Foto bij Avery Gladwyn — Somiador

Naam
Avery Gladwyn

Leeftijd
18

God / Godin
Hades

Wapens / Krachten
      • Umbrakinesis / Sciakinesis
The ability to mentally generate and manipulate darkness, deactivated photons mostly in the absence of light. One with this ability can even deactivate and repulse or travel through shadows by converting deactivated photons into a dark version of a portal. Deze kracht heeft ze echter nog niet ontdekt, waardoor ze dus denkt dat ze geen specifieke gaven heeft.
Avery gebruikt het liefst pijl en boog om zichzelf te verdedigen. Van dichtbij kan ze namelijk echt niet vechten. Ze weet wel redelijk hoe ze een zwaard of dolk moet hanteren, maar kan daar niet genoeg mee omgaan om anderen de baas te zijn. Haar tactiek is dan ook vluchten en van een afstandje aanvallen.

Persoonlijkheid
Avery is een zeer vrolijk meisje en staat positief in het leven. Dat ze een dochter is van Hades heeft ze dan ook nooit begrepen. Je zal haar nooit in het zwart zien aangezien ze altijd vrolijke kleuren draagt en zelfs haar haren verft ze in fleurige tinten, zoals roze of blauw.
      Ze is liefst zoveel mogelijk buiten zijn omdat ze ervan geniet in het zonlicht te zijn. Haar optimisme en vrolijkheid probeert ze zoveel mogelijk door te stralen naar andere mensen, dit doet ze door heel veel te lachen. Ze zal het niet snel tonen als ze triest is, waardoor ze dingen heel lang mee kan dragen.
Omdat ze mensen snel vertrouwt, wordt ze vaak als nogal naïef gezien en dat is misschien voor een groot deel waar ook. Ze beseft vaak wel dat het gevaarlijk is om gekwetst te worden, maar ze wil dat mensen zich onmiddellijk goed bij haar voelen. Bovendien kan ze er gewoon niet veel aan doen.
      Ook zal je haar niet snel nee horen zeggen. Ze komt niet echt voor zichzelf op en laat vaak nogal over zich heen lopen, waardoor ze natuurlijk al een paar keer gekwetst is. Het lukt haar echter niet om mensen niet te helpen, zelfs als ze weet dat ze daarna toch weer aan de kant gegooid zal worden als oud vuil.

Uiterlijk • Barbara Palvin
Avery is slank en soepel gebouwd. Ze is totaal niet gespierd, wat misschien ook kan bijdragen aan het feit dat ze echt niet kan vechten. Met haar 1,56 is ze niet echt groot. Haar kleren zijn altijd fleurig en met felle kleuren. Het liefst van al draagt ze jurkjes.
      Ook haar haren reflecteren haar vrolijke innerlijk. Ze verft ze namelijk meestal in felle kleuren. Momenteel is haar haar blauw

Geschiedenis
Avery is al sinds haar zesde in het kamp, aangezien haar moeder op die leeftijd overleed. De vriend van haar moeder was niet mis, maar had nog een heel leven voor zich liggen en daar paste Avery gewoonweg niet in. Men begon de procedure om haar in een pleeggezin op te nemen, maar ze is toch op het kamp terecht gekomen. Ze herinnert zich niet veel meer van haar tijd voor het kamp.

Pictures


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen