Foto bij Nathaniel Scot Parrish Maverick — Raccoon

Naam
Nathaniel Scot Parrish Maverick

Leeftijd
18

God / Godin
Hermes

Wapens / Krachten
Nathaniel is enorm goed met pijl en boog, hij ziet zijn inzicht en lenigheid wel een beetje als zijn specialiteit. Ook is de jongeman ontzettend snel.

Persoonlijkheid
      • Actieve & Vrolijke jongeman
      • Sympathiek & Ondeugend
      • Sluw & Intimiderend
      • Sportief & Lenig
      • Nonchalant & Soms wat lui
      • Leer— & Nieuwsgierig
      • Koppig & Moeizaam
      • Slechte luisteraar & Traag van begrip
      • Ongeduldig & Rap verveeld
      • Beschermend & Broederlijk
      • Moedig & Op familie / vrienden gericht
      • Flirterig & Plagerig

Uiterlijk • Shiloh Fernandez
Nathaniel is een knappe jongeman die net uit zijn puberjaren is. Met zijn 1,82 is hij niet de langste van het kamp, maar ook niet de kleinste. Hij vind zijn lengte wel prima zo. Hij is erg mager van bouw met een licht wasbordje. Het is wel duidelijk dat hij nooit een één op één gevecht zou winnen in vergelijking met andere halfgoden die dan wel weer spierbundels zijn. Maar Nathaniel is door zijn bouw wel erg lenig en kan makkelijk wegglippen. Verder heeft Nathaniel een licht getinte huid waar af en toe een moedervlekje te vinden is en ook enkele kleine tatoeages die hij heeft gezet rond zijn zeventiende.
      Nathaniel heeft lichtbruine krullende haren die hem erg dierbaar zijn, er zit een soort gouden schijn in waardoor zijn haren in de zon wat lichter lijken. Verder heeft hij iets donkerdere wenkbrauwen die hem een iets strenge blik geven, maar soms dan ook weer het tegenover gestelde. Hij heeft een licht stoppelbaartje die zijn strakke kaaklijn accentueert en als laatste heeft hij amandelvormige mokka kleurige ogen die gesierd zijn met een laag lange zwarte wimpers. Zijn kijkers geven vaak zijn emotie weer door middel van een bepaalde glinstering in zijn ogen. Als hij dit niet heeft is hij eerder in een pessimistische bui.
Nathaniel heeft over de jaren heen enkele littekens opgelopen, maar de grootste is toch bij zijn zij. Het is een steekwond die hij heeft opgelopen bij een pak de vlag wedstrijd.
      Qua kledingstijl is Nathaniel erg losjes en casual. Meestal draagt hij een los shirt met korte mouwen of zelfs geen mouwen en daaronder een goedzittende broek, met een paar vans of andere afgesleten schoenen. Vaak heeft hij om zijn pols ook leren bandjes zitten en om zijn hals een kettinkje met een kruisje aan. Niet omdat hij gelovig is, maar om toch zijn moeder op één of andere manier bij hem te hebben. Verder is zijn stijl erg nonchalant en lijkt het alsof hij in zijn kleren geslapen heeft, wat soms wel eens het geval kan zijn. Om hel heen hangt er een vage rookgeur, doordat hij verslaafd is aan sigaretten, maar dit is altijd gemengd met een soort deo.

Geschiedenis
Op een warme zomerdag in juni werd Nathaniel geboren in Florida, Miami. Zijn moeder was een jonge tweeëntwintig jarige vrouw die niet meteen wist wat ze met de jongeman moest doen. De rechtmatige vader was "er vandoor" gegaan en zelf had ze geen job, gezien ze haar studies heeft moeten stop zeggen vanwege het kind. Maar dat wil niet zeggen dat ze niet van het jochie hield. Toch had de jongevrouw voor zijn welzijn het jongetje ter adoptie gesteld. Na zo'n goede veertien maanden werd het nog naamloze jochie geadopteerd door de familie Maverick en gedoopt tot Nathaniel Scot Parrish Maverick.
Hij heeft een mooie jeugd gehad: hij groeide op in het drukke Miami als de zoon van de rijke zakeman Maverick en zijn adoptiemoeder werkte als verpleegster in het ziekenhuis. Ze waren zeker niet arm en Nathaniel kreeg alles wat zijn hartje beheerde. Op school had hij het wel altijd zwaar gehad met taal maar wiskunde leek hij dan net weer erg goed te kunnen. Hij was een pienter kereltje erg goed met inzichtelijke zaken, maar naarmate hij ouder werd kwam er ook interesse voor sport.
      Het was algauw duidelijk dat Nathaniel anders was dan de andere kinderen van zijn klas. Nathaniel deed enorm graag atletiek en was een snelle renner en eens hij ouder werd begon hij interesse te vinden in surfen. Het is nou eenmaal Miami en daar mag alles toch wel wat losser. Nathaniel was dertien toen hij in Camp Half—Blood terecht kwam. Het jochie werd na een strandfeestje met wat vrienden achtervolgd tijdens de weg naar huis. Zodra de gedaante dichterbij leek te komen werd hij immens bang en zette hij het op een rennen. Hij was enorm snel maar de angst in zijn lichaam was erg groot.
Tijdens het rennen werd hij plots meegetrokken aan zijn arm en stribbelde hevig tegen, maar die persoon had hem wel even gered want de gedaante was verdwenen. De persoon die hem had meegetrokken claimde zijn echte moeder te zijn. Het leventje van Nathaniel leek in te storten: alles waarin hij leefde leek één grote leugen te zijn. Het heeft ook een eind geduurd voor hij haar geloofde. Ze legde hem uit dat hij speciaal was, maar er gevaar dreigde. Eens de twee terug aan het appartement stonden van de familie Maverick leken zijn adoptie ouders verdwenen. In plaats daarvan stonden twee misselijkmakende wezens in de woonkamer, twee wezens die het jongetje al héél zijn leven voor schut hebben gezet. Wachtend tot de tijd rijp was en ze hem konden misbruiken. Dat moment was het moment dat Nathaniel nooit meer dezelfde was als ervoor. Hij en zijn echte moeder — van wie hij enkel wist dat haar naam Nova was vluchtte naar het kamp — maar net voor ze aankwamen werd ze verpletterd door één van de gruwelijke wezens. Nathaniel is uiteindelijk wel veilig op het kamp aangekomen, maar het jongetje was gebroken. Hij was letterlijk alles kwijt. Nu jaren verder is Camp Half—Blood zijn enige echte thuis en de mensen daar zijn z'n familie.

Extra
Nathaniel is een vreselijke roker, zodra hij kan heeft hij een sigaret tussen zijn lippen zitten en zo niet een kauwgompje, ook heeft hij een erg zwoele/schorre stem wat deels komt van het roken.

Pictures




Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen