Foto bij HC • Blake Crevan Orcus — Onism

Naam
Blake Crevan Orcus

Naam • Betekenis
      • Blake
Eerlijk
      • Crevan
Vos
      • Orcus
Hel

Leeftijd
21

God / Godin
Hades

Wapens / Krachten
      • Necromancy
Blake weet dat hij dit kan, dit kon hij al sinds kinds af aan. Hij gebruikt het nu echter niet meer. Hij kan de doden zien en daar is zijn moeder er een van. Hij kan er niet tegen om zijn moeder wit en bijna levenloos te zien. Hierdoor gebruikt hij deze gave bijna niet, tenzij het echt nodig is.
      • Geokinesis
Deze gave is iets waar je Blake niet over zult horen klagen. Het zou zelfs iets zijn dat hij gaaf vind. Blake kan met moeite dus aarde manipuleren en besturen. Dit is iets wat hij graag doet en dit vind hij beter dan de doden zien. Necromancy ziet hij als nutteloos aangezien hij het niet gebruikt, of eerder niet durft te gebruiken. Deze gave is wel iets wat hij goed kan en ook goed getraind heeft. Hij heeft dit aspect van hem al aardig onder de knie.
      • Wapens
Iets waar Blake het liefste mee vecht is toch echt het oude vertrouwde zwaard. Dit is echter wel een wapen voor dichtbij. Met dit wapen is hij erg dodelijk en hij kan het hanteren alsof hij ermee geboren is. Blake zal dan ook twee zwaarden prefereren dan een zwaard en een schild. Dit betekent ook meteen dat hij met zowel zijn linkerhand als met zijn rechterhand kan vechten. Als de vijand ver weg is kan Blake ook goed over weg met de speer. Hij geniet daar ook van om mee te vechten. Met de speer kan hij zichzelf ook verdedigen als diegene dichtbij is, maar hij heeft liever het zwaard.
Wapens waar Blake niets mee heeft is een pijl en boog. Hij kan het op zich wel, maar het is niet perfect en Blake heeft het liefst alles tot in de perfectie.

Persoonlijkheid
      • Sluw & Slim
Blake kan heel erg geniepig en stiekem zijn en mensen zo om te tuin leiden.
      • Zelfverzekerd & Dominant
Blake heeft een lichte arrogantie over zich en wil graag de leider of baas zijn.
      • Eigenwijs & Doorzettend & Standvastig & Temperamentvol
Als hij vind dat hij gelijk heeft dan zal hij dat doorzetten tot hij gelijk krijgt. Dit zal hij pas inzetten als hij weet dat hij echt gelijk kan krijgen
      • Eerlijk & Betrouwbaar
Hij zal altijd eerlijk tegen je zijn of je dat vraagt of niet. Hij kan ook goed geheimen voor je bewaren en zal dit nooit doorvertellen of hij je nou mag of niet.
      • Moedig & Beschermend & Innemend
Blake zal zichzelf bijna altijd achter een ander plaatsten. Hij staat dan zelf ook niet veel op nummer een ondanks dat hij arrogant over kan komen vindt hij anderen erg belangrijk.
      •Schuw & Achterdochtig
Blake kan nogal naïef zijn en dit heeft hij gemaskeerd met schuw zijn naar anderen. Hij denkt altijd dat ze een verkeerd motief hebben hem te leren kennen.
      •Trouw & Vriendelijk
Blake is misschien schuw, maar naar de mensen die hij zijn vertrouwen geeft is hij een van de beste en trouwste vrienden die je maar kan indenken.

Uiterlijk • Jensen Ackles
Blake is net iets langer dan zijn broertje en bereikt de hoogte van 1,86. Hij heeft de groene ogen van zijn moeder gekregen aangezien je hem niet met zwarte ogen ziet rondlopen. Zijn ogen kunnen wel donkerder kleuren met verschillende emoties.
Blake heeft een strak gezicht en vaak een klein stoppelbaardje. Hij doet ook niet zo snel de moeite om zichzelf ervoor te scheren. Hij vindt het eigenlijk wel mannelijk en zolang het niet te lang is kan hij het laten staan. Blake's haarkleur is een bruin tot donker bruin, maar ondanks zijn broer die slag heeft is dat van Blake was sluiker. Zijn lippen zijn net als zijn broer halfvol en hebben bijna dezelfde kleur.
      Blake is sterker dan zijn broertje, maar dit komt omdat hij traint. Ook is Blake breder en heeft hij ook meer kracht. Qua kleding is Blake vrij casual en draagt hij bijna alles.

Geschiedenis
Blake’s pad stond geschreven zodra Hades in Andrea’s leven kwam. Zijn charmes lieten haar aan zijn voeten werken en toen ze zwanger werd was ze niets anders dan gelukkig. Blake’s moeder had altijd al kinderen willen hebben, maar Hades verdween nadat hij gezegd had wat er van Blake zou komen. Dit maakte Andrea niets uit en beviel van haar kleine dropje en voedde hem op. Ondanks dat alles oké verliep spiraalde Blake’s moeder naar beneden en had steeds tijdelijke vriendjes.
Toen Blake drie was beviel zijn moeder van Sterling. De twee broers groeide samen op en het gezin voelde compleet aan. Op Blake’s elfde verjaardag werd Andrea ziek en op haar sterfbed vroeg ze aan Blake of hij voor Sterling kon zorgen. Dit had hij haar beloofd. Nadat ze gestorven was gingen Blake en Sterling naar een weeshuis. Andrea’s ouders waren al overleden en ze was enigs kind. De vader was niet bekent van beide kinderen.
      Toen Blake twaalf gebeurde dingen met hem. Hij zag dingen en dacht dingen te kunnen die niemand anders kon. Dit durfde hij echter niet te zeggen en hield dus zijn mond, bang om voor gek verklaard te worden. Een sater kwam langs om hem op te halen en weg te halen uit de hel waar hij in beland was, maar Blake zei nee. Blake moest zorgen voor Sterling zoals hij zijn moeder beloofd had. Hij wees het aanbod dus af.
Blake en Sterling gingen van hot naar her terwijl zij geadopteerd werden en weer terug gebracht. Toen Sterling twaalf jaar was kwam de Sater terug om hem op te halen. Blake wist dit niet, maar ging samen met zijn broertje mee naar Camp Half—Blood waar hij er achter kwam dat hij de zoon van Hades bleek te zijn en zijn broer de zoon van Hypnos.

Extra
Blake is pas op zijn vijftiende levensjaar op Camp Half—Blood gekomen, maar dat heeft hem niet gestopt om Head Counseler van de Hades Cabin te worden.
      Blake heeft voor een lange periode angst gehad om te slapen of te dromen. Sterling heeft die dromen weg gehaald en er rustige en vredige dromen voor in de plaats gedaan. Blake droomt anders altijd over zijn moeder en nu hij weet dat hij de zoon van Hades is geeft hij zichzelf de schuld van haar dood. Hades is nou eenmaal de god van de dood of onderwereld. In Blake's hoofd maakt hij het dus erger.

Pictures


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen