Foto bij Jacob Frances Campling — Phoeni

Naam
Jacob Frances Campling

Naam • Betekenis
      • Jacob
Bedrieger
      • Frances
Uit Frankrijk

Bijnaam
Jake

Leeftijd
17

God / Godin
Iris

Wapens / Krachten
      • Photokinesis

Persoonlijkheid
Het zal bijzonder zijn als je Jake rustig ziet zijn. Het is een wonder dat hij geen ADHD heeft, wat veel mensen van hem denken. Ook moe is hij niet snel. Deze energie moet hij dan ook gewoon kwijt en daardoor zal hij vaak aan het bewegen zijn en vaak veel praten.
      Bang om te praten is hij dan ook zeker niet. Hij zal zijn energie ook uiten in veel praten. Het maakt niet uit waarover, als hij maar kan praten. Mensen vragen hem dan ook vaak of hij geen uit knop heeft en vinden het dan ook vaak irritant als hij zomaar door hen heen praat. Dit doet hij niet omdat hij onbeleefd wil zijn, maar omdat hij zijn mond niet kan stoppen voordat hij hem open getrokken heeft.
Hij denkt dus niet altijd na over wat hij zeg, wat hem dus soms onaardige dingen kan laten zeggen — terwijl hij het niet zo bedoeld. Hij is behoorlijk een flapuit. Ondanks dat hij niet altijd goed nadenkt over wat hij zegt, is hij wel zeer goed in het bedenken van smoezen. Ook liegen is hij niet slecht in. Hij verzint de raarste dingen en laat het mensen met een uitgestreken gezicht geloven. Meestal geloven mensen hem dan ook nog, alleen die ene enkele keer.
      Echt serieus kan je Jake niet bepaald noemen. Hij heeft veel liever lol dan dat hij leert. Natuurlijk wil hij een goede toekomst, maar echt zorgen maakt hij zich er niet over. Serieus zijn kan later nog wel. Hij maakt dan ook veel grappen en draait zijn hand niet om voor een dagelijks iemand voor de gek houden. Dit lijkt dan misschien kinderachtig, maar zo is hij gewoon. Ook kan hij overal het positieve en grappige wel van inzien. Net als dat het bijzonder zal zijn om hem moe of rustig te zien, zal het ook zeer bijzonder zijn om hem te zien zonder een lach op zijn gezicht. Dat moment is dan wel echter een teken dat er some serious shit is going on.
      Wanneer Jake zijn vertrouwen in jou heeft gevestigd, zal je hem ook goed kunnen vertrouwen. Hij zal alles voor je doen en al zijn beloftes nakomen. Als hij je niet vertrouwt, kan dat beter andersom ook niet zo zijn. Hij zal gewoon tegen je liegen en totaal niets voor je doen. Hij zal je positie zelfs naar beneden kunnen laten gaan als het ware.
Hij kan het met de meeste mensen wel vinden. Doordat hij in zoveel dingen het positieve wel ziet, ziet hij dat ook in de meeste mensen. Ruzies zal hij ook niet maken, behalve als iemand anders iets heel ergs gedaan heeft of iemand anders de ruzie begint. Dan zal hij net zo hard terug ruziën en doet hij niet moeilijk over gemene rake opmerkingen.
      Jake vindt het niet erg als er aandacht op hem gevestigd is. Integendeel, hij vindt het juist fijn. Door zijn lengte heeft hij het gevoel dat mensen hem niet zo snel opmerken. Dit is meestal door zijn hyperactieve gedrag niet zo, maar alsnog probeert hij op allerlei vlakken op te vallen.
Al met al is Jake een zeer lieve jongen als je hem beter leert kennen. Hij zal er altijd voor je zijn als je zijn vertrouwen gewonnen hebt en dan zal hij ook zeer lief zijn. Door zijn hyperactieve gedrag is hij dan ook altijd in voor iets leuks en zal hij nooit te moe zijn om je op te vrolijken.

Uiterlijk • Manu Rios
Iets wat heel erg opvalt aan Jakes uiterlijk is zijn lengte. Met zijn 1,66 is hij nou niet bepaald lang te noemen. Eerder juist heel erg kort. Hij heeft het gevoel dat mensen hem hierdoor minder opmerken, want niet echt waar is.
      Jakes huid is heel lichtelijk getint door de zon. Hij heeft verre afkomsten uit Spanje, maar daar zal zijn kleurtje waarschijnlijk niet vandaan komen. Hij brengt veel uren van zijn dag buiten door, dus dat zal waarschijnlijker zijn.
Jakes haar heeft een donker bruine kleur, wat wel goed bij zijn huidskleur past. Zijn haar is meestal een beetje warrig alsof hij net uit bed komt, maar werkelijk heeft hij er wel wat tijd aan besteedt. Hij is dan weer niet zo'n ijdeltuit dat hij een half uur voor de spiegel staat, maar zo ongeveer vijf minuutjes kan je hem daar wel vinden. Ook zijn wenkbrauwen hebben deze kleur en hebben een duidelijk vorm. On fleek zou je ze wel kunnen noemen en ze sieren het gedeelte boven zijn ogen wel mooi.
      Zijn ogen hebben een groenblauwige kleur. Welke van de twee is moeilijk te bepalen. Het is echt een soort mix. Hij heeft een slank, bijna mager postuur. Ondanks dat hij echt heel veel eet, komt er maar weinig bij. Jake is rechtshandig.
Een echte kledingstijl kan je Jake niet in beschrijven. Meestal draagt hij comfortabele sportieve kleding wat toch nog wel een tintje hip in zich heeft.

Geschiedenis
Totdat hij hierheen kwam, heeft hij met zijn vader gewoond in een gezellig wijkje in Londen. In dit wijkje kende iedereen elkaar en doordat alle vrouwen zo zorgzaam voor alle kinderen waren, mistte hij niet echt een moeder. Natuurlijk vroeg hij zich wel eens af waar ze was, maar zijn vader liet er niet veel over los.
Op school had hij door zijn karakter veel vrienden en kon hij het met veel mensen vinden. Zijn cijfers gingen wat minder goed, maar als hij echt zijn best deed, kon hij het nog zeer goed doen. Meestal deed hij dit echter niet, waardoor hij bijna ieder jaar hak—over—de—sloot overging.
      Zijn vader was niet heel rijk, maar ook niet arm. Ze woonden in een wijk die misschien iets te slecht was voor zijn inkomsten, maar last had Jake er niet van. Zijn vader had hier ook familieleden wonen die zowel Frans als Engels praatten. Hierdoor kan Jake ook wel aardig Frans spreken.

Pictures


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen