Foto bij Myah Kallyope Abella — Xemerius

Naam
Myah Kallyope Abella

Leeftijd
19

God / Godin
Hecate

Wapens / Krachten
      • Necromancy
• Prophecy
     
De kracht rondom necromantie beheerst Myah enigszins beter als profetie — waarin ze duidelijk nog niet goed genoeg in is. Necromantie heeft Myah al van haar kinderjaren meegekregen, gezien ze sindsdien al kon communiceren met doden. Als een klein meisje vond ze het normaal, maar in haar puberjaren wou ze het helemaal niet hebben — maar dat is al verwaterd, en nu kan ze leven met die gave. Er wordt gezegd dat je er demonen of geesten mee zou kunnen oproepen ter bescherming, echter weet Myah niet of die uitspraken kloppen — en ze is dan ook alleen in staat om met overledenen te communiceren. Soms vangt ze bij profetie glimpen van de toekomst op, al is deze kracht toch duidelijk minder bij Myah. Daarnaast prefereert ze als wapen kleine, scherpe messen.

Persoonlijkheid
Myah is een mysterieuze jongedame, en is dat altijd al geweest. Door haar gave necromantie had ze eerder contact met doden, als met echte mensen en was daarom altijd al het afzijdige persoon. Echter — niet alleen haar innerlijk is mysterieus, Myah heeft ook een mysterieus uiterlijk die voor onwetendheid bij andere mensen zorgt.
      Vanbinnen is de dame simpelweg onzeker, en hulpeloos. Met haar verleden weet ze nog telkens geen raad en ook op andere mensen afstappen doet ze niet, gezien ze ook erg slecht in vertrouwen opbouwen is. Myah kan haar vertrouwen in doden leggen, aangezien die niets verder vertellen — echter bij mensen heeft ze moeite in vertrouwen.
      Maar de dame is intelligent en heeft naast haar gave altijd tijd gestoken in boeken, leren en feiten — wanneer andere jongeren in de uitgang waren. Zelfs op het Kamp zul je Myah regelmatig op een donkere plek in het bos vinden met een boek, om tot rust te komen. Dat is ook een ding waar Myah zich tot aangetrokken voelt: duisternis. Ze is dan ook helemaal niet bang in het donker, en soms sluipt ze s' nachts naar een open plek waar ze de sterren en de maan bewonderen kan.
      Echter ondanks dat Myah enkel één keer verliefd is geweest, droomt ze ergens van iemand die haar accepteert zoals ze is — en niet om haar afkomst. Door de vele boeken droomt ze ook van een man die deuren voor haar open houd, haar eens bloemen geeft of gewoon met haar onder de sterrenhemel ligt. Maar Myah weet ook dat ze zich in de realiteit bevind — en heeft geen hoop op zo iemand.
En door haar onzekerheid denkt ze daarnaast ook nog eens dat niemand haar als ,,gewoon Myah`` wil. Zelfvertrouwen heeft de dame dan ook helemaal niet, en je kunt haar snel kwetsen — maar wanneer je haar boos krijgt, zit ze in een waas van woede en dan kan ze opeens erg fel uit de hoek komen. Maar veel mensen hebben zoiets nog nooit bij haar meegemaakt. Myah is in het algemeen een stil persoon.

Uiterlijk • Sky Ferreira
Myah is gekenmerkt met erg lichtblonde lokken — die haast sneeuw wit lijken. Haar lokken zijn ook duidelijk opvallend, zeker door haar donkere, volle wenkbrauwen. Meestal hangen haar lokken langs haar gezicht, nadat ze enkele keren haar hand erdoor heeft gehaald. Myah is zeker niet het type van meisje die veel tijd in haar uiterlijk steekt — wat ook opvalt aan haar make-up, aangezien ze nooit make-up draagt. Als er een feest is, droeg ze wel eens rode lippen en eyeliner — maar in het Kamp heeft niemand haar zo gezien afgezien van haar zus.
      De kijkers van Myah zijn misschien wel het bijzondere, gezien het voldoet aan haar mysterieuze uiterlijk met de sneeuwwitte huid en de lichte lokken. Haar irissen bestaan uit drie kleuren: groen, grijs en bruin. De rand ligt eerder aan een grijze toon, en om haar pupillen heeft ze een bruine kleur — en het groen zit tussen grijs en bruin in. Het licht laat haar ogen daardoor wel eens verschillende kleuren hebben — daarnaast zijn haar ogen omgeven door donkere wimpers.
      Myah heeft een smal, klein neusje — echter valt dit weg door haar smalle gezicht. De dame heeft smalle, zalmroze lippen en als je tracht haar van enkele centimeters weg te bekijken — valt het op dat haar bovenlip net iets groter is als haar onderlip. Myah is niet het persoon die snel lacht, maar als ze lacht zie je een hartelijke lach met kuiltjes in haar wangen.
      Integendeel tot de gemiddelde vrouw, zit Myah met haar lengte onder de gemiddelde lengte: de dame haalt het op de honderdvijfenzestig centimeter wat dus behoorlijk klein is. Myah heeft ook een smal postuur en is aardig dun — waardoor ze nog kleiner oogt als ze is. Echter — door haar lengte kan ze zich makkelijk verstoppen of minder snel opvallen. Toch bezit ze enige vrouwelijke vormen, echter verstopt Myah meestal haar smalle, vrouwelijke figuur achter te grote kleding.

Geschiedenis
Toen Myah klein was — kregen zij en haar zus, Ivory, al verteld wie hun moeder was. Het verklaarde ook veel voor Myah dat ze met doden kon praten, al liet ze het nooit zien. De verhalen rondom hun moeder van hun vader, lieten Myah koel. Ze was niet zo'n meisje die zwijmelde na zulke verhalen — en ondanks hun moeder een godin is, vond ze het duidelijk niet correct hun achter te laten. Dat verklaarde ook het gedrag in Myah haar puberjaren om haar gave, ze wilde het niet hebben.
      De vader van de twee meiden is overleden aan een auto ongeluk — en Myah is er stuk over, al heeft ze nooit iemand haar emoties laten zien. Zelfs haar bloedeigen zus niet. Myah is erg mysterieus en is vanbinnen niet als ze vanbuiten oogt — echter heeft Myah al sinds haar kindsheid moeite gehad met gevoelens laten zien, aangezien ze als schoolmeisje wel eens gepest werd. Het meisje oogde altijd al vreemd in de ogen van andere kinderen, maar de dame is er zelfs nu nog niet overheen.

Extra
      • Water
Een fobie van Myah. Ze straalt doodsangsten uit in de buurt van water en is daar dan ook meestal ver weg uit de buurt. Zelfs Ivory weet niet dat ze bang voor water is, maar ze weet wel dat Myah niet zwemmen kan. De jongedame krijgt een nog wittere huid als ze al heeft, als ze in de buurt van water komt.
      • Klimmen & Messen
De wapens van voorkeur zijn bij Myah kleine, scherpe messen. Ze is hier ook behendig mee, en speelt vaak uit verveling met de kleine gevaarlijke dingen. Daarnaast is ze een goede klimster, en doordat ze klein is valt ze ook niet meteen op.

Pictures




Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen