Foto bij Intro

Nou dan gaan we maar beginnen...

Ik zat op mijn kamer een beetje gitaar te spelen toen opeens de deur open vloog. Ik keek op en daar stond mijn broer Richard. "Melissa"! Riep hij blij. Ik legde mijn gitaar op mijn bed, en vloog hem om zijn nek. Richard keek me lachend aan.
"We blijven een paar dagen in Berlijn"zei hij. Met we bedoelde hij de andere band leden. Dit zijn de band leden: Till 30, Paul 29, Oliver / Ollie 22, Christian / Flake 27, Christoph. Dat zijn de band leden.
Ik ging op mijn bed zitten. Richard kwam naast me zitten. "Nou wat heb je nog allemaal gedaan hier in Berlijn"? Ik trok mijn schouders op, "vooral verveeld". Richard knikte. En sloeg een arm om me heen. "Als je weer vakantie hebt dan kom je nog maar eens met ons mee touren"zei hij. Ik keek hem lachend aan. "Echte"zei ik verwonderd, "dat is echt super vet". Richard knikte en stond weer op. "Ik ga even mijn tas uitpakken". Ik knikte en pakte mijn gitaar weer en oefende wat verder. Ik hoopte net zo bekend te worden als mijn broer en zijn band.

Reageer (2)

  • GilbertBro

    het is awesome! (: Je schrijft goed! (ik hoop iets langere stukjes te zien, dat leest leuker) Maar ikw eet dat langere stukjes vervelend en stom zijn te schrijven, dus is kort ook goed (;

    Nu verder lezen! (:

    1 decennium geleden
  • LindaDeMol

    WEL ZEGGEN WAT JULLIE ER VAN VINDEN
    :$(huil)(doeg)(nerd)(K)(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen