Foto bij Seven

Vandaag even geen reclame, sorry! Maar ik wil graag mijn nieuwe agenda met jullie delen! :3 Helemaal zelf gepimpt omdat ik een arme zwerver ben die geen geld heeft voor echte merch te kopen xD

Ik heb een mouwloos zwart jurkje aan met een hoge hals en koker rok die tot net boven mijn knie komt met een peplum taille . Lola zij me altijd dat ik hier onder pumps aan moest doen, maar daar heb ik echt geen zin in dus heb ik simpele zwarte ballerina's aan. Ik heb met de krultang krullen proberen te maken, maar mijn haar is te zwaar dus die zijn er ook weer helemaal uit. Papa heeft een simpel pak aan met een turquoise stropdas om die matcht met de jurk van mijn moeder. Samen zien ze er zo ongelofelijk leuk uit! We worden opgehaald met de taxi zodat we allemaal een glaasje kunnen drinken. Het feestje vind plaats in een sjiek restaurant waar we eerst gaan eten. Ik ben al zo vaak op dit soort gelegenheden geweest dat weet hoe ik me perfect moet gedragen, in tegenstelling tot sommige collega's van papa. Papa had gezegd dat we tot elf uur moesten blijven, maar om tien uur zitten we al in een taxi richting Ashton en Anne Marie. Het was zo ongelofelijk saai! Zodra we in de taxi zitten kan ik mijn glimlach niet verbergen, hoe hard ik ook probeer. Zo dadelijk ga ik Ashton weer zien!

"Gezellig, jullie zijn er!" Zegt Anne blij zodra ze de deur open doet.
"Sorry, we zijn een beetje overdressed." Lacht mama terwijl we binnen komen.
"Geen enkel probleem. Het is al super dat jullie er zijn! Iedereen is in de tuin." Zegt ze lachend. Even kijk ik rond. Het huis in het zelfde als dat van ons, alleen zonder serre. Achter mijn ouders aan loop ik via de keuken naar buiten waar wat mensen staan. Ashton zit samen met zijn bandleden om een vuurkorf heen terwijl een paar mensen van mijn ouders leeftijd bij een buitenbar staan. Dat zullen wel de andere mensen van het blok zijn. Eigenlijk wil ik het niet, maar toch loop ik achter mijn ouders aan richting de buren om mezelf voor te stellen, en om een drankje te scoren.

"We hebben wijn, bier en fris." Zegt Anne terwijl ze ook bij ons komt staan. Snel pak ik een biertje en neem een grote slok.
"Daar ben je!" Ashton komt vrolijk naar me toegelopen. Hij stelt zich even voor aan mijn ouders en neemt me dan mee naar de jongens.
"Je ziet er echt mooi uit! Zo meisjes achting." Zegt Ashton verlegen waardoor ik even moet blozen.
"Kijk wie er is!" Zegt Ashton blij als we bij de vuurkorf staan. Een beetje ongemakkelijk zwaai ik even naar de jongens die me vrolijk begroeten. Ashton zegt dat ik op zijn stoel mag gaat zitten en dat hij wel even een extra stoel gaat pakken.
"Dus, was het gister gezellig?" Vraagt Calum meteen zodra Ashton buiten gehoor afstand is.
"Ja, denk ik?" Zeg ik een beetje verward.
"Oehhh, wat hebben jullie allemaal gedaan?" Vraagt Michael terwijl hij even met zijn wenkbrauwen wiebelt.
"Hoezo? Wat heeft hij verteld?" Piep ik angstig, bang dat hij allemaal grote verhalen heeft verteld en zijn vrienden nu een verkeerd beeld van mij hebben.
"Oh, nee niets. Maar hij straalde helemaal." Verdedigd Luke een van zijn beste vrienden meteen.
"Oh, oke. We zijn naar het strand geweest." Zeg ik snel voordat ze toch iets gaan denken.

"Oh, en hebben jullie gezwommen?" Vraagt Calum weer. Alle vragen komen zo snel achter elkaar dat ik het gevoel heb dat ik een kruisverhoor heb.
"Hij heeft me het water ingeduwd." Zeg ik een beetje beschaamd waardoor de rest begint te lachen.
"Waar hebben jullie het over?" Vraagt Ashton terwijl hij weer bij ons komt zitten waarop wij allemaal in een keer stil zijn en de jongens hem met engelen gezichtjes aankijken.
"Hadden jullie het over mij? Len, wat ze je ook verteld hebben, geloof ze niet!" Zegt hij lachend terwijl hij iedereen een biertje geeft. Ik merk nu al dat het bier hier een stuk minder sterk is dan het bier dat ik gewent ben, dus ik kan er veel meer hebben dan normaal. Als de jongens me nog niet geaccepteerd hadden hebben ze dat nu wel. Ik kan ze allemaal gemakkelijk onder de tafel zuipen.

"Ik heb een ijzeren maag." Lach ik terwijl ik even moet hikken. Ondertussen praat ik al een beetje met een dubbele tong, maar de jongens zijn er een stuk erger aan toe.
"Ik wil fifa spelen!" Roept Michael dan als hij naast Luke op het gras ligt.
"IK OOK!" Gilt Luke terwijl hij opveert. Onhandig helpt hij Michael overeind te komen en rennen ze naar binnen terwijl Calum achter hun aan strompelt.
"Wil je mee?" Vraagt Ashton aan mij als de andere jongens al binnen zijn. Even haal ik mijn schouders op, ik heb echt niets met video spelletjes.
"Haha, ik vind er ook niets aan!" Lacht Ashton terwijl hij me overeind help en we ook naar binnen lopen waar Luke en Michael al aan het spelen zijn. Verveeld ga ik op de bank zitten en kijk naar het scherm. Ik had eigenlijk buiten moeten blijven en doordrinken, nu heb een dip en wil het liefst naar bed.
"Ik ga eens kijken hoe het met m'n ouders is." Lach ik als het al zeker drie uur 's nachts is en de jongens nog steeds fifa aan het spelen zijn. Gapend sta ik op en ga weer naar de tuin waar ik mijn ouders tegen kom die ook al redelijk aangeschoten zijn.
"Ik ben moe, zullen we?" Zeg ik gapend terwijl ik bij ze ga staan.
"Ja, wij waren hier ook net aan het afsluiten." Lacht papa terwijl hij me even een knuffel geeft.
"Oke, dan ga ik even doei zeggen tegen de jongens." Zeg ik terwijl ik weer naar binnen loop.
"Guys, ik ga ervandoor!" Lach ik als ik zie dat Michael en Calum aan het vechten zijn voor een controler. Meteen leggen ze het ding neer en geven mij allemaal een knuffel.
"Ik vond het heel gezellig dat je er was! Tot snel?" Vraagt Luke nog.
"Kom hier jij!" Lacht Ashton dan terwijl hij mij hard knuffelt en me even optilt waardoor ik een klein gilletje geef. Daarna ga ik weer naar buiten en lopen we via het tuinhekje zo onze achtertuin in zodat we niet helemaal om hoeven te lopen.

Weer een wat langer stukje. Heel erg bedankt voor de reactie's! (H) En wat vinden jullie van m'n agenda? xD

Reageer (2)

  • Kjelaney

    Ik vind haar en Ash echt heel schattig. :3
    Je agenda is tof. ^^

    8 jaar geleden
  • Oikia

    Leuke agenda x)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen