Naam: Ashley Brown
Nationaliteit: Rogaans, ze komt van het land Roga (wat je kan vergelijken met ons land Duitsland).
Uiterlijk: Ze heeft korte haren die ongeveer tot aan haar schouders lopen en blond (eigenlijk bruin) van kleur zijn. Haar haren bewerkt ze meestal niet en laat ze gewoon langs haar gezicht vallen. Haar oogkleur is bruin. Ze draagt meestal gewoon comfortabele kleren en draagt lichtjes make-up.
Sinds ze een ander ras is en geen mens heeft ze ook nog twee scherpe hoektanden. Zo scherp dat ze er iemand mee kan bijten en diegene er zeker misschien van kan doodbloeden. Ook kan ze onder water ademen doordat ze kieuwen heeft en daardoor graag zwemt.
Innerlijk: Ashley is erg onafhankelijk en heeft niet graag mensen om haar heen. Haar moeder was een jaar na haar geboorte gestorven en voor die tijd was haar vader al weggevlucht. Ze heeft wel nog familie en bezoekt regelmatig haar oma. De rest van de familie heeft ze niet veel mee en daarmee praat ze ook nooit.
Ashley is heel avontuurlijk en gaat meestal weg met haar beste vriend en waarschijnlijk ook vaderfiguur Harry Hart. Hij leert haar hoe ze zichzelf moet verdedigen en werkt zelf bij de politie. Ze kijkt erg naar hem op en wilt later ook bij de politie werken.
Verder luistert ze naar verschillende muzieksoorten en gaat vaak naar concerten of feesten.
Extra: Ashley is gek op tatoeages en werkt daardoor als hulpje bij een tattoo shop.







Naam: Gary "Eggsy" Unwin
Nationaliteit: Brits.
Uiterijk: Eggsy heeft korte bruine haren waar hij soms wat aanpast, maar meestal doet hij er niks mee en heeft hij een warrige look. Hij draagt op het schip een strak pak en een bril want hij doet het papierwerk op het schip. Wanneer hij thuis in San Francisco komt draagt hij meestal comfortabele kleren en zou je niet kunnen zien dat hij bij Starfleet werkt.
Innerlijk: Hij is een uitbundige jongen en is een versierder net zoals de man waar hij naar opkijkt Jim Kirk. Hij werkt bij Kirk op het schip, Enterprise. Hij doet het papierwerk van de Enterprise en is ook goed bevriend met de jonge Chekov. Daardoor is hij opgevallen door Kirk en werkt hij op de Enterprise en mag hij weleens meegaan planeten onderzoeken.
Extra: Eggsy luistert het liefste muziek terwijl hij zijn werk doet.

Reageer (2)

  • HiIson

    Ook op deze story van je krijg je mijn abo.
    Ik ben namelijk ontzettend benieuwd!

    8 jaar geleden
  • StarTrekkie

    klinkt goed. :)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen