Foto bij Dylan James Jackson — Complexes

Naam
Dylan James Jackson

Leeftijd
19

Demigods
Percy Jackson & Annabeth Jackon—Chase

Wapens / Krachten
      • Cryokinesis
      • Hydrokinesis

Persoonlijkheid
      • Zorgzaam
Door zijn zusjes geschiedenis met depressiviteit, suïcidaal zijn en alles wat hierbij komt kijken, weet Dylan heel goed hoe het is om je slecht te voelen: ongewild en alleen. In plaats van erin te blijven hangen, probeert hij er echter zoveel mogelijk van te leren: Dylan is hierdoor erg beschermend en zorgzaam tegenover zijn vrienden omdat juist dat de mensen zijn die hij dit het minste toewenst.
      • Eerlijk
Dylan vind het moeilijk om tegen mensen te liegen. Natuurlijk zal hij een leugentje om bestwil wel kunnen vertellen — als het echt niet anders kan — maar belangrijke dingen vertelt hij het liefst gewoon, mits hij je vertrouwt natuurlijk.
      • Eigenwijs
Dylan is ontzettend eigenwijs. Als Dylan iets in zijn hoofd krijgt, moet en zal hij dit ook doen. Hij is dus niet alleen eigenwijs: het slaat soms nog wel eens over in koppigheid, wat vaak minder gewaardeerd kan worden.
      • Hopeloze romanticus
Hoewel hij zich soms wat stoer voordoet is Dylan echt een sucker voor romantische dingen. Als je zijn hart dan eindelijk veroverd hebt, zal hij je overspoelen met leuke verassingen, lieve woorden en fijne momenten. Hij zal heus wel eens voor zijn vrienden kiezen boven zijn vriendin en hij is echt niet de allerliefste, maar hij probeert zo veel mogelijk goed te doen en zal dit ook laten merken.
      • Slordig
Dylan is nogal een rommelig persoon: dit is niet alleen te zien aan zijn huis, maar ook aan hoe hij zijn dingen regelt. Hij is soms wat vergeetachtig en zal meer dan eens een dubbele afspraak in zijn agenda hebben staan.
      • Spontaan
Op mensen af stappen is voor Dylan nooit een probleem geweest — het vertrouwen van mensen echter wel. Dylan gaat leuk met jan en alleman om en maakt gemakkelijk vrienden, maar mensen vertrouwen en over zichzelf vertellen vindt hij nog erg moeilijk, mede door wat er met Julie is gebeurd.

Uiterlijk • Unknown
Dylan heeft een paar helderblauwe kijkers die omrand worden door lange zwarte wimpers. Zijn gebleekte haar is niet kort, maar ook niet lang. Dylan is 1,78 dus iets kleiner dan de gemiddelde man. Hij is niet bijzonder gespierd omdat hij er nooit echt werk van heeft gemaakt om naar de sportschool te gaan, maar een klein beetje spieren heeft hij wel. Dylan is niet dik, maar dit is wel iets wat hij graag zou veranderen: het liefst zou hij iets gespierder zijn.
      Dylan besteedt genoeg tijd aan zijn uiterlijk, omdat hij van zijn ouders heeft geleerd dat je altijd goed voor de dag moet komen. Meestal zie je hem met een drie—dagen baardje of een gladgeschoren gezicht en hij zal nooit het huis verlaten zonder zijn armbanden.

Geschiedenis
Geboren en getogen op het landgoed van zijn ouders — samen met zijn zusje — is Dylan vrij normaal opgegroeid. Natuurlijk waren er uitzonderingen — als zijn ouders fancy feestjes hadden of hij en zijn zus meesleepten naar deze feestjes — maar ondanks alles is Dylan daar nooit in meegesleept.
      Rond zijn veertiende is zijn grootmoeder overleden en zijn zusje had het hier erg moeilijk mee. Zo erg, dat ze zich van iedereen afsloot waardoor mensen begonnen met haar te pesten. Zijn zusje vroeg haar ouders of ze thuis les kon krijgen, maar ook al zat ze niet meer op school: het pesten ging door. Toen is ze begonnen met automutilatie. Dylan was de enige die ze er over had verteld voor haar ouders en hij had het heel moeilijk hiermee. Hij en zijn zusje hebben een erg sterke band en hij vindt het moeilijk om te zien als het slecht met haar gaat.

Extra
Dylan heeft een voorliefde voor muziek en speelt al van kleins af aan gitaar en een klein beetje piano. Daarnaast schrijft hij veel en houdt hij er ook van om af en toe gewoon een stukje te gaan wandelen. Ook zal hij het niet snel toegeven, maar houdt hij erg van kruiswoordpuzzels. Daarnaast heeft Dylan een enorme verzameling armbandjes die hij heeft gekocht/gekregen in landen die hij bezocht heeft. Op zijn rechter arm — aan de buitenkant — heeft hij een bijna onmerkbaar kleine tattoo van een sterretje die hij heeft laten zetten voor zijn zusje.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen