Foto bij Hoofdstuk 25

(Jazz pov)

"Ja, ik had inderdaad strafstudie bij Snape, maar door omstandigheden zei hij dat ik een uurtje later moest gaan." Zeg ik en gelukkig klinkt mijn stem beheerst.
"En waarom ben je dan niet gewoon terug naar de Great Hall gekomen?" Vraagt Andy terwijl hij naar me toe komt.
Nu zijn felblauwe ogen, vragend op me gericht zijn, moet ik wel even slikken. Ik vraag me echt af of hij niks door heeft.
"Omdat we toch nog een werkstuk voor Snape moeten maken." Zeg ik schouderophalend.
Andy haalt zijn schouders op en plant een kus op mijn lippen. Even bevriest mijn lichaam. In het begin van het jaar zou ik hier alles voor hebben over gehad en nu zegt het me niets meer. Niet nu ik Alex heb. Dan begint mijn lichaam te reageren. Ik sla mijn armen rond Andy's nek en kus hem passioneel, speciaal voor Alex. Na enkele seconden laat hij me los om naar adem te happen. Nu Kan de fake-Malfoy elk moment binnen komen en Andy vertellen dat ik niet echt ben.
"Wauw, waar was dat voor?" Grijnst Andy.
Hij is blijkbaar geen passionele kussen gewoon en ik zou het niet als tip kunnen geven aan Ashling want dan ben ik dood.
"Andy! Sorry, maar deze is niet Ashling. Ik heb haar gezien bij haar strafstudie!!" Hoor ik de fake-stem van Malfoy.
Gelukkig heb ik een voordeel en dat is dat ik dit verwacht had en Andy niet. Meteen als ik de stem hoor zet ik hem op een lopen. Net een fractieseconde voor dat Andy de grijp reflex krijgt. Hij loopt hard achter me aan, maar ik ben heel erg snel door het weerwolvenbloed dat door mijn aderen stroomt.
"Oh, en voor de duidelijkheid, ik ben ook niet echt en heb je in de val gelokt." Lacht Alex.
Maar de voetstappen blijven achter mij aangaan, Alex kan gewoon blijven lachen terwijl ik ren voor mijn leven, naar de schuilplek in het verboden bos.


Melding: Dankje voor het begrip!! ^^
En ik hoop dat ik van al mijn examens door ben mar ik vrees ervoor :p

Reageer (2)

  • quartaire

    Stomme alex

    8 jaar geleden
  • Moonwarrior7

    nee Jazz!!!!!!!!!!!!!!!

    sorry dat ik zo lang niet heb gelezen en gereageerd! ik heb het druk in de vakantie en in de vakantie kwam het er gewoon niet van! sorry! sorry! sorry! maar nu kan ik wel lekker door lezen!!!!!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen