Bestaat perfectie? Of is het één grote onzichtbare vlek, waarvan we allemaal beweren het te zien?

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • EvilDaughter

    En ik ben het weer met je eens! Je bent echt geweldig!
    Ik ben soms nee... vaak of nee wacht ik bedoel, altijd onzeker over mijzelf
    Nu heb ik bijvoorbeeld een buikje gekregen (of dat zat er al) en ik ben er niet tevreden over....
    Maar ik zit nu wat ingezakter voor de spiegel (die tegenover mijn bed staat) en als ik rechtop zit zie je het verschil wel...
    Je hebt dus wel gelijk, dat je pas "mooi" in jouw ogen bent als je jezelf accepteert...

    8 jaar geleden
  • Cookienomster

    Ik vind je blog echt heel interessant, en niet raar. Ik vind dat je dingen goed uitlegt over hoe jij erover denkt. En ik hou wel van filosofie en die onderwerpen. Dus ga vooral door (ja ik weet dat ik dit 3 maanden later typ als dat het gepubliceerd is)

    8 jaar geleden
  • Catbox

    Jij bent geweldigg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    8 jaar geleden
  • PotterHead4ever

    Je bent geweldig! En het klinkt raar maar ik ben door the hunger games ook mezelf geworden. (H) jij bent echt niet raar ofsow! Je bent goed zoals je bent. Iedereen is goed. Alleen allemaal op een andere manier (al is er wel iemand in mijn klas die onmogelijk goed kan zijn xD )

    8 jaar geleden
  • hellwolfcosplay

    Het is niet raar en je bent zeker geen freak
    Ik had bijna hetzelfde ik wilde perfect worden zodat ik misschien geaccepteerd werd dus ik begon me als een bitch te gedragen truttige dingen aan te treken en roze ugh en na een half jaar keek ik naar mezelf en toen schrok ik me rot ik was niet veranderd maar alleen truttiger geworden
    Ik had alleen maar trutjes kleren omdat ik dacht dat ik dan beter en perfecter zou worden maar ik was hetzelfde allen met andere kleren
    En nu heb ik gelukkig bijna geen truttige kleren meer maar een kast vol jongens en emo kleren enzovoort omdat datbis wat ik echt aan wil ik heb mezelf leren accepteren zoals ik ben en nu ben ik de isa lelijke kut naam die ik wil zijn en ben daar heel blij mee en ik heb ook veel geleerd van dat soort films en van boeken vooral van boeken.
    Oke ik heb weer genoeg onzin gelult srry dat ik altijd zo veel lul

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen