Foto bij 044

Harry Styles plant romantische date voor zijn Kayla.


Ja je leest het goed Harry Styles plant een romantische date voor zijn vriendin Kayla Bell en wij weten alle details. Kayla weet nog van niets maar dat zal vanaf vandaag snel veranderen. De date neemt namelijk vandaag plaats.
Vandaag is het exact een jaar geleden dat Harry en Kayla tegen elkaar aanbotsten en sinds die dag is Harry haar nooit meer vergeten.
Harry gaat voor een klassieke date die absoluut niet duur hoeft te zijn. Hij en Kayla gaan samen picknicken bij een afgelegen meertje waar je de zon prachtig onder ziet gaan. Nee Harry zal niet zelf voor haar koken daarvoor heeft hij hulp aan zijn moeder Anne en zus Gemma gevraagd. Ze wonen misschien wel niet in de buurt maar voor deze speciale gelegenheid komen ze graag even naar Londen op Harry te helpen. Zelf heeft Harry ook niet stil gezeten voor deze date. Hij heeft een prachtig liedje voor Kayla geschreven en wij hebben een stukje van de Lyrics voor jullie.

Just one touch and i was a believer
Every kiss it gets a little sweeter
It's getting better
Keeps getting better all the time girl


Wat is Harry toch ook een schatje! Heel veel plezier op jullie date vandaag!


O god ik wist gewoon even niet meer hoe nu verder te gaan met dit verhaal. Toen ik eindelijk wist wat ik wilde doen ging mijn laptop kapot! Schrijven op mijn telefoon is gewoon en no go voor mij dus SORRY! ik ga nu gewoon verder schrijven en vandaag of morgen krijgen jullie nog een hoofdstuk! Als ik dat niet doe dan ja mogen jullie mij haten!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen