Foto bij HC • Augustus Nikolaj Josephs — Raccoon

Naam
Augustus Nikolaj Josephs

Leeftijd
20

God / Godin
Ares

Wapens / Krachten
      Ares' Children
      • They all have enhanced strength, swiftness, and combat skills.
      • All children of Ares are naturals at using every weapon known to mankind.
      • They are experts in war strategies.
      • They have the ability to curse the weapons of their opponents (e.g. turning arrows into rubber).
      • The Blessing of Ares
The Blessing of Ares is a blessing given to children of Ares, when they have shown great bravery in battle. Ares grants them his blessing and they are granted with temporary invulnerability


Augustus is enorm goed met zwaarden en ziet dit ook als lievelingswapen, van andere dingen moet hij niets afweten. Hij heeft een oud roestig zwaard van zijn vader gekregen met het Ares teken ingegraveerd. Het zwaard ziet er erg gevoelig uit maar kan door harnassen priemen en breekt zeker niet zo snel als men zou denken.

Persoonlijkheid
Augustus is een jongeman met twee kanten, waarvan één kant amper gezien word.

      Tegenover vreemden
      • Spontaan ogend
Wolf in schapenvacht.
      • Brutaal & Arrogant
Grote kans dat hij je kwetst.
      • Zegt niet gauw sorry & Sadist
Hij vind het geweldig om anderen te zien lijden.
      • Overtuigingskracht & Intimiderend
Hij weet wat hij wilt en wijkt hier niet graag van.
      • Sportief & Agressief & Geen opgever
Augustus zal uren zitten trainen om zicht te perfectioneren, om te beste te kunnen zijn.
      • Zelfzeker ogend & Ijdeltuit
      • Krijger & Machtslustig
Het is duidelijk dat hij het hoofd van de Ares Cabin is.
      • Niet vergevingsgezind & Genadeloos
      • Jaloers & Rap op zijn tenen getrapt & Wraakzuchtig

      Tegenover kleine vriendenkring die hij alles toevertrouwd
      • Onzeker & Faalangst
Augustus is bang om niet als Ares zoon aanzien te zijn, maar ook is hij vreselijk bang om mensen teleur te stellen. Hierbij spelen nog meer redenen bij maar dit vind je in zijn geschiedenis.
      • Ervaart erg sterk emoties
      • Moedig
Hij zou zijn leven geven om iemand anders te redden.
      • Respectvol tegenover vrouwen
Augustus gaat nimmer nooit een vrouw slaan, hoe vervelend ze ook is.
      • Kan moeilijk verleiding weerstaan
Hoewel hij geen interesse heeft in relaties en het maar een zwakte vind, moet hij toegeven wel rap aangetrokken te zijn bij vrouwen. Echter gaat hij dan erg afstandelijk doen bang om haar of zichzelf te kwetsen.
      • Gefrustreerd
Augustus wil altijd beter zijn dan anderen en dat frustreert hem enorm. Één van de voorbeelden zijn de kinderen van Athena: hij kan ze niet uitstaan omdat ze "slimmer" zijn in hun strategieën.
      • Een goede vriend voor wie het nodig heeft
Iets wat niemand eigenlijk van hem verwacht, maar Augustus is eigenlijk een erg hulp— en begripvolle jongen tegenover vrienden en familie. Hij zou alles voor die persoon doen.

Uiterlijk • Arthur Sales
Augustus is een knappe jongeman en dat weet hij ook van zichzelf. Zijn olijfkleurige huid en gifgroene ogen laten je dromen over de zuiderse oorden rond de mediterrane zee — met name Griekenland. Het is dan ook niet vreemd sinds zijn vader een Griekse God is en zijn moeder Griekse invloeden heeft. Augustus meet zo'n 1,86 en heeft een mooi gevormde sixpack met stevige torso. Zijn huid zit vol met kleine moedervlekjes, maar ook littekens in alle soorten en maten.
      Augustus heeft een hartvormig gezicht met een strakke kaaklijn en volle lippen. Verder heeft hij hoe jukbeenderen en een normale neus die ietsje scheef staat gezien het al enkele malen gebroken is geweest. Augustus heeft donkerblonde tot bruineigende lokken met lichte krul die perfect passen bij zijn groenkleurige ogen. Voor de ene persoon lijken zijn ogen gifgroen, de andere ziet het dan eerder als mosgroen. Het ligt er aan hoe je hem als persoon ook ziet.
      Qua kledingstijl is hij erg simpel: een shirt en broek erg veel maakt het hem ook niet uit gezien het grootste deel van zijn kleren toch kapot gaat.

Geschiedenis
Augustus is geboren in het warme gezinnetje Josephs wat toen nog bestond uit zijn moeder Cathelynn — een erg knappe jonge vrouw die dol was op haar zoontje — en zijn vader die voor hem bekend stond als Ares. Zijn ouders waren smoorverliefd op elkaar en waren bewust dat door Ares' Goddelijkheid het jongetje nooit een normaal leven zou leiden. Toch heeft Cathelynn er alles voor gedaan om hem een geweldig leventje te schenken ondanks dat zijn vader er bijna nooit was. Hoewel zijn moeder nog steeds gevoelens had voor de oorlogsgod trouwde ze vier jaar later met haar collega — ze was een lerares kunstgeschiedenis — Derek Oakley. Een erg sympathieke man die al jaren een boontje had voor de vrouw.
Hij zorgde voor Augustus alsof het zijn eigen zoon was en toen Augustus bijna zes was kreeg hij er een zusje Sophia bij. Een lief meisje: altijd rustig en pure onschuld. Augustus beschermde het kindje dan ook zoals een grote broer hoorde te toen. Echter een jaartje later is het arme meisje verdronken in haar badje toen de babysit wat was gaan doen. Het verlies was groot in het gezin en dit heeft voor Augustus toch altijd een trauma gebleven.
Hij kon toen wel al zwemmen, maar hij heeft altijd geprotesteerd om het water in te gaan. Wie hem dan ook probeerde erin te duwen kon zeker een klap of duw verwachten of zelfs een gebroken arm.
      Later kreeg Augustus er nog een broertje en zusje bij die nu twaalf en negen zijn. Hij ziet ze amper omdat hij al van zijn elfde op het kamp zit, maar af en toe glipt hij toch weg om ze nog eens te bezoeken. Hij vindt het verschrikkelijk dat hij zijn familie heeft moeten achterlaten, maar hij wil ze ook niet in gevaar brengen zoals toen op zijn elfde verjaardag. Een sater — die hij dacht gewoon een vriend van school te zijn — kwam hem waarschuwen dat er gevaar loerde en nam de jongen mee. Zijn moeder wist wat dit betekende en legde dus aan haar man uit dat Augustus naar een speciale sportschool ging gezien hij altijd profvoetballer wilde worden. In de plaats daarvan ging Augustus naar Camp Half—Blood waar hij algauw alles over zijn vader leerde en over de Griekse mythologie in het algemeen. Het jongetje verbitterde hierdoor wel: hij vond het oneerlijk maar accepteerde het wel — een soort van — gezien hij officieel een zoon van Ares werd moest hij dus in de Ares Cabin overleven en het duurde niet lang voor het kleine jongetje moest opgroeien tot een bikkelharde jongeman.

Extra
Augustus is linkshandig en is doodsbenauwd voor water. Hij gaat nooit zwemmen, maar kan het wel. Dit komt doordat zijn halfzusje verdronken is op jonge leeftijd toen Augustus zo'n zeven jaar was.

Pictures



Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen