Foto bij Bonus chapter four - Birthday party

~ Allison Lilian Hale.

De geur van zelfgebakken cake hing al de hele ochtend in de keuken en ik begon er langzamerhand misselijk van te worden. Ik was als sinds 9 uur bezig om van alles voor te bereiden voor Ash zijn verjaardagsfeest. Ashton was zelf boodschappen aan het doen met Luke, en Rowan en ik speelde voor keukenprinses. We hadden verschillende lekkere hapjes gemaakt; chocolate chip cookies, wraps, bladerdeeg hapjes, muffins en twee taarten. Libby en Ruby hadden ons geholpen en de twee zaten nu liefjes aan tafel te kleuren.

'Gaat het meis?' vroeg Rowan toen ik even diep in ademde en met beide handen over mijn al wat bolle buik vreef.

Ik leunde tegen het aanrecht en veegde het zweet van mijn voorhoofd. Het was een warme zomerdag en het gevoel van stress en de geur van eten lieten me niet echt beter voelen. Libby, die hoorde wat Rowan zei keek op van haar kleurplaat.

'Schopt de baby?' vroeg ze met grote ogen toen ze mijn handen op mijn buik zag.

Met een kleine glimlach schudde ik mijn hoofd 'Nee meis, mama voelt zich niet zo lekker.'

'Anders ga je toch even liggen?' Stelde Rowan voor.

'Maar er is nog zoveel te doen en als de mannen straks thuis komen da-' Rowan legde haar hand over mijn mond zodat ik stopte met praten.

'Naar boven jij! Als Ash thuis komt kan hij prima zelf de boodschappen opruimen en Luke helpt mij wel me de rest. Ga jij nou maar even slapen, je moet straks ook de hele avond nog volhouden.' zei ze streng waarna ze me richting de trap duwde.

Libby sprong van haar stoel en rende achter me ons aan 'Mama? Mag ik bij je liggen?'

Ik knikte en samen liepen we de trap op. Ik schopte mijn schoenen uit en kroop onder de dekens waarna ik hem iets open hield zodat Libby naast me kon liggen. Ze legde haar hoofd op mijn borst en sloot meteen haar ogen waarna ze een van haar handjes op mijn buik legde. Met een glimlach veegde ik wat verdwaalde haren uit haar gezicht.

'Slaaplekker Libby,' fluisterde ik waarna ik zelf ook mijn ogen sloot.

***

Ik werd wakker van Ashton die elk plekje op mijn gezicht kuste.

Met een glimlach opende ik mijn ogen 'Hey,' fluisterde ik schor.

'Goedemiddag schoonheid,' zei Ash zacht waarna hij nog een kusje op mijn neus drukte.

Ik stak mijn armen naar hem uit en toen hij mijn handen vast pakte trok ik hem zacht naast me op bed. Libby was nergens meer te bekennen en ik gokte dat ze naar beneden was gegaan toen ze Ash thuis hoorde komen. Toen Ash naast me lag sloeg hij zijn armen om me heen en trok me dicht tegen zich aan.

'Hoe voel je je? Ik hoorde van Ro-'

Ik onderbrak hem door mijn lippen op de zijne te drukken. Ash maakte een protesterend geluidje maar relaxte al snel en kuste me terug. Een van zijn handen vond zich een weg in mijn haar terwijl hij zijn andere hand teder op mijn wang legde.

'I'm fine Ash, I promise,' glimlachte ik toen we elkaar weer loslieten.

Ik drukte nog een laatste kus op zijn lippen en klom toen uit bed. Ashton volgde me al snel en hielp me mijn jurkje weer goed te doen en de klitten uit mijn haar te kammen. Toen hij de borstel weer op het kastje legde sloeg hij van achteren zijn armen om me heen en legde zijn handen op mijn buik.

'Beloof je me dat je vanavond niet te veel doet?'

Ik leunde tegen hem aan en knikte met gesloten ogen. Ik kon altijd zo van Ash genieten, van zijn aanraking, zijn stem, zijn geur en zijn zorgzaamheid. Voor een tijdje bleven we zo staan maar toen we beneden de bel hoorde liet Ash me los en pakte mijn hand vast. Ik hoorde al snel de stem van Solange door het huis galmen, gevolgd door die van Harry en een glimlach sierde meteen mijn gezicht. Samen met Ash liep ik de trap af en toen we de woonkamer in kwamen stond Solange al met open armen te wachten.

'Ali! Ik heb je gemist!' kierde ze waarna ze me voorzichtig in een knuffel trok.

Lachend knuffelde ik haar terug 'Wat leuk dat jullie konden komen vandaag!'

Harry trok Solange met een lach bij me weg waarna hij zelf zijn armen om me heen sloeg.

'Natuurlijk, we hebben jullie al veels te lang niet meer gezien. Hoe gaat het met je Ali?' vroeg hij.

Uit automatisme legde ik mijn handen op mijn buik 'Goed! Ik begin wel steeds meer last te krijgen van alles, maar ik voel me nog steeds super gelukkig,' giechelde ik.

Solange kwam naast Harry staan en sloeg haar arm om zijn middel 'Dat is goed te zien, je ziet er goed uit meis,' zei ze.

Net toen ik wou antwoorden ging de bel weer, dit keer kwamen Louis en Francis binnen gevolgd door Calum en Shay. De kids rende meteen langs ons heen de tuin in en grinnikend keken we allemaal toe hoe ze elkaar begroette. Niet veel later kwamen ook Niall en Lizzy en Michael en Summer binnen en zo stroomde ons huis langzaam vol. Omdat ik van niemand de kans kreeg om veel te doen had ik genoeg tijd om met iedereen bij te kletsen. Rond een uur of vier kwam Rowan de kamer binnen met een enorme taart die we speciaal voor Ash gemaakt hadden. Met zijn alle zongen we happy birthday en nadat Ashton samen met Libby de kaarsjes had uitgeblazen kwam iedereen met cadeautjes aanzetten. Met een lach op mijn gezicht keek ik toe hoe Ash alles in ontvangst nam en blij leek met alles wat hij open maakte. Zelfs toen Luke, Calum en Michael hem een knal paars shirt gaven en hem voor de zoveelste keer plaagde over hun eerste ontmoeting, bleef hij lachen. Hij zag er zo gelukkig uit en dat maakte ook gelukkig. Libby onderzocht elk pakje en dingetje dat haar vader kreeg en samen met Ruby trok ze even later het paarse shirt aan wat voor hilarische momenten zorgde.

'Hey Ali, kom is.' riep Ash toen hij zijn laatste cadeautje aangereikt kreeg.

Ik stond op van mij plek en ging op zijn schoot zitten. Ash sloeg zijn armen om mijn middel en samen maakte we het pakje open die tot mijn verbazing aan ons beide gericht was. Toen ik zag wat het was kon mijn dag al helemaal niet meer stuk. Ash zijn glimlach was al net zo groot als die van mij en samen staarde we naar het kleine donker blauwe shirtje. Op de achterkant stond in grote witte letters IRWIN en op de voorkant stond in kleinere letters 'My family loves me.' Ik stond op van Ashton's schoot en trok de eerste beste persoon die ik zag in een knuffel waarna ik de hele groep afging.

'Jullie zijn echt de allerbeste vrienden,' lachte ik toen ik even later weer in Ash zijn armen stond.

Ashton knikte ter bevestiging en drukte met een gelukzalige glimlach een kusje op mijn wang.

'Best birthday ever!'


--

Hello lovies!
Long time no see wauw, I missed you all & I also missed my beloved Alishton <3
Ik weet dat het heel erg laat is maar dit stukje is nog ter ere van Ash zijn verjaardag (:
Ik hoop dat jullie het leuk vonden hihi, see ya later lovies xxx

Reageer (3)

  • knowledge

    They're so cute I want to cry omg! <3333

    I missed them so much and this was so cute!!<33

    8 jaar geleden
  • FrannieSuggy

    I like it!
    En ook k heb ze gemist!

    8 jaar geleden
  • HarrysWife

    Agekrhsbskdbaisg
    Cellieeeeee
    Dit is zoooo goed!!!
    Ik ben trots op je lieffie,
    En stiekem heb ik al deze cuties ook ontzettend gemist!
    Love it <3

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen