Foto bij Dream World | 11

Cover made by copterus

Hope you like it!
X Nadie

Als ik mijn ogen opendoe zie ik nog net het laatste stukje van de aftiteling over het scherm glijden. Heb ik zo lang geslapen? Meteen kijk ik in paniek naar rechts, maar als ik zie dat Hera er nog is en helemaal opgekruld tegen mij aan ligt te slapen word ik al meteen weer een stuk rustiger. Ik was bang geweest dat Eva haar was komen halen terwijl ik aan het slapen was en dan had ik dus geen afscheid kunnen nemen, en aangezien mijn toestand nog steeds niet geheel stabiel is volgens de doctoren, neem ik toch graag afscheid voor het geval dat…
Nouja, daar denk ik liever niet aan. Ik sluit mijn ogen weer en probeer me te concentreren op de geluiden op de gang. Na een paar minuten heb ik nog steeds niets gehoord en besluit ik dus maar dat Eva nog niet zal komen. Ik vind het wel vreemd dat Eva nog niet is geweest om Hera mijn kamer uit te jagen, maar wat die reden ook mag zijn, ik heb er geen problemen mee. Ik vraag me wel af wanneer Sanne eens een keer op bezoek zal komen. Sanne is al sinds jaren mijn beste -en enigste- vriendin. Zij is duidelijk een van de populaire meisjes op school maar het maakt haar totaal niet uit dat ik dat niet ben en ook niet wil zijn. Ze geniet van haar populariteit en aandacht, maar ze heeft me eens verteld hoe fijn ze het vind dat ze mij heeft. Ze zij letterlijk ‘Jij bent mijn enige vriendin die ik echt alles toevertrouw, jij zal nooit over mij gaan roddelen. Ik mag blij zijn dat ik zo’n beste vriendin heb want niet veel mensen hebben dat.’
Ik had nooit gesnapt waarom zo’n populaire meisje vrienden zou willen zijn met zo iemand als ik. Vooral in het begin had ik gedacht dat onze vriendschap een grap was en dat er een moment zou komen waarop iedereen mij heel hard uit zou lachen omdat ik het nog geloofde ook. Maar nadat ze dit had gezegd begon ik te geloven dat onze vriendschap echt was, en ik hou echt verschrikkelijk veel van haar en ik hoop dat ze gauw op bezoek komt want ik mis haar zwets verhalen over van alles en nog wat.
Zodra ik mijn ogen weer opendoe merk ik meteen dat er nog iemand in de kamer is terwijl ik niet gemerkt heb dat er iemand binnen gekomen is.
‘Ohw mooi, je bent wakker.’ Fluistert de iets wat zenuwachtige stem van mijn beste vriendin. Als je het over de duvel hebt! Grinnik ik in mijn hoofd.

Sorry dat het zo lang geduurt heeft, Ik heb ook geen goed excuse waarom ik niet geschreven heb
dus sorry!! Vanaf nu zal ik weer meer gaan schrijven.

Reageer (1)

  • Girlicious

    Geeft niks dat het even duurde hoor
    Deze story is het wachten meer dan waard!
    Wetende dat Jayden erin voor kan komen :)
    En omdat ik geen idee hebt wat je nog allemaal van plan bent met Vanessa
    Aawhhh wel lief dat Hera er nog steeds zit
    Zij is echt zo schattig!
    En zo leuk dat Sanne ook even komt buurten
    Dat zal zowel Sanne als Vanessa even goed doen!

    Kudo!
    Snel verder!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen