Foto bij O39.

Hiya!

Dit is het laatste officiële hoofdstuk.. *dramatisch muziekje* Hierna komt natuurlijk nog een epiloog en een dankwoord. Als mijn nieuwe verhaal/verhalen eenmaal online staan, plaats ik hier ook wel een link. En natuurlijk de one shots! Die mogen jullie binnenkort ook nog ergens verwachten.

Ik wil jullie allemaal overigens bedanken voor de reacties op het Nieuw Story-hoofdstuk. Het is altijd handig om te weten wat jullie het meest aanspreekt.
Zoals het er nu uitziet, ga ik een lang verhaal schrijven met een combinatie van de verhaallijnen 1 en 4 (teach me en geblesseerde voetballer), maar ik ga de nadruk wel leggen op verhaallijn 4 zodat het niet wordt zoals andere verhalen hier op Q. Als korter verhaal ga ik dan voor verhaallijn 5 (match making) omdat jullie die ook het leukst leken te vinden. Maar dat zien jullie allemaal wel als ze online staan.

Ik wil ook nog even zeggen dat ik over 10 dagen naar Barcelona vertrek met mijn beste vriend, dus weet ik niet of ik alles voor mijn vakantie nog gepost krijg.. De epiloog sowieso wel, want die heb ik stiekem al geschreven (':

Liefs,
Horlinson

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (14)

  • xIsoldee

    die laatste zin, wow ;o

    8 jaar geleden
  • awsten

    Holy shit dit laatste hoofdstuk is echt majestical of hoe zeg je dat naja hahahaha het is pure perfectie holy shit


    Ik ga zeker je nieuwe verhalen proberen te volgen! Maar er komt een drukke periode aan voor mij dus misschien dat ik ze wat later start te lezen :3

    8 jaar geleden
  • Chantilly

    Ik ga dit verhaal zo missen..

    8 jaar geleden
  • Monks

    LAATSTE HOOFDSTUK NOHHHHHHHHH!!!
    Wat, wat wat, ik bedoel dit kan toch niet zó snel gaan!!

    8 jaar geleden
  • Rijeee

    Nooo ik wil een deel 2!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen