Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

  • Parawhore

    Dit verhaal was geweldig!
    Ik vond het zo leuk dat ik wist hoe het normaal zou verlopen (dankzij de film), maar toch heb je me vaak weten te verrassen!
    Jouw schrijfstijl is echt een om jaloers op te zijn!
    Je bent écht een fantastische schrijfster (:
    Ik kijk al volop uit naar je volgende verhalen! c:

    Heel veel liefs! x

    8 jaar geleden
  • awsten

    Ik wil eerst even zeggen dat ik je een geweldige schrijfster vindt. Ik heb het al zo vaak gezegd, maar hoe jij de dingen weet te verwoorden ... Wel, ik heb vaak kiekenvel gehad :')
    Nu de vragen :3


    1. Wat vonden jullie het leukst aan het verhaal?
    De personages en de symboliek doorheen het hele verhaal. De personages veranderden doorheen het verhaal, en ze zaten ook zo goed in elkaar.

    2. Wat was jullie favoriete moment/hoofdstuk?
    Hmm, ik ben hier slecht in, hahahah. Het eerste waar ik zo op kan komen is het vrijgezellenfeestje & alles daarna :3

    3. Wie was jullie favoriete personage en waarom?
    Heel erg cliché, Mary haha. Idk, ik vindt haar gewoon geweldig en een erg sterk personage.

    4. Wat vonden jullie van de epiloog?
    Ik vond hem bijzonder mooi, met weer prachtige symboliek erin.

    5. Tips/complimenten/kritiek?
    Blijf gewoon doen wat je doet bc it's amazing :3

    8 jaar geleden
  • StylesNicole

    Ten eerste wil ik jou bedanken voor je prachtige verhaal! Het verhaal, de karakters, de gebeurtenissen, jouw schrijfstijl: het was allemaal geweldig (:
    Wat ik misschien nog wel het allermooiste van je verhaal vindt, is dat het niet een losstaand verhaal is, maar dat er ook wel echt een soort 'les' achter zit. Je schrijft niet alleen een romantisch verhaal, maar je laat je karakters ook groeien en zichzelf ontwikkelen en dat vind ikzelf juist zo mooi om te lezen en om dat proces mee te mogen maken.

    Ten tweede vind ik het super lief/gaaf dat je mij en mijn verhaal als inspiratie ziet! Dat is voor mij als schrijfster misschien wel het grootste compliment dat ik kan krijgen.

    Ik kan niet wachten op je volgende verhalen!

    Liefs Nicole

    8 jaar geleden
  • kaleidoscoop

    Ik ga even huilen omdat dit verhaal nu officieel ten einde is. Oké. Oké het gaat wel...

    Goed, je vragen hahaha.

    1. Wat vonden jullie het leukst aan het verhaal?
    Jouw schrijfstijl. Echt, absoluut. Maar je vraagt denk ik hier meer naar de verhaallijn dan naar het stijl-idee. Dus richt ik me daar maar even op. Komt ie. Wat vond ik nou zo leuk aan dit verhaal? Om te beginnen, de voorpagina. Holy shit, dat maakte me al meteen zo nieuwsgierig. Geen idee waarom, het gebeurde gewoon. Daarna Mary. Je zou verwachten dat ze zo'n typisch verwend rijkeluismeisje is, door haar achtergrond maar uiteindelijk blijkt niets minder waar. Je hebt Mary zo ontzettend goed beschreven. Van haar doen en laten tot haar gedachten. Hoe ze de overgang van Ash naar Louis en haar gehele kijk op de liefde en het leven. Ten derde, Louis. Hallo. Louis. Zijn mysterieuze, aantrekkelijk karakter. Holy fuck ik ben verliefd op deze Louis. Op de manier waarop dit verhaal hem in mijn hoofd print. Met zijn warrige haar en blauwe ogen en stiekeme krul rond zijn mondhoeken. Kill me. Trouwens, als je personages zijn goed uitgewerkt. Zelfs als ze niet zo'n grote rol spelen, zijn ze interessant en gewoonweg leuk. Jane's rol was klein, we weten niet veel over haar, behalve haar ontzettend korte lont en haar geweldige opmerkingen. En Rosie, als lief, klein zusje, die haar droomleven tegemoet gaat. Het is allemaal zo goed. Zo fijn. Het valt allemaal perfect in elkaar. En dat gecombineerd met je beeldspraak, je schrijfstijl. I am so fucking whipped. Ik ben zo benieuwd naar je volgende verhalen want shiiiiiit.
    2. Wat was jullie favoriete moment/hoofdstuk? Het moment waarop Mary eindelijk over Ash heen is. En dat ze dat zelf ook weet. Dat ze weet dat ze voor Louis wil gaan en Ash niets meer is dan een schim uit haar verleden. Dat punt bezorgde me oprecht kippenvel. Het was zo fijn om te lezen dat Mary eindelijk verder gaat met haar leven. Godzijdank, wat was ik daar blij om. (Oké stiekem ook omdat Mary en Louis een ultieme otp zijn en ik gek werd van Ash zijn invloed op Mary. Stomme Ash. Nu mag ik hem wel weer.)
    3. Wie was jullie favoriete personage en waarom? Louis, vanwege zijn mysterie. Is dat logisch? Ja, vast wel. Hij was zo'n schim, ondanks dat hij zo belangrijk was en dat maakte me zo nieuwsgierig naar hem. En natuurlijk Mary, ik denk dat ik van haar 'zijn' ben gaan houden, ook al is ze maar fictie.
    4. Wat vonden jullie van de epiloog? Het perfecte einde voor het perfecte verhaal, zoals ik al in mijn reactie gezegd had. Fuck me wat was dat origineel en fijn. Zo fijn.
    5. Tips/complimenten/kritiek? WAAG HET NIET OM OOIT TE STOPPEN MET SCHRIJVEN.


    Zo, nu ga ik nog meer janken.


    EN TROUWENS MIJN VERHAAL STAAT IN JOUW INSPIRATIE GEVENDE VERHALEN?????? WHAT THE FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. IK BEN ZO VEREERD.

    oké nu ga ik echt weg want i am creepy af

    8 jaar geleden
  • Rijeee

    Oh shit als je iedereen persoonlijk wilt knuffelen ben je wel even bezig met al die abo's.


    1. Wat vonden jullie het leukst aan het verhaal:
    Eerlijk? Het hele verhaal gewoon. Het mooiste moment vond ik het begin dat Louis en zij elkaar tegen kwamen en dingen gingen afspreken.

    2. Wat was jullie favoriete moment/hoofdstuk?
    In die seks scene dat Mary beseft meer voor Louis te voelen en Ash kan los laten.

    3. Wie was jullie favoriete personage en waarom?
    Deze vraag is eigenlijk gemeen you know. Als ik moest kiezen dan ga ik voor Louis. Hij is eigenlijk altijd de gene geweest die mijn aandacht trok van 'alle' bandleden. Vooral hoe hij in dit verhaal is, bewijst weer dat het mijn fictiefavoriet is om over te lezen.

    4. wat vonden jullie van de epiloog?
    Een aparte maar zeer interessante epiloog. Natuurlijk bleef ik met veel vragen zitten (welke nu beantwoord zijn). Maar het was een epiloog waar van je eigenlijk dacht "Ja, zo hoort het te eindigen".

    5. Tips/complimenten/kritiek?
    Stop alsjeblieft nooit met schrijven en trek nooit iets aan van de haters.

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen