Foto bij Three

Voor als jullie nog op zoek zijn naar een extra verhaal om te lezen. Neem eens een kijkje bij I hate how much I love you•Michael Clifford•10-shot van mij.

Als ik leuke, 5sos gerelateerde, verhalen tegen kom ga ik daar voortaan hier een stukje reclame maken. Ik begin met mijn eigen andere verhaal, sorry daarvoor. Maar als jullie dit een fijne schrijfstijl vinden zullen jullie dat waarschijnlijk ook leuk vinden :3 Maar er zijn een heleboel andere 5sos verhalen die ik leuk vind dus die zal ik hier snel bij gaan zetten, en als je graag wilt dat ik je verhaal lees, laat het me weten!

Gapend word ik wakker. Even kijk ik op mijn wekker, 11 uur 's morgens. Papa en mama zijn vanmorgen vroeg vertrokken naar hun werk. Ik heb nu nog een dikke twee maanden vrij, dus heb alle tijd voor mezelf. Nog een beetje slaapdronken stap ik uit bed en ga even bij het raam staan. Zelfs zo vroeg is het hier al bloedheet. Langzaam slof ik naar onder. Ik was gister al begonnen aan een nieuw schilderij, van papa en mama mag ik al mijn schilder spullen in de serre laten staan. Daar is het beste licht en zo kom ik ook nog onder. Terwijl ik mijn rammelende maag vast hou loop ik naar de keuken waar ik de koelkast open trek.

"Wat? Geen eten?" Zeg ik in mezelf terwijl ik even een pruillip trek. Mama had nog geen tijd gehad om echt boodschappen te doen en had alleen wat drinken gekocht. Zuchtend loop ik weer naar boven om me te douchen. Ik ga zo wel even richting de stad om wat te eten. Als ik fris gedouched ben doe ik mijn nog natte haar in een hoge staart, met dit weer is het toch zo droog. Even zoek ik op mijn laptop de kaart van Sydney op via Google maps. Zo ver is het niet. Ik trek een korte broek aan die tot net over mijn knieën komt en een simpel grijs topje. Ik pak mijn handtas en controleer nog even of ik de sleutel heb om vervolgens op pad te gaan.

"Oke Len, dit was een stom idee." Zeg ik tegen mezelf als ik na een dik half uur nog steeds aan het lopen ben. Op google maps leek dit stuk een stuk kleiner. Ik heb honger, heb het warm en ben chacherijnig. Ik wil gewoon nu wat eten! Maar ik ben nog steeds in een woonwijk. Al snel kwam ik er achter dat bijna niemand hier loopt of fietst, iedereen gaat hier met de auto. Als ik in de verte een bistro zie liggen spring ik even in de lucht en versnel ik mijn pas. Door dit warme weer begin ik te hallucineren en kan ik het verse brood nu al ruiken. Zodra ik binnen kom valt doe koelte heerlijk over me heen. Ik sluit mijn ogen en zucht, eindelijk.

"Hallo, goede middag." Zegt het meisje aan de toonbank vriendelijk. Meteen loop ik naar haar toe en kijk naar het bord achter haar, wat wil ik?
"Mag ik een broodje gezond?" Vraag ik uiteindelijk als ik alle namen gelezen heb. Het merendeel van de dingen op het bord ken ik niet en ik heb nu te veel honger om iets nieuws te proberen.
"Natuurlijk." Zegt het meisje vriendelijk. Als het belletje van de deur gaat kijkt het meisje even op en draai ik me even om. Een licht getinte jongen van ongeveer mijn leeftijd komt binnen gelopen. Hij heeft donker haar met een lichte kuif achting ding. Hij heeft een los vallende tanktop aan en een paar tatoeages op zijn armen. Ik knik even vriendelijk naar hem terwijl ik me weer omdraai.

"Dat is dan vier dollar." Zegt het meisje terwijl ze het broodje voor me neer legt. Onhandig pak ik mijn beurs uit mijn tas om geld te pakken.
"kut." Fluister ik in mezelf als ik zie dat ik alleen maar euro's bij me heb. Dit was ik helemaal vergeten! Haastig zoek ik naar mijn pinas die, natuurlijk, niet in mijn beurs zit.
"kut kut kut!" Vloek ik nu harder waardoor het meisje me vragend aan kijkt.
"Neem je toevallig euro's aan?" Smeek ik haar terwijl ik een briefje van twintig euro uit mijn beurs pak.
"Nee sorry." Zegt ze verward als ze naar het geld kijkt. Ik kan op dit moment wel janken, ik heb zo veel honger! Nu moet ik weer helemaal terug naar huis lopen, mijn pinpas vinden en weer terug komen. Dat hou ik niet vol!
"Oke, sorry voor het ongemak." Zucht ik teleurgesteld.
"Wat is er aan de hand?" Vraagt de jongen die net was binnen gelopen als ik zonder eten weer naar buiten wil lopen.
"Ik heb mijn pinpas vergeten en alleen maar euro's bij me." Zucht ik.
"Dat ik geen probleem. Judy, ik betaal wel." Zegt de jongen lachend terwijl hij mij tegen houd en bij de toonbank gaat staan.
"Oke. Het gebruikelijke Calum?"
"Haha, ja! Jij snapt hem!"
"Ga maar even zitten, het komt er zo aan." Zegt het meisje, Judy, terwijl ze zich weer omdraait en druk begint met broodjes smeren.

Calum laat zich op een stoel zakken terwijl ik een beetje ongemakkelijk naast hem ga zitten.
"Echt heel erg bedankt! Ik heb zo veel honger." Bedank ik hem nog eens.
"Echt geen probleem. Ik ken het! Ben je net terug van vakantie of zo? Vanwege die euro's."
"Nee, we zijn net verhuist. Ik kom uit Nederland."
"Wat? Echt? Cool! Ik was daar begin dit jaar, echt een mooi land!"
"Haha, bedankt. Was je daar op vakantie?"
"nee, niet echt." Lacht hij een beetje schaapachtig waardoor ik hem vragend aan kijk.
"Je hebt echt geen idee he?" Vraagt hij lachend als ik hem vragend aan blijf kijken.
"Nee, sorry. Ik heb geen idee waar je het over hebt..."
"Ik speel in een band, we waren op tour."
"Oh, leuk! Welke band?"
"Five seconds of summer."
"Oh, nog nooit van gehoord. Wat voor muziek maken jullie?" Ik vraag het om beleeft te zijn, over het algemeen boeit muziek me echt niets.
"Pop-punk. Naar wat voor muziek luister jij?"
"Tegenwoordig vooral jazz."
"Calum, Dit is dan twintig dollar, doe de groetjes aan de jongens." Zegt Judy dan terwijl ze een tasje omhoog houd.

"Heb je zin om mee te gaan? We zijn nu aan het repeteren." Zegt Calum dan als hij de broodjes aan neemt.
"Oke, als het niet te ver weg is, ik heb echt heel veel honger!" Lach ik terwijl ik achter hem aan naar buiten loop.
"Nee, en ik ben toch met de auto." Lacht Calum terwijl hij voor mij de deur open houd. Ik pak de broodjes van hem over terwijl hij snel om de auto heen loopt om achter het stuur te kruipen.

Wat vinden jullie er van? Nog steeds niet heel veel van zhe boys, maar dat gaat, natuurlijk, veel meer worden!

Reageer (3)

  • VeerleClifford

    Cool!
    Als jongen dat voor mij zou doen, zou ik het OF aan nemen of echt 100% Tegen hem in gaan. Haha

    8 jaar geleden
  • DreamyHoran

    Calum is wel lief <3

    8 jaar geleden
  • Kjelaney

    Oeeeeh Calum (:
    Ik vind het echt al een heel leuk verhaal en je schrijfstijl leest heel fijn!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen