Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • xIsoldee

    Als je nog eens naar Gent komt, stuur je maar een berichtje, is voor mij maar tien minuutjes met de trein. Ik ga er naar school en ben ook verliefd op de stad :)

    8 jaar geleden
  • Ferm

    Ik studeer in Gent. Be jealous.
    Anyways, ik weet niet goed hoe ik me moet voelen tegenover de Harry in dit verhaal. Ik ben niet zo'n fan van hem :') Well, that's a first.

    8 jaar geleden
  • awsten

    Je MOET naar Gent met de Gentse feesten, srsly, zoveel sfeer enzo, idk of het nu al is? Denk het wel idk of je er wat van hebt mee gehad hahahaha, Gent is geweldig tbh hahhah

    Ik weet hoe Harry zich moet voelen woops

    Hi, ik ben Laurianne en bied me aan als deel van je vriendengroep bc ure awesome

    :')

    8 jaar geleden
  • huglikehoran

    Heerlijk om jouw gezwam over je leven en dat van anderen te horen, dat kan letterlijk m'n dag eventjes verlichten! God, ik ben trouwens lang niet op (?) jouw verhaal geweest. Ik was op vakantie en heb updates gemist en raakte gestrest want holy shit hoe zou het tussen Harry en Vi gaan?!??!!!?!!?!!!??!? Dat was de vraag van de vakantie, ghehehe.
    Jij schrijft erg fijn voor de rest, lezen is leeeeeeuk want je schrijfstijl is ronduit fantastisch! Mjeeeeh ik wil mee naar Gent omdat ik er langs ben gereden maar niet officieel ben geweest en ik baal, joeee
    Schrijf in gods fucking naam snel verder want je bent een held.
    LIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEFS

    8 jaar geleden
  • GirlAlmighty

    Snel verder!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen