Foto bij Valene Bride Aslan — Saffierblauw

Naam
Valene Bride Aslan

Leeftijd
17

God / Godin
Iris

Wapens / Krachten
Valene heeft de kracht Photokinesis alleen beheerst ze er lang niet alles van. Het beste kan ze illusies en hallucinaties maken bij andere. Daarnaast kan ze een licht schild maken alleen houdt deze het maar een paar minuten, dit beheerst ze dus niet goed. De rest kan ze helemaal niet.

Persoonlijkheid
Valene is voornamelijk een erg dromerig meisje maar aan de andere kant heeft ze een vrij harde kant. Ze vertelt meestal altijd de waarheid en is niet op haar mondje gevallen. Toch vindt ze het veel fijner om in haar eigen droomwerelden te zitten dan in haar eigen wereld. Ze heeft een afkeer tegen de realiteit en verzint vaak droomscenario’s die bijna nooit uitkomen. Als ze terug keert naar haar eigen wereld is ze vaak erg teleurgesteld wat dan ook goed te merken is. Ze houdt erg veel van lezen en dan vooral avontuur boeken. Terwijl ze zelf eigenlijk al een avontuur leven leidt.
      Valene is tegen iedereen die ze nog niet kent aardig, als jij ook aardig tegen Valene doet zal ze je altijd steunen. Zo niet dan zal Valene niet eens proberen om aardig te doen. Als je echt vrienden met haar bent zal ze erg veel voor je over hebben.
Ze heeft een prettige stem om naar te luisteren, ook daarin hoor je het dromerige van haar karakter terug komen. Haar harde kant is gekomen doordat ze vele teleurstellingen heeft meegemaakt in haar leven als klein meisje. Als ze echt niet in de stemming is kan ze heel erg gemeen zijn.

Uiterlijk • Holland Roden
Wat bij Valene erg opvalt is haar haarkleur, de ene keer is het meer aan de bruine kant en de andere keer is het veel meer aan de rossige kant. Verder heeft ze een groenbruinige kleur als oogkleur.
      Ze weet goed hoe ze haar kleren kan combineren doordat ze erg kleuren bewust is. Ze zal nooit vloekende kleren aan doen en meestal vertelt ze mensen ook als hun kleuren combinatie verschrikkelijk is.

Geschiedenis
Haar vader ontmoette Iris op een bijeenkomst van schilderkunst. Haar vader was een schilder en schilderde vaak landschappen. Om nog beter te worden was hij naar de bijeenkomst gegaan in het park. Daar had hij de Godin ontmoet. Er was geen sprake van liefde tussen de twee en nadat Valene geboren was en bij haar vader achtergelaten was had Iris haar misschien nog een keer ontmoet. Valene had hier vroeger erg vaak scenario’s over gemaakt als het anders was geweest. Haar vader was daarna bergaf gegaan en Valene was daarom bij haar opa en oma ondergebracht. Daar bracht ze de tijd door in de reusachtige zolder vol oude boeken en spullen.

Pictures


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen