Foto bij Esmeralda Thekla D'Aramitz — Raccoon

Naam
Esmeralda Thekla D'Aramitz

Naam • Betekenis
      • Esmeralda
Emerald
      • Thekla
Glory of God
      • D'Aramitz
A town in the French Pyrenees Mountains

Leeftijd
16

God / Godin
Nemesis

Wapens / Krachten
Voor zover ze weet heeft ze geen krachten en een wapen heeft ze ook nog niet echt gezien ze net toegekomen is op het kamp. Wel zal ze gauw doorhebben dat ze erg goed is met speren.
      Wel is Esmeralda een wandelende leugendetector. Ze heeft het rap door wanneer iemand haar voor de gek houd dus als je haar om de tuin wilt leiden moet je erg voorzichtig zijn met je woorden.

Persoonlijkheid
      • Oprecht & Eerlijk
      • Kan niet tegen leugenaars
      • Positief & Optimistisch
      • Gul & Joviaal
      • Avontuurlijk & Houdt van uitdagingen
      • Naïef & Onoplettend
      • Rustig & Geduldig
      • Vergevingsgezind & Kan moeilijk nee zeggen
      • Gerechtigheid & Lichte wraakzucht
      • Evenwichtig & Luchtig persoon

Uiterlijk • Chrishell Stubbs
Esmeralda valt wel gauw op tussen de menigte. Ze heeft een egale getinte huidskleur zonder veel oneffenheden afgezien van de open wonde in haar rechterarm die ze onlangs heeft opgelopen toen ze naar het kamp vluchtte. Verder heeft ze lange krullende bruine lokken die tot iets verder dan haar schouderbladen rijken. Meestal steekt ze haar haren in een slordige dot of hoge staart , ze heeft namelijk zo'n pak dat ze het moeilijk kan wegstoppen.
      Wat verder erg opvalt aan Esmée zijn haar smaragd groene ogen waar ze eigenlijk naar vernoemd is. Ze zijn erg open en hebben een bepaalde uitstraling die je doen kalmeren. Haar ogen zijn omringd met een stel zwarte lange wimpers die ze graag accentueert met een laagje mascara en nog war donkere oogschaduw. Ook haar volle lippen springen in het oog die ze graag in een naturel kleurtje stift. Esmée is niet erg lang met haar 1,73 en heeft een volslanke bouw wat haar dus volle billen schenkt en een redelijke boezem.
      Zo'n grote ijdeltuit is ze niet maar ze komt wel graag deftig voor de dag. Haar kledingstijl is erg losjes en noemt men ook wel gypsy. Ze heeft ook wel zigeuner en Griekse invloeden en je ziet haar vaak met gouden accenten rondlopen.

Geschiedenis
Esmeralda is het jongste kind van Eduard die het meisje eigenlijk als een totale verrassing zag. Nog voor de man de Griekse godin leerde kennen was hij getrouwd met een Noorse jongedame. De man met indiaanse invloed kwam haar tegen na één van zijn trektochten, hij was namelijk een journalist die verhalen over de wijde wereld schreef en daarvoor ook overal heen ging. Samen kregen ze drie zoontjes die ze grootbrachten in het koude noorden. Echter werd de vrouw ziek en stier ze enkele weken later. Haar vader was er kapot van en had enkel zijn droe zoontjes waarvan de oudste nog geen negen was. Zijn verdriet kon hij nergens kwijt behalve in drank. Hij verwaarloosde zijn kinderen en werd bestempeld als slechte vader tot hij Nemesis tegen kwam. De vond het oneerlijk wat het leven hem aangedaan heeft en hielp hem op het rechte pad waarbij ze ook verliefd op hem werd. Van het één kwam het ander en negen maanden later lag de kleine Esmée voor zijn deur. Hoewel hij niet dacht om voor nog een kind te kunnen zorgen is het hem toch gelukt. Hij werd een betere vader en leidde een rustig leven voor zover dat ging met vier kids.
      Esmeralda werd altijd betutteld door haar oudere broers en kan dus best overweg met jongens, hoewel ze nog steeds aanzien word als het onschuldige kleine meisje. Nu ze zestien is wil ze niet zo aanzien worden, maar ze weet niet echt hoe ze haar standpunt moet maken.
Esmée is nog maar net in Camp Half—Blood beland nadat ze weggevlucht was van een hybride wezen. Ze heeft er met een klauw op na geraakt maar is dan flauwgevallen, ze weet niet wie het beest voor haar heeft weggejaagd maar ze is die persoon erg dankbaar voor het redden van haar leven.

Pictures



Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen