Foto bij 4

Hoofdstuk 4! Sorry mijn 2 (zijn het ER nog steeds 2?) abootjes dat het zo lang duurde (tenminste ik vind het lang duren)

Ik hou van reacties!!!!!! Hoe langer hoe beter!

Ik werd wakker van een heel vervelend piepend geluid. "Opstaan Evlyn! School begint over 20 minuten." alles werd weer duidelijk. Ik was uit huis gezet en zat nu met een pratende boog en wat andere spullen waar ik om gevraagd had in huis. De boog had mij alleen de spullen gegeven die ik nodig had. Zoals de roze pluisjes pyama die ik nu aan had. Ik nam snel een douche (ja, ik had een douch gewenst) en deed snel een zwarte broek, een zwart t-shirt en een zwart, mouwloos vestje met een capuchon aan . Ik deed mijn sneakers aan en zocht mijn spullen. " lieve mysterieuze wensvervul-mysterie zou ik al mijn spullen mogen hebben voor school?" Meteen verscheen er een zwarte schooltas die er precies hetzelfde uitzag als mijn oude rugtas. Al mijn boeken zaten erin. Ik deed snel een heel klein laagje zwarte make-up op en klom naar beneden. Ik veranderde in een wolf en rende maar de rand van het bos, veranderde weer terug naar een mens en rende naar school. Ik was nog veel te vroeg en de deuren waren nog dicht. Er waren toch al best veel kinderen op het schoolplein. Toen ik aan kwam lopen liepen veel kinderen weg. Ze vonden me eng vanwege mijn rode ogen en mijn rode tranen. Ze dachten dat ik een of ander schepsel van de duivel was. Ik heb ze er meerdere keren over horen fluisteren toen ik een wolf was. Alleen als ik een wolf was want dan had ik een heel goed gehoor. Iedereen deinsde weg behalve 1 groepje: De pesters!
Het zal ook eens niet.ik rolde met mijn ogen. Gelukkig zagen ze het niet. " hallo Evlyn!" Zei 1 van de meelopers, "je ziet er verzorgd uit!" "heb je vannacht een schoonheids specialist bedreigt met de duivel?" De anderen grinnikten. "je dacht vast dat we je weer aardig zouden vinden als je iemand bedrogen had en er speciaal uitzag hé?"
"hou je mond riddle!," siste iemand
Het was David. "zo,zo David! Nemen we het op voor duivelse engerds?"
"ik zei hou je mond!" Zei hij met stemverheffing
De anderen lachten "wil je dat we je net zo gaan behandelen als evlyn?" Er waren nu mensen omheen gaan staan.
David ging Tim te lijf.
"Meneer Diggory, meneer Riddle, stop daar nu onmiddelijk mee!" Het was mevrouw wortel. Niemand wist haar echte naam, maar omdat ze altijd wortels at tijdens de les noemt iedereen haar mevrouw wortel. "juffrouw Everdeen zou je even naar mijn kantoor willen komen?"
Ik liep met mevrouw wortel mee. Ze ging aan tafel zitten. "klopt het dat je ouders alwéér niet op rapportgesprek kunnen?" "dat klopt mevrouw" "waarom komen je ouders nooit Evlyn? Het is toch belangrijk om als ouder te weten hoe je kind het op school doet?" Ik haalde mijn schouders op. "voor hun waarschijnlijk niet. Ze moeten altijd werken en willen nooit vrij nemen omdat ze dan denken dat ze ontslagen worden." "nou dan nemen we nu meteen je je rapport erbij en kijken naar je cijfers"

Wiskunde: 3.5
Biologie: 10
Scheikunde:9
Nederlands:10
Engels: 9
Duits: 7
Spaans: 6.5
Gym: 3
Je eigen talent:9.5

Opmerkingen:

Ik ben erg tevreden met je cijfers. Je zou alleen wat meer moeten werken aan wiskunde, Spaans en gym. Maar zo erg zijn 2 onvoldoendes ook weer niet. Ik ben heel blij met biologie Nederlands en je eigen talenten: Dans en tekenen.
Een heel mooi rapport. Toch zien we soms aan je houding dat je ongelukkig bent en we vinden het goed dat je om privéles hebt gevraagd voor je talenten. Het resultaat is heel goed. Ga zo door!


Ik keek tevreden naar het blaadje. "ik zie dat je net als ik tevreden bent met je cijfers. Is er nog iets wat je me Wilt vertellen?" Ik wist dat ze het pesten bedoelde. "nee mevrouw" "oké, maar als er toch iets is kun je het zeggen dat weet je" "en dan heb ik nog 1 vraagje: Wie begon er met het vechten?"
"Tim maakte een nare opmerking over mij waarna David zei dat hij moets ophouden en toen maakte Tim een nare opmerking over David. En dat werd David te veel en ging hij Tim te lijf" "Dan zal ik Tim eens even aanspreken" zei ze met een nepstrenge blik.
Ze liep het kantoor uit en liet mij een stuk blijer achter.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen