Foto bij Five

Somebody's heartbreak Is een super leuk verhaal over Ashton. xClaudiaaa is een super goede schrijfster en het is echt een mega leuk verhaal! Helaas heeft ze de afgelopen tijd geen nieuwe hoofdstukjes online gezet, maar dat gaat wel weer komen! Echt de moeite waard om even te checken!

"Wat doe jij al zo vroeg op?" Lacht mama als ik gapend de keuken in loop.
"Dat vraag ik mezelf ook af." Zeg ik gapend terwijl ik aan de keukentafel zit en mijn hoofd op de tafel neer leg.
"Len, wat doe jij zo vroeg al wakker? Het is nog geen 8 uur." Dit is papa die de keuken in komt gelopen.
"Voel je je wel lekker?" Vraagt mama dan meteen bezorgt. Ze komt bij me staan en legt haar hand op mijn voorhoofd om te kijken of ik koorts heb.
"Nee, er is niets!" Lach ik terwijl ik recht ga zitten.
"Ik heb gister aardige mensen ontmoet, en iemand gaat me vandaag rondleiden..." Zeg ik er snel achteraan.
"Iemand?" Vraagt papa achterdochtig terwijl hij even op kijkt vanuit de koelkast en mij aan kijkt.
"Ja, ik heb ze gister ontmoet."
"En wie is deze iemand?" Vraagt mama nu terwijl ze tegenover me komt zitten. Ik heb het gevoel alsof ik ondervraagd word.
"Gewoon, een jongen." Papa en mama wisselen even een blik uit maar zeggen er niets over.
"En hoe heb je deze jongen leren kennen?" Vraagt mama verwachtingsvol. Meteen vertel ik haar het hele verhaal. Ik heb door de jaren heen wel geleerd dat ik beter eerlijk kan zijn tegen mijn ouders.
"Hoe heet hij? waar woont hij? Weten zijn ouders hier van af?" Begint papa meteen.
"Oke pap, rustig aan. Hij woont hier achter ergens, hij heet Ashton en voor de rest heb ik geen idee." Zeg ik snel. Papa wil nog protesteren maar mama houd hem tegen. Zodra papa vertrokken is naar zijn werk stopt mama me nog wat geld toe. Zo kan ik vandaag wel wat dingen kopen. Als mama ook weg is sjok ik weer naar boven om te douchen. Na het douchen ga ik als vanzelf even op mijn telefoon kijken wat voor weer het vandaag word, stom van me. Hier is het altijd standje bloedheet. Weer trek ik een korte broek aan tot net boven mijn knieën en een simpel topje.

De bel van de voordeur gaat terwijl ik nog aan het ontbijten ben. Snel prop ik het laatste gedeelte van mijn boterham naar binnen en snel naar de voordeur.
"Goede morgen! Lekker geslapen?" Vraagt Ashton die met een grote glimlach voor mijn deur staat. Hij heeft zo'n ontzettend mooie glimlach! Meteen probeer ik mijn eigen glimlach te verbergen wat niet echt lukt.
"Ja hoor, jij ook?" Zeg ik terwijl ik de deur achter me wil dichtgooien.
"Weet je zeker dat je zo mee wilt?" Vraagt hij dan. Even kijk ik hem verbluft aan. Hij kent me net een dag en hij gaat nu al mijn kledingstijl afkraken? Dan wijst hij naar mijn voeten. Ik kijk even naar onder en zie dat ik geen schoenen aan heb.
"Oh derp, wacht even dan ga ik even schoenen aandoen!" Lach ik terwijl ik weer naar binnen storm. Terwijl ik de trap op sprint hoor ik Ashton ook naar binnen lopen. Snel ren ik door naar mijn kamer om schoenen aan te trekken. Ik ga voor simpele slippertjes.

Als ik onder kom staat Ashton niet meer in de gang.
"Ash?" Schreeuw ik door het huis heen. Waar hang hij uit?
"Oh sorry, hier ben ik!" Hoor ik zijn stem van de woonkamer komen. Snel loop ik naar hem doe om hem in de serre aan te treffen.
"Deze zijn echt grappig!" Zegt hij lachend terwijl hij naar een nieuw schilderij van mij wijst.
"Bedankt. Ik Schilder ze."
"Wat? Echt? Dit is echt wel goed!"
"Bedankt, nog een keer. Zullen we? Tot hoe laat heb je eigenlijk?"
"Oke, niet heel lang. Ik heb om twee uur weer repetitie. Zijn er dingen die je graag wilt zien?" Vraagt hij terwijl we naar zijn auto lopen.
"Geen idee. De grote dingen waar iedereen het op internet over heeft kan ik ook in mijn eigen tijd doen. Ik zou graag wat vreemde dingen zien. Anders, wil je me jou favoriete plek van Sydney laten zien?"
"Natuurlijk! Ik vraag me wel af of je het leuk vind." Lacht Ashton verlegen terwijl hij de auto start. Hoe vaak ik ook aan hem vraag waar we naartoe gaan, hij wilt het me niet vertellen.

"We zijn er!" Zegt Ashton blij als hij de auto eindelijk parkeert. We zijn niet eens meer in Sydney.
"Sorry, het is niet meer echt Sydney, maar dit is mijn favoriete plek." Zucht hij tevreden terwijl hij me voor gaat. De auto staat op een kleine parkeerplaats aan de rand van een klif.
"Wouw." Zeg ik alleen maar als ik het uitzicht zie. Het is hier zo ongelofelijk mooi en rustig!
"Mooi he, hier kom ik altijd naartoe als ik alleen wil zijn of even rustig wil nadenken. Wil je naar de zee?" Ashton wijst naar een trapje die naar onder gaat zodat je op het strand komt dat zo'n tien meter lager ligt.
"Is goed!" Zeg ik terwijl Ashton me voor gaat richting het trapje. Het is een smal en stijl trapje. Ashton houd mijn hand vast zodat ik niet val terwijl we naar onder lopen. Uiteindelijk word de trap zo smal dat dat niet meer gaat dus leg ik voorzichtig mijn hand op zijn schouder. Hij heeft een dun shirt aan waardoor ik al zijn spieren goed voel. Mijn wangen worden even rood als ik me bedenk dat ik me voorstel hoe hij er zonder shirt uitziet.

Het strand is hier maar een paar meter breed en er is zo ver als ik kan kijken niemand te zien. In de verte is wel de skyline van Sydney te zien, ik had geen idee dat we zo ver uit de stad waren. Snel trek ik mijn slippertjes uit en hou ze vast zodat ze niet onder het zand komen.
"Het is hier zo rustig! Ik kan me goed voorstellen dat je dit af en toe nodig hebt..." Zucht ik terwijl we over het strand lopen.
"Haha, hoezo heb ik dit nodig?" Lacht Ashton terwijl hij me vragend aan kijkt waardoor mijn hoofd opnieuw rood aanloopt.
"Ik heb jullie gister avond opgezocht, Het hele internet staat onder met jullie band. Vreemd dat ik er nog nooit iets van heb meegekregen." Zeg ik snel en zo nonchalant mogelijk. Ik ga hem niet vertellen dat ik ook naar hun muziek geluisterd heb en de rustige nummers heel leuk vond.
Uiteindelijk worden we een beetje melig en probeert Ashton me het water in te duwen. Gelukkig heb ik een korte broek aan. Ik probeer Ashton de hele tijd nat te spetteren terwijl ik hem probeer te ontwijken terwijl hij me steeds probeert om te duwen.

"Nu heb ik het gehad jonge dame!" Lacht Ashton terwijl hij op me af gerent komt. Lachend probeer ik van hem weg te rennen, maar in het water gaat dan niet zo snel waardoor hij zo bij me is. Gemakkelijk tilt hij me op en loopt dieper het water in waardoor ik begin te schreeuwen en haast in zijn nek klim. Als hij tot zijn knieën in het water staat wilt hij me het water in gooien maar omdat ik hem zo stevig vast heb sleur ik hem mee in mijn val.
Hoestend en proestend kom ik weer boven water terwijl mijn ogen prikken van het zoute water.
"Gaat het?" Lacht Ashton terwijl hij zelf ook weer boven water komt.
"Ja hoor, gelukkig dat mijn telefoon en alles in mijn tas zit!" Lach ik terwijl ik mijn haar uit mijn gezicht veeg.
"Ik denk dat het weer tijd is om terug te gaan." Lacht Ashton. Ik volg hem het water uit. Eerlijk gezegd was deze verkoelende duik heerlijk!
"Hier." Zegt Ashton terwijl hij een handdoek naar me toe gooit.
"Heb je altijd handdoeken bij je?" Vraag ik verwonderd terwijl ik me zo goed mogelijk probeer op te drogen.
"Ja, dat heeft iedereen. Je hebt bijna iedere dag wel een verassings zwempartij." Lacht Ashton terwijl hij nog een handdoek pakt om zichzelf af te drogen. Mijn benen, armen en haar is weer droog, maar mijn kleding nog niet, net zoals die van Ashton.
"En nu? Wachten tot we helemaal droog zijn?" Vraag ik uiteindelijk.
"Daar heb ik helaas geen tijd voor. Leg de handdoek maar op de stoel." Zegt Ashton terwijl hij even op zijn horloge kijkt.

"Wat doe je morgen?" Vraagt Ashton als we weer voor mijn huis staan.
"Nog niets, is er morgen iets?" Vraag ik niet begrijpend.
"Haha, morgen is het nieuwjaar!"
"Wat? Echt? Ik ben nog een beetje de kluts kwijt."
"Als je wilt kan je naar mij toe komen." Zegt hij dan verlegen waardoor ik even moet giechelen. "Niets speciaals er komen wat vrienden en mensen uit de buurt!"
"Bedankt, maar ik denk dat ik het gewoon met mijn ouders vier. Zij kennen nog niemand dus."
"Oke, jammer. Ik spreek je snel weer."
"Hihi, tot snel!"

En, wat vinden jullie er van? Zijn jullie net zo benieuwd naar de nieuwe single als mij? LEMME KNOW! :3

Reageer (3)

  • VeerleClifford

    O.O
    I need a moment.
    My Ashton feels.... UUgh, I can't handle them.

    This is sooo cute. Ik zit nog te vroeg in the story voor een lange reactie, maar die komt vanzelf.
    I promise

    8 jaar geleden
  • Kjelaney

    Ash is zo lief alkjsdlkjsdfljk :3
    EN JA ik ben zo excited ohmygod

    8 jaar geleden
  • DreamyHoran

    Die vader helemaal vragen stellen over Ashton, hahah. Ik denk dat mijn vader dat ook zou doenn :X
    Ik ben echt benieuwd naar de nieuwe song (: ik hoop dat het een liedje is wat één van mijn favoriete liedjes gaat wordenn <3
    Xx

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen