Foto bij Ivory Eos Abella — VladiFerr

Naam
Ivory Eos Abella

Naam • Betekenis
      • Irvor
White / Pure
      • Eos
Dawn
      • Abella
Breath

Leeftijd
20

Bijnaam
Ivy

God / Godin
Hecate

Wapens / Krachten
• Mystiokinesis
Hier kan ze natuurlijk niet alles van. Ze kan nu alleen maar vuur sturen (Pyrokinesis) en alles bewegen met alleen maar haar gedachten (Telekinesis).
      • Mist Control
Hier kan ze alles van. Dit heeft jaren van oefenen gekost, maar ze is er altijd heel erg op gebrand geweest om

Ivory is heel goed met zwaarden en kleine messen. Ze heeft zelf een mes even lang als haar onderarm waar ze goede schade mee kan aanrichten. Zelf is ze ook dol op werpmessen en gewoon alles wat het woord mes in zich heeft.

Persoonlijkheid
Ivory is een bundeltje vrolijkheid met een scherp randje. Ze bijt makkelijk van zich af en steekt zo haar klauwen naar je uit. Mensen zien haar als een lieve jonge vrouw, maar degen die haar goed kennen weten hoe cynisch en sarcastisch ze wel niet is. Ze vindt het soms leuk om mensen te slim af te zijn en geniet soms ook heel erg van de domme gezichten die ze tegen komt op haar weg van sarcasme. Hierdoor kunnen mensen haar soms echt niet uitstaan en proberen haar zo veel mogelijk omlaag te krijgen door woorden te gebruiken, maar die is ze meestal te slim af. Ze houdt hierdoor ook veel van vechten. Ze vindt niet dat de pen sterker is dan het zwaard en ramt er dan ook graag op los. Ook al vinden mensen dat ze soms te fanatiek is, het boeit haar niet. Ivy wilt altijd graag winnen en kan wel oké tegen haar verlies, maar wilt het liefst winnen. Ze is een behoorlijke perfectionist en wilt altijd alles tot in de puntjes hebben uitgerekend. Er moet ook altijd een plan zijn en als ze die niet heeft, vindt ze het moeilijk om go with the flow te gaan. Als kind was ze dan ook al heel erg gebrand om het plan te weten en hierdoor heeft ze een enorme hekel aan verassingen. Als er iets is waar Ivory een enorme hekel aan heeft dan is het wel mensen die tegen haar liegen. Als iemand ook maar een klein leugentje verteld en ze komt er later achter, moet je hard weg rennen. Ze zal namelijk alles doen om er achter te komen waarom je tegen haar hebt gelogen en daarvoor gebruikt ze elk middel dat ze weet. Ze is er dan ook heel erg op gebrand dat ze mensen kan vertrouwen. Als ze ook maar enige twijfels heeft, zal ze die persoon onder de tand voelen en kijken waarom ze bang is dat diegene niet te vertrouwen is. Ze is dus heel competitief, maar ze heeft een hekel aan vals spelen.
      Doordat ze twintig is en een jaartje of twee ouder dan de meesten op het kamp, heeft ze soms een moeder gevoel. Ze zit natuurlijk niet iedereen in de nek te hijgen, maar tegen de mensen om wie ze veel geeft wil ze soms nog wel eens iets té beschermend. Ze is daarnaast ook een behoorlijk koppig geval en als ze het niet met je eens is kan ze je nog wel eens koppijn bezorgen. Hierdoor heeft ze wel eens tape op haar mond gekregen door vrienden. Door het snelle overlijden van haar vader heeft ze ook een duistere kant. Een kant die ze eigenlijk voor vrijwel iedereen verborgen en gesloten houdt. Ze vindt het niet fijn om over haar iets diepere gevoelens te praten, tenzij ze je compleet vertrouwt en ze vertrouwt maar twee mensen. Haar zusje en haar vriendje: Augustus. Ze vindt het idee van haar gevoelens uiten met de wereld vreemd en apart. Mensen die dus overal een drama van maken haat ze als de ziekte.

Uiterlijk •
Ivory heeft zomerse, blonde lokken die tot aan haar schouderbladen komen en ze zijn altijd wel in een lichtelijke slag of steil. Haar haar is meestal los of opgestoken en ze vindt het fijn als het niet altijd voor haar ogen zit. Ze besteed soms een beetje te veel aandacht aan haar haar, omdat ze niet van de bultjes houdt op haar hoofd als het niet goed zit. Het karaktereigenschap perfectionist speel hier dan ook een grote rol bij. Ze is schattig om te zien en gaat zeker niet je oog voorbij met haar vrolijke glimlach en pret oogjes. Haar oogkleur heeft een prachtige blauwe kleur met lichtelijke het azuurblauwe er in en worden omcirkelt met een donkerbruine rand. Het blonde haar en blauwe ogen zorgen voor het perfecte meisje. Ze heeft een moedervlek net op haar linker wang zitten en ze heeft vrolijke kuiltjes als ze lacht. Blonde wenkbrauwen schuilen boven de zwarte wimpers die het blauw extra laten uitkomen. Ze heeft een door zon gebruinde huid die haar een iets tropische look geven. Ze heeft een smal gezicht waardoor ze soms wat serieus en moederlijk kijkt.blauwe plekken door het buiten zijn en klimt dan ook nog eens vaak in bomen. Ze is dol op zwemmen en hierdoor is haar haar vaak nog wel eens nat.
      Ze is niet het zon type, maar heeft haar huidskleur door het vele buiten zijn. Iets waar ze werkelijk altijd te vinden is. Ze zit onder de schrammen en
Ze heeft een normale lengte van 1,75 en draagt vaak vrolijke kleding. De kleur zwart is niet heel erg te vinden in haar kledingkast en ze draagt vaak pastel kleurige kleding.
      Ze is dol op dieren en heeft dan ook wel een litteken hier en daar van een kat die niet zo dol op haar was. Ze heeft niet al te grote voeten en je kunt ze zelfs schattig noemen. Als ze eenmaal aan het vechten is veranderd haar hele houding van schattig, naar een badass killing machine. Ze deinst nergens voor terug en haar hele gezichtsuitdrukking wordt iets in de richting van: Jij moet dood! Mensen worden hierdoor soms nog wel eens bang en gaan niet zo snel een gevecht met haar aan hierdoor.

Geschiedenis
Hecate heeft Ivory's vader ontmoet in een bar. Niet heel bijzonder, maar haar vader sprak altijd vol lof over haar. Het was de mooiste verschijning die hij ooit had gezien. Ivory luisterde altijd met plezier naar de verhalen van haar vader. Hij heeft ook nooit gelogen over wie haar moeder was en ze is dan ook met die kennis opgegroeid. ze mocht het er alleen nooit met iemand over hebben, wat ze natuurlijk begreep. Toen ze twee was verscheen Hecate weer in het leven van haar vader en schonk ze hem nog een dochter. Myah werd het zusje van Ivory en ze is soms behoorlijk beschermend geweest voor het lichtblonde meisje. Haar vader woonde met zijn dochters in het prachtige en ook drukke Parijs. Hierdoor spreekt de jongedame ook vloeiend Frans. Hier heeft ze gewoond tot haar zesde en toe kreeg haar vader een auto ongeluk. Veel weet ze er niet meer van, wel dat haar oppas haar toen heeft opgehaald van school en toen een sater was. Myah is toen ook opgehaald en daarna zijn ze achtergelaten bij het kamp zonder enige verklaring. Hier moest Ivory later zelf achter komen door simpelweg iedereen de kleren van het lijf te vragen. Toen ze hoorde van het ongeluk, werd ze stil. Ze kroop in zichzelf en durfde voor maandenlang niet meer te praten. Uiteindelijk heeft ze al haar emoties verbannen uit haar lijf en is ze vrolijk geweest. Nep vrolijk, maar de blondine had tenminste weer een lach op haar gezicht. Na haar achttiende verjaardag besloot ze het roer om te gooien en naar de dingen in het leven te zoeken waar ze echt blij van werd. Ze werd verliefd en vond de dingen waar ze gelukkig van werd. Toch schuilt het duistere plekje nog steeds in haar hart, maar verdrijft ze dat met een goede herinnering.

Extra
      • Ze heeft soms nog veel nachtmerries over hoe haar vader is overleden en kan soms naar wakker worden.
      • Ze is dol op zwemmen, tot ergenis van haar vriendje. Ze is gewoon een enorme waterrat.

Pictures





Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen