar wacht! Ik kan als wolf toch ook jagen? "maar met pijl een boog jagen is veiliger" zei een stemmetje in mijn hoofd " je kan veilig in een boom zitten en jagen, als wolf kun je verwondingen oplopen" ik besloot om op het dak van de hut te zitten en te gaan jagen. Ik zag een paar konijntjes langsrennen en schoot op ze. Ik miste ze allemaal. "F*ck!!" Mompelde ik. En toen hoorde ik een stem die niet uit mijn hoofd kwam. Hij kwam uit mijn boog. "Liefje, vraag gewoon waar je op wil jagen dan help ik je" "o-oké" zei ik " ik wil op alles jagen wat eetbaar is" "hoeveel wil je?" Zei mijn boog. "doe maar een maaltijd voor een week" zei ik. "oké"
Ik zag een hert achter de bosjes en voelde mijn armen bewegen richting het hert en voelde mijn andere hand de pees van de boog naar achteren trekken en ik schoot het hert recht in het hart! "nou liefje" begon de boog "nu nog wat konijntjes en klaar is Evlyn ;) "
Wonder boven wonder zag ik een groep konijnen langs rennen. Ik schoot alle konijnen dood. " nou nu nog je buit ophalen meissie" zei de boog. Ik had een hekel aan het koosnaampje meissie omdat de laatste keer dat mijn ouders tegen me praatte ze die naam ook gebruikte. Ik klom uit de boom een sjouwde alles naar boven. (wat wonder boven wonder lukte :O ) "maar hoe moet ik dit villen en bakken?" Zei ik. Er verscheen een mes. Ik vilde alle dieren en zei:" Maar ik kan dit toch niet rauw opeten?" Ik zag het felle paarse licht weer alleen was het dit keer veel minder. Er was een haard verschenen met paarse vlammen. "ooooh!" Hoorde ik de boog zeggen. "dat is eeuwig vuur, dat brand eeuwig totdat degen die het opgeroepen heeft dood gaat. Dat dooft het vuur" ik zei niks maar dacht stiekem dat het niet lang zal duren voordat het vuur gedoofd was. " je kan het meenemen in een potje of in je handen" vervolgde de boog. "hé?!" Zei ik. "in je handen?" "ja liefje, in je handen. De oproeper kan het aanraken zonder verbrand te worden. Ik vroeg om een paar saté stokjes roosterde mijn eten en begon aan een uitgebreide maaltijd.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen