Foto bij HC • Jenna Cara Wilkinson — Complexes

Naam
Jenna Cara Wilkinson

Leeftijd
18

God / Godin
Aphrodite

Wapens / Krachten
      • Als dochter van Aphrodite heeft ze magische controle over kleding, make—up en sieraden.
      • Amokinese
Net als alle kinderen van Aphrodite heeft ze controle over liefde en verlangens. Dit vindt Jenna echter geen fijn idee en ze maakt hier liever geen gebruik van.
      • Ze kan haar uiterlijk veranderen.
      • Ze spreekt vloeiend Frans aangezien het de "taal van de liefde" is.
      • Net als alle kinderen van Aphrodite heeft Jenna haar social skills en oplettendheid goed ontwikkeld.
      • Ze kan "permanent make—up" gebruiken op anderen.
      • Ze kan andere mensen vervloeken zodat al hun kleren twee maten te klein worden voor een bepaalde tijd.

Persoonlijkheid
      • Vrolijk
Jenna is een vrolijke stuiterbal die altijd zal proberen iedereen blij te maken: het lijkt wel alsof ze een onuitputtelijke bron van energie heeft. 's Avonds gaat ze nog lang door waarop ze de volgende ochtend meer dan eens een gewoon humeur heeft. Toch kan ze ook serieus zijn Jenna als ze je goed kent en weet dat je haar nodig hebt zal ze alles loslaten waar ze mee bezig is en er voor je zijn.
      • Zelfverzekerd
Jenna is niet bang om dingen te doen waardoor ze in het middelpunt van de aandacht staat of zichzelf voor gek te zetten. Hierdoor zal je nog wel eens in gekke situaties terecht komen. Zo heeft ze een keer spontaan meegelopen met een modeshow en is ze gaan skydiven met een broer van een vriendin.
      • Flapuit
Als het om flauwe grapjes gaat, dingen over haar persoonlijk en over seks etc. is Jenna niet bang om mensen veel te vertellen. Ze weet best wanneer ze moet ophouden maar ze zal zich niet schamen voor wat ze te vertellen heeft. Als het gaat over andere mensen zal ze echter nooit roddelen of iets: dit is vroeger veel bij haar gebeurd en dat wil ze niet voor anderen, hoe vervelend ze je ook vindt.
      • Slordig
Als je ergens spullen ziet slingeren is het waarschijnlijk van Jenna. Is er iemand te laat of heeft er iemand een dubbele afspraak gepland staan dan is het waarschijnlijk Jenna. Doordat ze altijd overal mee bezig is en iedereen blij wil maken heeft Jenna een ontzettende moeite met "nee" zeggen en zal ze het vaak ontzettend druk hebben.
      • Uitgesproken
Jenna heeft een duidelijke mening, en die zal ze niet proberen te verbergen. Ze is vaak liever eerlijk dan lief, maar weet wanneer ze haar mond moet houden om een ander te sparen.
      • Eigenwijs/Koppig
Jenna is ontzettend eigenwijs en als er iets in haar hoofd zit moet ze het doen ook. Je zou haar een soort van naïef kunnen noemen: het soort naïef dat elke kans met beide handen aanpakt ook als dit misschien niet het allerverstandigste is. Natuurlijk denkt ze overal wel over na maar als er geen rationele argumenten zijn om iets niet te doen zal ze het gewoon proberen.
      • Nieuwsgierig
Nieuwe dingen ontdekken is wat Jenna het allerleukste vindt. Nieuwe plekken, nieuw eten, nieuwe mensen, nieuwe geheimen. Jenna houdt er ontzettend veel van om dingen uitproberen en heeft een lange lijst met 'firsts' die ze nog wil hebben.
      • Flirterig
Niet omdat ze iemand leuk vindt, maar omdat ze zo is: Jenna is een ontzettende flirt en ze doet het niet expres. Dit brengt haar meer dan eens in de problemen maar het kan haar ook mee zitten. Wel zal ze misschien verkeerd overkomen op sommige mensen maar als je haar langer kent zal je weten dat ze het vaak niet meent: als ze je echt leuk vindt, kan ze namelijk geen woord uitbrengen.
      • Levensgenieter
Jenna houdt wel van een drankje, een feestje, en een leuk dagje weg. Als ze de kans krijgt, haalt ze het meeste uit haar dag. is opgegroeid met het idee dat je beter spijt kan hebben van dingen die je wél hebt gedaan dan je afvragen hoe het geweest zou zijn.
      • Down to earth
Doordat ze op is gegroeid als dochter van een boer die mensen met problemen opving heeft ze veel verschillende mensen gezien en meegemaakt. Ze heeft drama doorgemaakt, mensen moeten troosten etc. Zelf heeft ze ook de nodige problemen gehad wat resulteerde in een aantal littekens verspreid over haar lichaam. Hier is ze echter overheen gekomen en nu is Jenna erg direct.
      • Brutaal
Sommige mensen zullen Jenna zien als brutaal omdat ze een nogal uitgesproken mening heeft. Ze is niet bang voor een aantal scheldwoorden of om zichzelf te laten zien.

Uiterlijk • Leda Muir
Jenna heeft van zichzelf een erg lichte huid, grijsbruine ogen en blonde haren. Omdat ze een dochter van Aphrodite is en dus van uiterlijk kan veranderen is niet zeker of ze iets hiervan van haar vader heeft geërfd. Ze heeft verschillende tatoeages en verft haar haren in allerlei verschillende kleuren. Jenna's kledingstijl is soms enigszins anders dan die van de meeste mensen, maar veelal zal ze proberen zich wat rustiger te houden.
      Met 1,66 is Jenna zeker niet lang, maar ook niet per se erg klein. Ze draagt liever geen hakken, al zou ze liever wat langer zijn. Ze vindt ze simpelweg niet lekker zitten. Jenna heeft haar rondingen op de juiste plek zitten en daar is ze trots op. Ze heeft er hard voor gewerkt (en gegeten) en is ook niet bang om dat te laten zien.

Geschiedenis
Jenna komt van jongs af aan al op het kamp, ver voor de officiële leeftijd. Niet omdat ze zo erg in gevaar was maar omdat ze in een deel van haar jeugd een moeilijke thuissituatie heeft gehad. Haar vader heeft nooit veel geld gehad en vanaf haar zesde jaar heeft haar vader toen besloten om mensen met problemen naar de boerderij te laten komen om zo tot rust te komen. Dit zorgde echter voor veel problemen tussen Jenna en haar vader en bij Jenna zelf. Haar vader is wel altijd eerlijk geweest tegen zijn dochter en daarom heeft Jenna op jonge leeftijd al gevraagd of ze naar het kamp mocht. Met zeven jaar mocht ze lang niet met alle activiteiten meedoen maar het zorgde er wel voor dat ze zich aardig thuis is gaan voelen.

Extra
Jenna speelt piano, tekent graag, en maakt kruiswoordpuzzels. Daarnaast is ze allergisch voor banaan.

Pictures







Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen