Foto bij Six

Ik wil graag een verhaal van Talley en Lashyton onder de aandacht brengen.
Books & Cocaïne • Muke Is een verhaal over LUke en Michael (wow, verassing!) Het zijn beide hele getalenteerde schrijfsters en ze schrijven geweldig. Ik heb er zelf maar een paar hoofdstukken van gelezen omdat het onderwerp niet helemaal bij mij past, maar ik maak er toch even reclame voor omdat het verhaal op zichzelf heel goed geschreven is en ik me heel goed kan voorstellen dat jullie het wel een heel leuk verhaal zullen vinden!

"En hoe was het vandaag?" Vraagt mama als we 's avonds aan het eten zijn.
"Gezellig. Ashton kon alleen 's morgens dus 's middags ben ik zelf de stad in gegaan." Zeg ik terwijl ik mijn glimlach probeer te verbergen.
"Leuk, en is hij een beetje leuk? Heb je een foto van hem?" Vraagt mama door.
"Nee, maar ik kan er wel even een opzoeken. Snel haal ik mijn telefoon uit mijn broekzak en zoek hem op. Papa zucht even, eigenlijk mogen we geen telefoons aan tafel. Zodra ik een foto heb laat ik hem aan mama zien die een grote glimlach op haar gezicht krijgt.
"Hij is leuk!" Lacht ze hard terwijl ze mijn telefoon even in papa's gezicht duwt die alleen iets bromt. Zodra ik mijn telefoon weer terug heb stop ik hem meteen weer weg.
"Wat is het plan voor morgen?" Vraag ik na een tijdje als ik Ashtons uitnodiging herinner.
"Hoezo? Wat is er morgen?" Vraagt mama terwijl ze me even aan kijkt.
"Nieuwjaar, hebben we plannen?" Vraag ik stilletjes. Ik wil wel bij mijn ouders zijn, maar de uitnodiging van Ashton klonk ook wel heel verleidelijk.
"We zijn uitgenodigd voor een feestje van mijn werk." Zegt papa. Hij heeft het nooit zo gehad op feestjes. Als de bel gaat kijken we elkaar even vreemd aan. Wie komt er bij ons langs? We kennen nog niemand hier. Even ben ik bang dat het Ashton is en mijn ouders me voor schut zullen zetten. Ashton is slim, hij zal niet langs komen zonder het eerst te laten weten.
"Ik ga wel." Zegt mama terwijl ze even haar handen afveeg aan een servet en opstaat.

"Oh, bedankt! We zijn net klaar met eten, kom binnen!" Hoor ik de stem van mijn moeder vanuit de gang. Even later komt mijn moeder de keuken weer ingelopen met een cake in haar handen en een blonde vrouw achter zich aan.
"Dit is Anne Marie, ze woont hier achter." Zegt mama vrolijk terwijl ze de cake op het aanrecht zet.
"Hallo, Ik ben Peter Dijkstra, en dan is onze jongste dochter Lennox." Stelt papa zich vriendelijk voor. Ik glimlach even vriendelijk naar haar terwijl ik de borden opruim.
"Noem me maar Anne!" Lacht de vrouw.
"Oke, Anne wil je wat koffie?" Vraagt mama.
"Ja, graag!" Zegt ze. Papa gaat samen met de vrouw alvast naar de woonkamer terwijl ik mama even help met de koffie.
"Ik wildje jullie even welkom heten in de buurt! En kijken hoe het gaat. Als jullie iets willen weten kunnen jullie het altijd aan mij vragen." Zegt ze vriendelijk terwijl we allemaal samen in de woonkamer zitten.
"Wat aardig! Volgens mij is dit echt een hele fijne buurt." Zegt mama.
"Uhu, heel rustig. Al kan mijn oudste zoon het hier af en toe terroriseren. Lennox, volgens mij heb jij hem al ontmoet." Zegt ze dan vriendelijk tegen mij waardoor ik me verslik in mijn koffie.
"Ashton?" Vraag ik zodra ik ben uitgehoest.
"Uhu, hij blijft maar over je praten dus ik had zo iets van ik kom eens kijken wie dit meisje is." Lacht ze hartelijk. Ze heeft dezelfde lach als Ashton.
"Oh wat leuk! Ja Lennox praat ook de hele tijd over hem!" Zegt mama dan blij waardoor ik me helemaal kapot schaam. Ik merk nu dat Ashton helemaal niet hier hoeft te zijn zodat ik kapot schaam, zijn moeder is meer dan genoeg.
"Niet waar!" Piep ik meteen waardoor de twee vrouwen die het nu al goed met elkaar kunnen vinden hard beginnen te lachen.
"Ashton vertelde me dat jullie nog niet echt plannen hebben voor morgen. Nieuwjaar. Als jullie willen kunnen jullie naar ons komen. Niets speciaals of zo. De rest van de buren komen, en wat vrienden van Ashton." Zegt Anne dan.
"Lieverd?" Vraagt mama dan aan papa.
"Graag! We zijn wel iets later, we hebben een etentje van mijn werk." Zegt papa tevreden. Hij vind zo iets duidelijk een stuk leuker dan een feestje op zijn werk.

Even een korter stukje, maar en gaan zo'n leuke stukjes aankomen! :3 Hoe hebben jullie de hitte van vandaag overleefd? Ik heb een pierebadje bij mij op het balkon opgezet waar ik de halve dag in gelegen had, echt heerlijk! :3

Reageer (1)

  • Kjelaney

    Oeeeh. Gaat ze toch (wbw)
    Omg thanks voor de reclame :3
    En ik heb de hitte niet overleefd, stiekem ben ik overleden :')

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen