Foto bij Kaela Louanna Parthéna — Onism

Naam
Kaela Louanna Parthéna

Naam • Betekenis
      • Kaela
Wijs Kind
      • Louanna
Genadige krijger
      • Parthéna
Maagd

Bijnaam
Kay

Leeftijd
18

God / Godin
Athena

God / Godin • Relatie
Kaela heeft haar moeder een keer ontmoet en was hier erg blij mee. Dit was iets wat haar vader geregeld, maar wegens de regels van Zeus dat het de Goden afleid heeft het maar één keer gekund.

Wapens / Krachten
Als de dochter van Athene kan ze ieder wapen hanteren. Het enige wapen waar ze niet zo gek op is— is de drietand, maar voor de rest is geen wapen gek genoeg.
      Als extra is Kaela bezig met de kracht voor Telumkinesis wat ervoor zorgt dat ze wapens kan manipuleren.

Persoonlijkheid
      • Leidinggevend & Trouw
Kaela is een geboren leider zoals vroeger altijd door haar vader werd gezegd. Ze is ook niet iemand die van het schip afspringt als hij zinkt, maar met emmers het water eruit probeert te scheppen. Kaela is gelukkig erg flexibel en weet dat ze niet altijd de slimste is en zal dan ook altijd verschillende ideeën aanhoren en deze proberen te verwerken tot een groot plan. Kaela is iemand die altijd naar je zou luisteren en je nooit achter zou laten. Als ze voor mensen moet zorgen of posities moet geven dan doet ze dat en geeft ze mensen de positie die geschikt voor hen is, maar dat ze ook leuk vinden. Ze is daardoor ook heel bedachtzaam.
      • Behulpzaam & Beschermend
Kaela redt altijd iemand die hulp nodig heeft ook al kan ze daardoor ook verwond raken. Ze zou zichzelf kunnen opgeven voor mensen waar ze om geeft. Ze is dan ook bereid om te sterven voor diegene waar ze van houdt. Soms kan ze beschermen ook zien van geheimen afschermen. Ze denkt soms dat ze dingen beter weet terwijl dit soms niet het geval is.
      • Creatief & Intelligent
Dankzij dat ze de dochter van Athene is laat dat ook haar creatieve kant zien. Haar moeder is de Godin van wijsheid en kunst (krijgskunst): dit zorgt ervoor dat ze erg artistiek is. Niet alleen in het maken van verschillende dingen, beelden, schilderijen en andere kunstzinnige dingen. Het maakt haar ook creatief in oplossingen of strategieën bedenken. Het is iets wat ze altijd handig vind en dat haar moeder contact met haar heeft als ze het moeilijk vind helpt ook erg.
      • Sociaal & Zelfverzekerd
Kaela loopt snel op nieuwe mensen af en wilt snel mensen leren kennen — dit is iets wat ze van haar vader heeft gekregen. Zij is net als hem goed met mensen en kan ze soms zo om haar vinger winden. Ze is erg vriendelijk en grappig waardoor mensen haar snel kunnen mogen. Ze kan soms wat druk zijn, maar dit hoort gewoon bij haar. Ze is zelfverzekerd en zo ziet ze er ook uit waardoor ze opener lijkt. Ze weet dat ze goed is, maar door deze ontvlambare arrogantie denkt Kaela ook dat ze alles alleen kan. Dit is echter niet het geval, maar soms is ze te trots om— om hulp te vragen. Als hulp of ideeën aangeboden is luistert ze er naar, maar ze zal er niet snel om vragen.
      • Eigenwijs & Zelfstandig
Kaela kan soms wat moeilijk zijn — vooral vroeger — met het gelijk geven aan andere mensen. Dit is niet alleen trots maar ook gewoon dat ze eigenwijs is. Kaela vindt dat ze dingen heel goed zelf kan en vindt dit ook goed om te doen, ondanks dat ze sociaal is. Kaela vindt alleen zijn soms ook prettig, omdat ze zich dan kwetsbaar op kan stellen en terug kan denken aan vroeger zonder dat iemand zo naar binnen kan kijken. Kaela is niet graag helemaal afhankelijk van iemand, alsof diegene haar moet dragen en staat dan ook graag met beide benen zelfstandig op de grond.
      • Sportief & Moedig & Gaat door tot het einde
Kaela houdt van sporten of iets waarbij je kan winnen. Ze kan tegen haar verlies, maar heeft dit natuurlijk liever niet en doet alles om dit te voorkomen. Als het moet doet ze alles voor iemand en denkt ze soms dat ze alles aankan. Ze geeft dan ook niet op en vecht door tot het einde — al is dit een discussie, een wedstrijd of een echt gevecht.

Uiterlijk • Vanessa Hudges
Kaela is 1,75 lang en slank. Laat je echter niet misleiden door haar uiterlijk want ze is erg sterk zeker voor haar bouw. Kaela heeft bruinzwarte haren welke ze van haar vader heeft gekregen en bruine ogen. Kaela haar haren hebben een lichte slag, maar worden vaak gedragen met een paardenstaart aangezien ze niet handig vind om los haar te hebben. Dit is grotendeels omdat het— het zicht kan belemmeren.
      Kaela is erg lenig en samen met haar slankheid maakt dit haar behendig. Ze kan overal tussendoor glippen en kan goed dingen ontwijken dankzij haar lenige ledematen.
Kaela heeft ook een onschuldig gezicht, maar ook dit kan soms schijn zijn aangezien ze iemand is die voor zichzelf opkomt en juist andere redt of helpt in plaats van gered te worden.

Geschiedenis
Athena en haar vader waren twee mensen die verliefd op elkaar waren zo simpel was het. Kaela’s vader studeerde aan zijn laatste jaar aan Harvard Geschiedenis met voorkeur naar Mythes waarvan de Griekse mythologie hem het meeste aansprak en toen kwam Athene in zijn leven. Ze hadden een geweldige tijd aangezien ze op hetzelfde intellectuele level waren. Toen Athena vertelde ze wie ze was schrok Kaela’s vader niet, maar Athena moest vertrekken. Een paar maanden later kwam er een mand naar beneden die gestuurd was door Athena via Hermes. Haar vader nam deze zonder tegensputteren aan en noemde haar naar de Godin waar hij verliefd op werd.
      Kaela groeide goed op en had zich goed ontwikkeld. Ze was slim en goed in alles. Ze viel op, maar dat is iets wat je niet wilt als Demigod. Het was toen dat de monsters begonnen te komen en Kaela iedere keer weer moest verhuizen, zodat er niets zou gebeuren. Kaela’s vader vond ook een nieuwe vrouw welke een kind had. Dit was ook een Demigod en dus wist haar toekomstige stiefmoeder precies wat er aan de hand was. Aangezien de kinderen van Athena achterna gezeten worden door spinnen wisten haar ouders ook altijd wat te doen. Vooral in de nacht werd ze getreiterd door kleine spinnen. Hierdoor is ook de angst voor spinnen ontstaan, iets wat bijna niet te vermijden is als kind van Athene. Kaela wist dus al dankzij haar vader wie haar echte moeder was.
Op haar elfde verjaardag hadden ze een uitje geplant en dit was een van de dagen dat Kaela herinnert omdat het een mooie dag was, maar ook een verschrikkelijke. Een cycloop viel ze aan midden op de weg een aangezien het er meer waren crashte de auto. Haar stiefmoeder overleed onmiddellijk, maar haar vader was verbrand. Kaela had geen verwondingen en kroop uit de in puin auto. Hier vlak na vatte de auto vlam en explodeerde hij. Kaela wist niet of haar stiefbroertje het had overleefd, maar rende weg van de cyclopen. Ze was verscheurt van binnen, maar bleef rennen in de bossen. Toen ze— ze kwijt was— was ze verscheurd. Ze viel in slaap in de bossen en de volgende dag verscheen haar moeder. Ze had de belofte gemaakt met haar vader dat als hij zou overlijden dat Athena haar zou helpen er doorheen te komen. De troost van het zien van haar moeder hielp haar door te zetten en samen liepen ze naar Camp Half—Blood wat verrassend dichtbij was. Athena zei toen dingen die Kaela nooit zou vergeten “Als je me nodig hebt ben ik hier en spreek ik hier net als je vader.” Ze drukte op haar borst en op haar hoofd waarna ze Kaela het camp zachtjes binnen duwde. Hierna verdween ze, maar haar stem is nooit gestopt met praten nadat dat gebeurt was.

Extra
Kaela heeft een angst voor spinnen en dus kijkt ze altijd rond of ze er geen ziet. Als ze er een ziet slaat ze deze gelijk dood omdat ze altijd denkt en ook vind dat de spinnen haar komen halen. Kaela wilt altijd alleen zijn op haar verjaardag omdat het haar altijd herinnerd aan de nacht dat ze haar vader kwijt raakte. Ook kan ze erg stil zijn en zit ze snel met een boek tegen haar neus aangedrukt.

Pictures


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen