Foto bij Kaij Silvano Gualtiero — xBooBear

Naam
Kaij Silvano Gualtiero

Naam • Betekenis
      • Kaij
Vurig
      • Silvano
Bos
      • Gualtiero
Krachtige strijder

Leeftijd
18

God / Godin
Apollo

Wapens / Krachten
Als zoon van Apollo heeft hij een aangeboren talent voor boogschieten. Maar hij heeft liever zijn messen en is daar ook zeer gedreven mee, zowel in het messen werpen als het vechten met de messen in de hand. Ook heeft hij de helende krachten van zijn vader.

Persoonlijkheid
Mensen die Kaij ook maar een beetje kennen zouden hem als zelfverzekerd omschrijven. Hij weet wat hij kan en is ook niet bang om dat te laten merken. Hoewel de meeste mensen het niet achter hem zouden zoeken is hij heel slim en wil altijd meer leren en hij is ook niet bang om te laten merken dat hij ook veel weet van de besproken onderwerpen. Kaij houdt erg van aandacht en zal ook zeker proberen zoveel mogelijk aandacht te krijgen. Toch vertrouwt hij mensen niet snel. Maar, als hij je eenmaal vertrouwt zal hij voor je door het vuur gaan.
Hij is niet graag stil en zal ook in grote groepen zeker niet degene zijn die zijn mond houdt. Wel wil hij graag zichzelf kunnen zijn en hij zal dan ook niet snel dingen doen die hij niet wil. Je moet hem maar accepteren zoals hij is — vindt hij. Hij is ook best koppig dus als het antwoord nee is, zal het ook nee blijven. Hij vertelt niet graag over zichzelf en houdt liever het label "mysterieus". Als hij je dus veel over hem vertelt betekent dat dat hij je vertrouwt.
      Kaij is redelijk competitief aangelegd en wil graag overal de beste in zijn en zal zich ook tot het uiterste pushen om dat te bereiken. Kaij’s grote valkuil is dat hij snel gefrustreerd raakt. Als hij iets wil en het niet lukt windt hem dat ontzettend op en loopt hij het liefste weg om even tot rust te komen. Daarna zal hij — koppig als hij is — toch weer terugkomen en het opnieuw proberen tot het wel lukt, of hij weer gefrustreerd raakt.
Hoewel veel mensen het niet zouden verwachten van hem is hij ontzettend dol op dieren en hij is ook al jaren vegetariër. Hij houdt ontzettend veel van de rust van het bos en hoewel hij graag drukte om zich heen heeft zijn er momenten dat hij de rust ook echt nodig heeft en dan gaat hij vaak hardlopen om zijn gedachten te ordenen. De stilte en geluiden van dieren in het bos helpen hem om te kalmeren.
      Hij kan goed gitaarspelen en heeft ook een best goede stem — al laat hij het aan weinig mensen horen. Dat vindt hij te persoonlijk.

Uiterlijk • Ben Barnes
Met zijn 1,86 is Kaij zeker niet klein te noemen. Zijn haren zijn donker en op schouderlengte.
      Hij weet van zichzelf dat hij er niet heel verkeerd uitziet — wat hem een zelfverzekerde uitstraling geeft. Meestal draagt hij wel zwart in zijn kleding en je zal hem ook vaak met een sigaret in handen zien.
De urenlange trainingen met zijn dolken en het hardlopen hebben hem een gespierd uiterlijk gegeven zonder dat het té is en ook dit weet hij van zichzelf.

Geschiedenis
Oorspronkelijk komt Kaij uit Italië. Zijn moeder was single toen ze Apollo ontmoette en heeft daarna ook eigenlijk nooit een relatie gehad. Thuis hadden ze het nooit breed gehad en hij zag zijn moeder weinig omdat ze zo hard moest werken om alles te kunnen betalen. Toen Kaij vijftien was ontmoette ze haar huidige vriend — een Amerikaanse zakenman. Kort daarop raakte ze zwanger van hem en zij en Kaij zijn bij hem gaan wonen. Kaij heeft dit nooit gewild en mist stiekem zijn geboorteland wel, maar zijn moeder is nu gelukkig en dat heeft ze wel verdiend dus klaagt hij nooit.
      Kaij’s halfzusje is ondertussen twee jaar en hij is dol op het kleine meisje. Ook voor haar klaagt hij niet want zij heeft net zoals zijn moeder de luxe van hun leven wel verdiend en hij weet dat zijn moeder alles voor hem opzij zou zetten om weer terug naar Italië te gaan als hij aan zou geven hier niet gelukkig te zijn.

Extra
Omdat hij oorspronkelijk uit Italië komt, spreekt hij vloeiend Italiaans.

Pictures


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen