Foto bij Ryan Andrews — Beauregard

Naam
Ryan Andrews

Naam • Betekenis
      • Ryan
Ryan is kort voor 'Alexandrian', en zo heet zijn vader. De meeste jongens zouden het verschrikkelijk vinden om een naam gebaseerd op die van zijn vader te hebben, maar Ryan vindt het niet zo heel erg. Hij vindt het eigenlijk wel grappig, en het is gewoon een redelijk normale naam.
      • Andrews
Zijn vaders achternaam is Andrews, waardoor hij het dus ook gekregen heeft. Op zich vindt hij de achternaam wel fijn, omdat hij normaal is en hij begint met een A, waardoor Ryan altijd overal als eerste moet.

Leeftijd
17

God / Godin
Hecate

Wapens / Krachten
Omdat Ryan een kind is van Hecate, kan hij magie beoefenen. Hij is redelijk goed in de basic dingen zoals dingen laten zweven en elementen in zijn handpalm creëren, maar zijn specialiteit is toch echt wel het manipuleren van de Mist. Als kind van Hecate heeft hij meer toegang tot de magie van de Mist, en hij beoefend het al zijn hele leven. Hij kan alle dingen anders laten lijken dan ze zijn, en mensen zelfs kortdurende hallucinaties geven en ze laten denken dat ze ineens midden in een regenwoud staan.
Wapens zijn niet helemaal Ryans ding, hij gebruikt liever magie. Maar als er wapens nodig zijn, zal hij het liefst werken met een speer.

Persoonlijkheid
      • Aardig
Dat omschrijft Ryan denk ik wel. Hij is gewoon echt aardig, iets wat je eigenlijk niet zo verwachten van een Hecate kind. Maar toch is het de waarheid, Ryan gunt anderen best wel veel en is altijd vriendelijk tegen iedereen. Zelfs de mensen die hij niet mag krijgen altijd een glimlach toegeworpen, en zelfs hun gunt Ryan toch nog best wel wat. Zijn hart is erg puur, alhoewel het hem niet stopt om monsters te vermoorden.
      • Behulpzaam
Een ander eigenschap dat je altijd ziet. Ryan helpt overal zoveel hij kan — omdat hij gewoon aardig is. Ook is het een kleine daad die voor anderen best wel veel kan betekenen, en hij ziet niet in waarom hij dat dan niet zou doen.
      • Eerlijk
Een beetje té eerlijk soms. Ryan gelooft niet alleen dat leugens slecht zijn, hij kan ook gewoon echt niet liegen. Daarnaast is hij best wel een flapuit en denkt niet heel goed na over wat hij aan het doen is. Hij vertelt gewoon wat hij denkt en jij mag zelf weten wat je er mee doet. Geheimen bewaren kan hij op zich wel, uit zichzelf zou hij er nooit over beginnen. Maar als iemand de spijker op z'n kop slaat kan Ryan het gewoon niet meer verbergen.
      • Kalm
Druk of hyperactief is Ryan niet — hij is één van de weinige Demigods die geen zware ADHD heeft. Hij kan moeilijk zijn aandacht ergens bij houden en is heel snel afgeleidt, maar de hyperactieve kant van de ADHD is hem bespaart gekregen. Ryan is erg kalm en rustig en heeft ook een sfeer om zich heen hangen waardoor je je meteen op je gemak voelt. Zijn kalmte is wel vaak handig is leven—of—dood situaties, omdat hij zijn hoofd koel weet te houden en rustig kan nadenken voor een oplossing.
      • Nieuwsgierig
Ryan is niet zo zeer geïnteresseerd in ieders geheimen, maar maar nieuwsgierig in het algemeen. Hij wilt alles gewoon weten en vindt alles interessant. De werking van een vliegtuig en dat soort dingen misschien iets minder, maar in het algemeen wilt hij zo een beetje alles wel weten. Als hij echt geïnteresseerd is ergens in, dan gaat hij er ook heel erg diep op in.
      • Scherpzinnig
Kleine dingetjes die anderen met gemak over het hoofd zien, vallen Ryan juist op. Hij denkt een beetje anders dan anderen en daarom ziet hij anderen dingen sneller dan normaal. Hij kan hierdoor ook erg makkelijk mensen inschatten, omdat kleine dingetjes aan een persoon hem al aardig wat vertellen over diens persoonlijkheid en interesses.
      • Sociaal
Ryan is erg sociaal en vrienden met een heleboel mensen. Niet iedereen laat hij de echte Ryan zien, maar in het algemeen heeft hij zo een beetje iedereen bevriend. Hij heeft ook een soort aura om zich heen hangen waardoor je je snel op je gemak voelt rondom hem. Daarnaast doet hij ook echt moeite om nieuwe mensen te leren kennen, en daardoor voelen mensen zich speciaal en geaccepteerd.
      • Vrolijk
Een depressieve, humeurige Ryan is erg zeldzaam. Meestal is hij altijd vrolijk en gezellig aan het doen, omdat hij chagrijnig zijn ook nogal tijdverspilling vindt. Ook als hij eigenlijk geen zin heeft gedraagt hij zich nog steeds positief.

Uiterlijk • Ansel Elgort
Ryan vindt zichzelf een bolhoofdige aap, wat hij niet is, maar goed. Hij heeft een bos krullen op zijn hoofd, wat hij lang geleden hopeloos heeft verklaard. Ook is hij er nog steeds niet over uit of het bruin of blond is. Iedereen vindt het weer wat anders, en uiteindelijk heeft hij het opgegeven en zegt hij niets meer over de kleur. Zijn wenkbrauwen, daar in tegen, zijn wel overduidelijk bruin, dus Ryan denkt dat hij later echt bruin haar zal krijgen. Onder deze wenkbrauwen bevinden zich hazelnoot bruine ogen, die naar zijn mening te klein zijn. Als klein kind heet hij altijd opvallend lange wimpers gehad, waar hij altijd een hekel aan had. Dus toen heeft hij ze korter geknipt op zijn zesde verjaardag. Nu zijn ze wel weer wat langer, natuurlijk. Ryan heeft een nogal ronde neus, maar wel weer normale lippen. Alhoewel ze wel een beetje te roze zijn voor zijn smaak. Ryan is best lang en atletisch gebouwd, waar hij dan weer wel blij mee is.

Geschiedenis
Op zijn tiende is Ryan voor het eerst naar Camp Half—Blood gegaan, en bleef daar voor vier jaar. Zijn moeder wilde per sé dat haar kinderen op z'n minst twee jaar year—round zouden gaan, en dat is dus wat Ryan deed. Hecate verwacht van haar kinderen dat ze 24/7 magie beoefenen, en dit is dus de dagelijkse bezigheid van Ryan en zijn broers en zussen. Op zijn dertiende deed Ryan een Quest, en die is succesvol afgerond. Nu woont hij thuis met zijn vader Alexandrian, zijn stiefmoeder Diana en zijn half zusje Jamy in een appartementje in New York. Ryan mag Diana echt helemaal totaal niet, de vrouw is gewoonweg gemeen. Gelukkig is zijn vader wel eerlijk en laat het niet toe dat Diana Ryan buitensluit of iets dergelijks, maar Ryan weet maar al te goed wat Diana van hem vindt.

Pictures



Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen