Foto bij Cleopatra Phoebe North — 901FreeAtLast

Naam
Cleopatra Phoebe North

Naam • Betekenis
      • Cleopatra
Roem van de vader
      • Phoebe
De stralende
      • North
Uit het Noorden

Bijnaam
Cleo

Leeftijd
17

God / Godin
Zeus

God / Godin • Relatie
Cleopatra heeft haar vader nog nooit gezien of gesproken. Enkel bracht Hermes haar eens een armband bezorgd als cadeau van Zeus, maar meer niet.

Wapens / Krachten
Een zwaard is veel te zwaar voor Cleopatra, evenals een speer: ze spiest iedereen er eerder mee — letterlijk iedereen. Dus hierdoor heeft ze als wapen de boog en een koker met pijlen. Hiernaast is Cleopatra ook erg bedreven met messen en dolken. Cleopatra wil uiteindelijk de kinderen in de smederij vragen of zij misschien een katana voor haar kunnen maken: dit is een licht zwaard waarmee ze ook kan "zwaard vechten".
      Ze beschikt dankzij haar vader over Aerokineses. Wat het vermogen is om de lucht om haar heen te manipuleren, mist maken, windvlagen, geconcentreerde luchtstoten, tornado's, regen, hagel, stormen etc. Met deze kracht kan ze zich soms ook door de lucht verplaatsen door gebruik te maken van de wind.

Persoonlijkheid
      • Sportief
      • Kort lontje
      • Onserieus
      • Roekeloos
      • Ongeduldig
      • Enthousiast
      • Beschermend

Uiterlijk • Candice Accola
Wat opvalt aan haar uiterlijk zijn haar ogen. De kijkers hebben een stormachtig blauwgrijze kleur met hier en daar wat groene spikkels erin. Ze worden omringd door lichte wimpers waar altijd een laag mascara op komt. Haar ogen staan eigenlijk altijd wel vrolijk of hebben iets dreigend in zich.
Haar haren hebben een blonde kleur met hier en daar donkere en lichtere plukken er tussen door. Het liefste draagt ze haar haren gewoon lekker los, maar zo nu en dan doet ze het in een staart of zo — dit is dan ook voornamelijk met trainen. De lokken komen tot haar zij en Cleopatra is trots op de lengte van haar haren.
      Cleopatra heeft een lichte huid die bedekt is met enkele sproeten hier en daar. Haar huid verbrandt niet snel, maar wordt ook niet heel erg snel bruin of zo. Ze is ongeveer 1,56 lang en met deze lengte is ze wel tevreden. De kleding stijl van Cleopatra is erg verschillend, maar het liefste een spijkerbroek en gympen.

Geschiedenis
Cleopatra is geboren en getogen in New Orleans met haar moeder. Haar moeder had al een hele tijd een relatie met Pierre Alerue — een Fransman — en toen zij bij hem en zijn zoon Antione introkken heeft Cleopatra eigenlijk wel wat Frans geleerd (niet dat ze het vloeiend spreekt). Toen ze twee jaar was kreeg ze er een halfzusje bij: Isabelle.
      Cleopatra heeft haar basisschooltijd goed beleefd en had altijd wel vrienden met wie ze veel problemen kregen. Op haar negende toen ze gym had kreeg ze gezellig een bezoekje van drie cyclopen die de helft groter waren dan de gymzaal. Dat was het moment waar de Sater die een van haar vrienden was ingreep en haar zo snel mogelijk mee nam naar haar moeder, die uiteindelijk Cleopatra losliet en haar met de sater mee liet gaan. Ze snapte er niets van eerst, maar uiteindelijk wel. Nu woont ze al acht jaar op Camp Half—Blood.
Eerst heeft ze drie jaar in het Hermes—gebouw gezeten (tot haar twaalfde), toen werd ze erkend als dochter van Zeus waardoor ze van gebouw elf naar gebouw één verhuisde. In het verloop der jaren heeft ze veel geleerd over zichzelf en haar krachten.
      De enige manier van contact met haar moeder heeft Cleopatra via brieven zo nu en dan, meer niet.

Extra
Iedere dag rent Cleopatra door het bos heen en ze doet ook nog vaak work—outs.

Pictures






Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen